Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
pa kako ti onda, bl, tumacis to sto se desilo devojcici? kao boziju volju ili kao milosevicev uticaj? ako je milosevicev uticaj, onda je imao veci uticaj od boga 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Ne razumeš ti mene ili se praviš. hoću da kažem da je na njihove zahteve trebao reći dobro, ali onda to-i-to, a ne ''gonite se'' ili napadnite ako smete. I ovi jedva dočekali...
Obersturmfuehrer:sto znaci da je ok sto se desilo devojcici?
@pac-pac
ne bih bas rekao da su nas 44 bombardovali zato sto necemo da budemo komunisti....mislim da je bilo bas obrnuto...u stvari mislim da smo mi tu bili nista, nego da je to samo bilo demonstriranje sile Rusima...
Pa tražili su nemoguće i dobili su. Pitanje je da li je moralo biti treskanja po glavama.PAC-PAC:Шерифе, то што су њему нудили је било отприлике исто што су и Нацисти нудили Кнезу Павла, наравно, поређење је изнуђено због прављења паралела и нема персоналну конотацију.
Уосталом, на крају су добили шта су тражили и шта сад?
И даље тврдим да без рокања није могло да прође јер такав је протокол кад се крше права државе као појма које гарантује Повеља УН.
Шта би ти радио кад би неко отворено захтевао да општи са твојом женом/девојком и то ултимативно без обзира што то ни она не жели?
PAC-PAC:Пријатељу, градови су бомбардовани на основу списка који је директно достављен из Брозове Врховне Команде а након рата су све свалили на генерала Лера који је био један од часних официра Вермахта који су лично код Хитлера тражили укидање НДХ.
Hayek:To sto su njemu nudili 90e je bilo partnerstvo, podrska SFRJ itd.
Ali u Beogradu se otvarao sampanjac kada su oni pijani generali u Miskvi izvrsili puc koji je trajao dva dana.
Eto toliko je pametna bila nasa politika 90ih.
A onda su odlucili da se vade na svetske zavere i to kako nas neko mrzi jer smo pametni i nebeski.
PAC-PAC:
serb_pagan:prochitao,i? kakve veze ima sa nashom temom? ne kapiram
PAC-PAC:Земљак па то је једна од ставки у које се годинама улагало, једна од многих.
PAC-PAC:Немој ми рећи да је сав тај хорс, кокс, ганџа, жуто и сичне ствари ручни рад Слобе и компаније?
Немој ми рећи да су лично они а не Арнаути препакивали море пљуга које су се ваљале у Србији?
Немој ми рећи да Амери држе Мила зато што им је тек тако симпатичан?