Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Бл:Реци то родитељима ове девојчице. Јели по теби она крива за МИЛОШЕВИЋЕВУ ПОЛИТИКУ?????????
![]()
opa, sad ti to smeta?
a, kako si ti ono jednom rekao: "SVAKOM PREMA ZASLUZI!"
sta sad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бл:Реци то родитељима ове девојчице. Јели по теби она крива за МИЛОШЕВИЋЕВУ ПОЛИТИКУ?????????
![]()
Па ако су омашили суштину Божића који помињу у Харију зар није више него очигледно да с намером популаришу све своје тобожње омашке а стварне намере?Elvin:ok oko toga se slažemo,oni su baš omašili suštinu...
Hej... Miloševićeva politika je podstakla Ameriku na način kako će da dođu do onoga šta žele! Bombardovanje je samo odložilo njihov cilj, kako ste tako... Uh!!!PAC-PAC:Људи, па није ваљда да стварно верујете да је Милошевићева политика подстакла САД на бомбардовање?
Еј бре, операцијом "Кондор" Американци су створили и дефинисали диктатуру у Латинској Америци, па није ваљда да мислите да они имају моралних обзира и правдољубивих побуда?!
Да је лично Господ био председник Србије опет би га разапели јер су имали свој план од којег никада не одступају.
jomini:BL, prijatelju, sa pogrešnog aspekta posmatraš stvari.
Shvati i na ovom primeru: Milošević i njegova drskost prema jačem i bezobzirnijem u svakom pogledu, je uzrok...
I nije u redu da vređaš...
Бл:Јомини и Хајак ви сте болесни, жао ми је што морам ово да кежем, али БОЛЕСНИ, Реци мом покојном Стрицу што га убише БОМБЕ да је он крив за њих што је гласао за Милошевића
Велике сте сероње
Obersturmfuehrer:opa, sad ti to smeta?
a, kako si ti ono jednom rekao: "SVAKOM PREMA ZASLUZI!"
sta sad?
Бл:КО ГОД ИДЕ ПРЕМА МЕНИ СА ПУШКОМ ЈА ЋУ ПРЕМА ЊЕМУ ИСТИМ.
КАКО РЕЧЕ ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ:
“Не смемо чекати као овце за клање” “Сви смо позвани да се боримо за Истину – јер ће Истина победити свет!“ „Бог не награђује резултат, већ труд који покажемо у борби за Истину Бога нашег Хришћанског“. “На том путу за истину не смемо се огрешити” .
Pa ne možeš na onoliko jačeg, besmisleno je čoveče! To se trebalo politički pametno sređivati. Pazi kad ne mogu da verujem....Бл:КО ГОД ИДЕ ПРЕМА МЕНИ СА ПУШКОМ ЈА ЋУ ПРЕМА ЊЕМУ ИСТИМ.
PAC-PAC:Па ако су омашили суштину Божића који помињу у Харију зар није више него очигледно да с намером популаришу све своје тобожње омашке а стварне намере?
jomini:Pa ne možeš na onoliko jačeg, besmisleno je čoveče! To se trebalo politički pametno sređivati. Pazi kad ne mogu da verujem....![]()
jomini:Pa ne možeš na onoliko jačeg, besmisleno je čoveče! To se trebalo politički pametno sređivati. Pazi kad ne mogu da verujem....![]()
jomini:Hej... Miloševićeva politika je podstakla Ameriku na način kako će da dođu do onoga šta žele! Bombardovanje je samo odložilo njihov cilj, kako ste tako... Uh!!!
Uradili su šta su hteli, zar ne? Tu su gde su, a Sloba je kriv što je urađeno na onakav način! Nemojte da ste naivni.
A šta se sad desilo? Nema progona??? Nema ubijanja na Kosovu??? Osvesti se čoveče!!!Бл:Човече МИР је имао своју шансу и шта се десило ПРОГОН СРБА СА КиМ, Укидање Р.С и Наставак УБИЈАЊА СРБА У РСК
jomini:Ovu situaciju vidim kao onu u poslednjim kadrovima BALKANSKOG ŠPIJUNA. Bl je Ilija, a mi smo (ne sećam se imana lika koji je glumio B.Todorović).
Sad će BL-u da pozli...
Ne razumeš ti mene ili se praviš. hoću da kažem da je na njihove zahteve trebao reći dobro, ali onda to-i-to, a ne ''gonite se'' ili napadnite ako smete. I ovi jedva dočekali...PAC-PAC:Шерифе, Милошевић је од почетка био део њиховог плана као и ресто опозиције, нема код силе краткорочних планова.
Пази сад, '44-е нас бомбардују зато што нећемо да будемо комунисти а онда нас '99-е бомбардују због комунистичког ситема који су нам они наметнули, и ко је сад ту луд?
Обашка што је Милошевић заврбован док је радио у Њујорку, под заврбован мислим на фору "Само ти дрмај и ништа се не брини, ми ти држимо леђа."
PAC-PAC:Шерифе, Милошевић је од почетка био део њиховог плана као и ресто опозиције, нема код силе краткорочних планова.
Пази сад, '44-е нас бомбардују зато што нећемо да будемо комунисти а онда нас '99-е бомбардују због комунистичког ситема који су нам они наметнули, и ко је сад ту луд?
Обашка што је Милошевић заврбован док је радио у Њујорку, под заврбован мислим на фору "Само ти дрмај и ништа се не брини, ми ти држимо леђа."
Elvin:pa pazi,kod njih se slavi kako se slavi već 100 i više godina,roulingova ne zna drugačije.
Бл:НЕ СМЕМО ИСПИТИВАТИ ВОЉУ БОЖИЈУ ЈЕР ЈЕ ОНА ИЗНАД НАШЕГ ПОИМАЊА И СВЕТА И ВРЕМЕНА ИТД...
Ја нисам упознат коју ТВ ти гледаш, али када одем у Енклаве на КиМ видим само ГРОБОВЕ СВЕЖЕ И СИРОТИЊУ, а Само мисле ко је следећи за одстрел.jomini:A šta se sad desilo? Nema progona??? Nema ubijanja na Kosovu??? Osvesti se čoveče!!!
Тумачи како год ХОЋЕШ, Ја ти рекох а ти чуј ако хоћешObersturmfuehrer:sto znaci da je ok sto se desilo devojcici?
@pac-pac
ne bih bas rekao da su nas 44 bombardovali zato sto necemo da budemo komunisti....mislim da je bilo bas obrnuto...u stvari mislim da smo mi tu bili nista, nego da je to samo bilo demonstriranje sile Rusima...
Vidi ga sad!!!!! Pa to ti i pričam! Stvar je ostala ista, sa bombardovanjem i žrtvama koje je donelo ili bez njega!Бл:Ја нисам упознат коју ТВ ти гледаш, али када одем у Енклаве на КиМ видим само ГРОБОВЕ СВЕЖЕ И СИРОТИЊУ, а Само мисле ко је следећи за одстрел.
Уразуми се