Daniel Bor
Poznat
- Poruka
- 9.675
Cao, jel' zna neko koji je ovo zenski parfem?
Pozdrav
Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...tekstilni shopper, odnosno kesa za kupovinu, šarena, koja može lako da se savije i čini mi se da ima sopstveni džepić u koji se stavi, ili tako nešto?

ja videla u PSu, ali ružni su, jednobojni, piše PS, i ne može da se ispresavija.
pa je l stvarno niko ne zna?
kaže mi drugarica da se kod nas to zove "ceger"ja videla u PSu, ali ružni su, jednobojni, piše PS, i ne može da se ispresavija.
![]()
evo, ovako nešto...

kaže mi drugarica da se kod nas to zove "ceger"ja videla u PSu, ali ružni su, jednobojni, piše PS, i ne može da se ispresavija.
![]()
evo, ovako nešto...
...tekstilni shopper, odnosno kesa za kupovinu, šarena, koja može lako da se savije i čini mi se da ima sopstveni džepić u koji se stavi, ili tako nešto?

Cao, jel' zna neko koji je ovo zenski parfem?
Pozdrav
![]()
![]()
evo, ovako nešto...

Zna li neko gde se u Bg-u mogu kupiti etericna ulja - lavande, cajevca, limuna i sl.?
Zna li neko gde se u Bg-u mogu kupiti etericna ulja - lavande, cajevca, limuna i sl.?

Gde ima das kupi sveza nana?
a i da nije opet ne bi bila na prodaju