Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao, jel' zna neko koji je ovo zenski parfem?
Pozdrav

PFbottle.jpg

pa je l stvarno niko ne zna? :(

kaže mi drugarica da se kod nas to zove "ceger" :mrgreen: ja videla u PSu, ali ružni su, jednobojni, piše PS, i ne može da se ispresavija.

mini%20maxi%20shopper%202.jpg

evo, ovako nešto...

mislim da sam videla u oriflame katalogu:think:
ako ti neshto znachi, ali nije joj cena bash kao za ceger:lol:

edit: ja videh torbu i torbicu za plazu, pa sam pomislila da je to jedna te ista koja moze tako da se savije...al nije

Poslednja izmena:
...tekstilni shopper, odnosno kesa za kupovinu, šarena, koja može lako da se savije i čini mi se da ima sopstveni džepić u koji se stavi, ili tako nešto?

Ja mogu da ti kazem za dve varijante, obe na B.Brdu.

1. Pozeska, preko puta Meka, TC Jugoplastika pa unutra u prizemlju ima jedna radnja sve po 140. E tu. Sa sve tim dzepcetom, pa kad se spakuje lici na neku vockicu, jagodu na primer.
2. Pozeska, preko puta pumpe, Beneton radnja sa tasnama. Cim udjes u radnju pravo naletis na kao neki civiluk gde su okacene neke torbe, izmedju ostalih i te. Samo one mislim da nemaju to dzepce, ali su isto tanke i lako se spakuju. I mislim, pazi mislim , da su oko 700 dinara.
Srecno :)

pa je l stvarno niko ne zna? :(

kaže mi drugarica da se kod nas to zove "ceger" :mrgreen: ja videla u PSu, ali ružni su, jednobojni, piše PS, i ne može da se ispresavija.

mini%20maxi%20shopper%202.jpg

evo, ovako nešto...

juce sam u kupila u prodavnici "sve za 140" ovu torbu
dimenzije su joj 44x36x14,5, a kada je slozena 10x17,5

Prilozi

• DSC04525.jpg
    DSC04525.jpg
    39,6 KB · Pregleda: 12
  • DSC04528.jpg
    DSC04528.jpg
    52,4 KB · Pregleda: 12
Zna li neko gde se u Bg-u mogu kupiti etericna ulja - lavande, cajevca, limuna i sl.?

a bila i jedna dobra privatna radnja ispod studentskog trga, kad pođeš onom ulicom pored turskog kupatila, mislim da je to Višnjićeva, sa leve strane je, Imaju veliki izbor eteričnih ulja, sapuna, etteričnih mirisa u spreju, ja imam lavandu u spreju koja se naprska na jastuk i opušta...nemam pojma kako se radnja zove, ali imaš dovoljno detalja da je nađeš:)

Kuća čaja je bila negde blizu Vuka...neko mi reče da je više nema niti čajeva u onim finim pakovanjima(rinfuz) ..zeleni + razne kombinacije..
Ima li negde u Bg još toga...gde može da se nabavi kvalitetan rinfuz zeleni čaj( ne ovaj što mere po prodav. zdrave hrane)..pakovan (nekada ga je i MAxi držao)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back