ГДЕ ИМ ЈЕ ОБРАЗ?

Бл:
Реци то родитељима ове девојчице. Јели по теби она крива за МИЛОШЕВИЋЕВУ ПОЛИТИКУ?????????

bus-2.jpg

opa, sad ti to smeta?
a, kako si ti ono jednom rekao: "SVAKOM PREMA ZASLUZI!"
sta sad?

PAC-PAC:
Људи, па није ваљда да стварно верујете да је Милошевићева политика подстакла САД на бомбардовање?
Еј бре, операцијом "Кондор" Американци су створили и дефинисали диктатуру у Латинској Америци, па није ваљда да мислите да они имају моралних обзира и правдољубивих побуда?!
Да је лично Господ био председник Србије опет би га разапели јер су имали свој план од којег никада не одступају.
Hej... Miloševićeva politika je podstakla Ameriku na način kako će da dođu do onoga šta žele! Bombardovanje je samo odložilo njihov cilj, kako ste tako... Uh!!!
Uradili su šta su hteli, zar ne? Tu su gde su, a Sloba je kriv što je urađeno na onakav način! Nemojte da ste naivni.

jomini:
BL, prijatelju, sa pogrešnog aspekta posmatraš stvari.
Shvati i na ovom primeru: Milošević i njegova drskost prema jačem i bezobzirnijem u svakom pogledu, je uzrok...
I nije u redu da vređaš...

КО ГОД ИДЕ ПРЕМА МЕНИ СА ПУШКОМ ЈА ЋУ ПРЕМА ЊЕМУ ИСТИМ.
КАКО РЕЧЕ ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ:
“Не смемо чекати као овце за клање” “Сви смо позвани да се боримо за Истину – јер ће Истина победити свет!“ „Бог не награђује резултат, већ труд који покажемо у борби за Истину Бога нашег Хришћанског“. “На том путу за истину не смемо се огрешити” .

Бл:
Јомини и Хајак ви сте болесни, жао ми је што морам ово да кежем, али БОЛЕСНИ, Реци мом покојном Стрицу што га убише БОМБЕ да је он крив за њих што је гласао за Милошевића
Велике сте сероње

Ti izgleda haluciniras.

Niko nije rekao da je tvoj stric kriv za bilo sta vec da je Milosevic kriv.

Voleo bi da mi das izvor za taj "Patrijarhov" citat, ja vise ne verujem nikome pa ni patrijarhu, ali mi deluje kao da si ovo debelo izmislio.

Бл:
КО ГОД ИДЕ ПРЕМА МЕНИ СА ПУШКОМ ЈА ЋУ ПРЕМА ЊЕМУ ИСТИМ.
КАКО РЕЧЕ ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ:
“Не смемо чекати као овце за клање” “Сви смо позвани да се боримо за Истину – јер ће Истина победити свет!“ „Бог не награђује резултат, већ труд који покажемо у борби за Истину Бога нашег Хришћанског“. “На том путу за истину не смемо се огрешити” .

kako da se ne ogresis o ono "Ne ubij" ako juris sa puskom na nekoga?

Никада нисам могао да поднесем ратнике и миротворце који тврде да постоји оправдање за страдање нејачи ма чија та нејач била, постоји разлог практичне природе али никако и метафизичко оправдање.

Е управо зато кукам за временима кад су вестерни били мејнстрим јер културни трендови диктирају степен бездушности.

PAC-PAC:
Па ако су омашили суштину Божића који помињу у Харију зар није више него очигледно да с намером популаришу све своје тобожње омашке а стварне намере?

pa pazi,kod njih se slavi kako se slavi već 100 i više godina,roulingova ne zna drugačije.

jomini:
Hej... Miloševićeva politika je podstakla Ameriku na način kako će da dođu do onoga šta žele! Bombardovanje je samo odložilo njihov cilj, kako ste tako... Uh!!!
Uradili su šta su hteli, zar ne? Tu su gde su, a Sloba je kriv što je urađeno na onakav način! Nemojte da ste naivni.

Шерифе, Милошевић је од почетка био део њиховог плана као и ресто опозиције, нема код силе краткорочних планова.
Пази сад, '44-е нас бомбардују зато што нећемо да будемо комунисти а онда нас '99-е бомбардују због комунистичког ситема који су нам они наметнули, и ко је сад ту луд?
Обашка што је Милошевић заврбован док је радио у Њујорку, под заврбован мислим на фору "Само ти дрмај и ништа се не брини, ми ти држимо леђа."

PAC-PAC:
Шерифе, Милошевић је од почетка био део њиховог плана као и ресто опозиције, нема код силе краткорочних планова.
Пази сад, '44-е нас бомбардују зато што нећемо да будемо комунисти а онда нас '99-е бомбардују због комунистичког ситема који су нам они наметнули, и ко је сад ту луд?
Обашка што је Милошевић заврбован док је радио у Њујорку, под заврбован мислим на фору "Само ти дрмај и ништа се не брини, ми ти држимо леђа."
Ne razumeš ti mene ili se praviš. hoću da kažem da je na njihove zahteve trebao reći dobro, ali onda to-i-to, a ne ''gonite se'' ili napadnite ako smete. I ovi jedva dočekali...

PAC-PAC:

Тачно, дали се сећаш како се звао онај ЦИА Србин???

Elvin:
pa pazi,kod njih se slavi kako se slavi već 100 i više godina,roulingova ne zna drugačije.

Па јесам ли ја прозивао Роулингову или машинирију?
Да видим тог мајчиног сина који ће да добије паре за снимање нечега што се не уклапа у концепт, неће бре ни књигу да му објаве а не филм да му снимају.
То ти дође к'о кад Матија Бећковић кука како је жртва комунистичког терора.

А чак и да је само до ње то није никакво оправдање, замисли да се ја мешам у нуклеарну физику, па на шта би то личило или још боље- на шта би то изашло?

Бл:
НЕ СМЕМО ИСПИТИВАТИ ВОЉУ БОЖИЈУ ЈЕР ЈЕ ОНА ИЗНАД НАШЕГ ПОИМАЊА И СВЕТА И ВРЕМЕНА ИТД...

sto znaci da je ok sto se desilo devojcici?

@pac-pac
ne bih bas rekao da su nas 44 bombardovali zato sto necemo da budemo komunisti....mislim da je bilo bas obrnuto...u stvari mislim da smo mi tu bili nista, nego da je to samo bilo demonstriranje sile Rusima...

Бл:
Ја нисам упознат коју ТВ ти гледаш, али када одем у Енклаве на КиМ видим само ГРОБОВЕ СВЕЖЕ И СИРОТИЊУ, а Само мисле ко је следећи за одстрел.
Уразуми се
Vidi ga sad!!!!! Pa to ti i pričam! Stvar je ostala ista, sa bombardovanjem i žrtvama koje je donelo ili bez njega!
Je l' ti zezaš il' si ozbiljan?

Back