ГДЕ ИМ ЈЕ ОБРАЗ?

Бл:
Да Милошевић је приморао јадне амере да нас убијају и кољу.
Срам га било!!!!

aleksinac12.jpg

Kolju, mislim stvarno???
Da, on ih je z.. a nije shvatio da ne treba čačkati mečku. Lepo se to zaobiđe, kao dobri smo, pa kada se ojača, onda vozdra bolidi. A ne odmah - vozdra bolidi.

Шерифе, сублиминација је веома опасна ствар а разлика између Прстенаџија и Харија је у временској дистанци која дефинише приступ материји, немој да испустиш из вида да је Господ дошао први пут због временског периода у којем се одигравају Прстенџије а да ће други пут доћи збоиг периода у којем се дешава мали милион Харија. Први долазак је био Објава и ту су сви спашени док ће други пут бити Одјава и ту ће боме бити свашта.

Господари су епска прича о борби добра и зла, класичан вестерн бре, мушко клепање док је Хари Потер јадна замена за Харија Калахана, егзотично место за слабиће који у стварно животу навлаче женско обличје да би избегли одговорност.
Шта би све на ово рекао Џон Форд, ех, јадан се у гробу преврће.

dakle imaš dečaka,koji se bori sa likom koji izgleda ovako

voldemort.jpg

klasična priča o borbi između dobra i zla.
i ti tu nalaziš satanizam,paganstvo ili šta već...

ma daj čoveče,stvarno tražite dlaku u jajetu.
ajde čisto informativno recite mi ti i mixajlo svoje mišljenje o gospodaru prstenova.

Hayek:
Upravo tako, to se nije dogodilo Ceskoj, Poljskoj, pa ni Hrvatskoj ili Sloveniji, nego bas nama.

Sve dok budemo krivce trazili na drugim mestima takve stvari ce nam se i dogadjati.

E sad to ne znaci da je Amerika dobra ili pravedna, ali se ovde radi o nama i nasim politickim odlukama.

Јашта море! Да су Срби на време поклали све укућане а на послетку и себе никада се јадне усташе не би онолико мучиле у Јасеновцу! А ни то им није било доста па ни други пут нису хтели да изврше ауто-етноцид, стварно срамота!

Elvin:
dakle imaš dečaka,koji se bori sa likom koji izgleda ovako

voldemort.jpg

klasična priča o borbi između dobra i zla.
i ti tu nalaziš satanizam,paganstvo ili šta već...

ma daj čoveče,stvarno tražite dlaku u jajetu.
ajde čisto informativno recite mi ti i mixajlo svoje mišljenje o gospodaru prstenova.

Прво : ЧАРОБЊАШТВО ЈЕ САТАНИЗАМ
Друго: То ЈЕ ЛАЖ, ОТАЦ ЛАЖИ= САТАНА
треће: РАЗНА ЧУДОВИШТА И БИЋА ИЗ ПАГАНСКЕ МИТОЛОГИЈЕ

pročitao sam sve hp knjige,pratim serijal od početka i kažem vam nijednom u negativnom kontekstu nije pominjano hrišćanstvo,čak se božić pominje u svakoj knjizi,pozitivno naravno.
a ako čemo o paganstvu,toga u tolkinovom univerzumu ima znatno više...
e sad hari poter jeste derivat gospodara prstenova,ali nelogično mi je da niko ne napada gp serijal,a svi se hvataju za hp iako imaju gomilu dodirnih tačaka.
kod tolkina postoje svi fantastični elementi koji postoje kod rolingove,pa i mnogo,mnogo više.
i nikome ne smeta...

PAC-PAC:
Јашта море! Да су Срби на време поклали све укућане а на послетку и себе никада се јадне усташе не би онолико мучиле у Јасеновцу! А ни то им није било доста па ни други пут нису хтели да изврше ауто-етноцид, стварно срамота!

Ako ti ne vidis razliku onda ti ja ne mogu pomoci.

Trebalo je samo da budemo pametniji, da ne ulecemo u ratove i da pravimo bolje sporazume sa USA.

Бл:
Прво : ЧАРОБЊАШТВО ЈЕ САТАНИЗАМ
Друго: То ЈЕ ЛАЖ, ОТАЦ ЛАЖИ= САТАНА
треће: РАЗНА ЧУДОВИШТА И БИЋА ИЗ ПАГАНСКЕ МИТОЛОГИЈЕ

a ja se baš ponadao da ću malo da bacam magije,pomoću mog čarobnog štapića...evo sad pokušavam,al' ne ide ama baš nikako.

bl,ne razlikuješ fikciju i realnost?

Elvin:
a ja se baš ponadao da ću malo da bacam magije,pomoću mog čarobnog štapića...evo sad pokušavam,al' ne ide ama baš nikako.

bl,ne razlikuješ fikciju i realnost?

Разликујем ја добро.
ФИКЦИЈА=ИЗМИШЉОТИНА
ИЗМИШЉОТИНА=ЛАЖ
ЛАЖ=САТАНА(ОТАЦ ЛАЖИ)

Ум који маштари је ђавоље игралиште(ПРАВОСЛАВНИ СВ.ОЦИ)

Хајек, онда ти од свег срца желим да ти усташе улете у кућу а ти им лепо објасни да не желиш да улетиш у рат или их барем замоли да се мало стрпе док не направиш повољан аранжман са САД.
Јесте грубо ово што сам написао али шта друго да ти кажем?

Бл:
Разликујем ја добро.
ФИКЦИЈА=ИЗМИШЉОТИНА
ИЗМИШЉОТИНА=ЛАЖ
ЛАЖ=САТАНА(ОТАЦ ЛАЖИ)

Ум који маштари је ђавоље игралиште(ПРАВОСЛАВНИ СВ.ОЦИ)

ne biću zombiran kao ti...to je jedini ispravan put,ti si zakucan u dvanaestom veku...al' baš zakucan.

Елвине, већ кад помињеш Божић, знаш ли ти ишта о њему, при томе мислим на суштину, начин на који се слави, поенту и оно што је најбитније- однос римокатоличко-протестантске културе према њему?
Мала помоћ- реч је о злоупотреби.

Јомини и Хајак ви сте болесни, жао ми је што морам ово да кежем, али БОЛЕСНИ, Реци мом покојном Стрицу што га убише БОМБЕ да је он крив за њих што је гласао за Милошевића
Велике сте сероње

PAC-PAC:
Елвине, већ кад помињеш Божић, знаш ли ти ишта о њему, при томе мислим на суштину, начин на који се слави, поенту и оно што је најбитније- однос римокатоличко-протестантске културе према њему?
Мала помоћ- реч је о злоупотреби.

ok oko toga se slažemo,oni su baš omašili suštinu...

Људи, па није ваљда да стварно верујете да је Милошевићева политика подстакла САД на бомбардовање?
Еј бре, операцијом "Кондор" Американци су створили и дефинисали диктатуру у Латинској Америци, па није ваљда да мислите да они имају моралних обзира и правдољубивих побуда?!
Да је лично Господ био председник Србије опет би га разапели јер су имали свој план од којег никада не одступају.

Бл:
Јомини и Хајак ви сте болесни, жао ми је што морам ово да кaжем, али БОЛЕСНИ, Реци мом покојном Стрицу што га убише БОМБЕ да је он крив за њих што је гласао за Милошевића
Велике сте сероње
BL, prijatelju, sa pogrešnog aspekta posmatraš stvari.
Shvati i na ovom primeru: Milošević i njegova drskost prema jačem i bezobzirnijem u svakom pogledu, je uzrok...
I nije u redu da vređaš...

Back