ГДЕ ИМ ЈЕ ОБРАЗ?

jomini:
Ne razumeš ti mene ili se praviš. hoću da kažem da je na njihove zahteve trebao reći dobro, ali onda to-i-to, a ne ''gonite se'' ili napadnite ako smete. I ovi jedva dočekali...

Шерифе, то што су њему нудили је било отприлике исто што су и Нацисти нудили Кнезу Павла, наравно, поређење је изнуђено због прављења паралела и нема персоналну конотацију.
Уосталом, на крају су добили шта су тражили и шта сад?
И даље тврдим да без рокања није могло да прође јер такав је протокол кад се крше права државе као појма које гарантује Повеља УН.
Шта би ти радио кад би неко отворено захтевао да општи са твојом женом/девојком и то ултимативно без обзира што то ни она не жели?

Obersturmfuehrer:
sto znaci da je ok sto se desilo devojcici?

@pac-pac
ne bih bas rekao da su nas 44 bombardovali zato sto necemo da budemo komunisti....mislim da je bilo bas obrnuto...u stvari mislim da smo mi tu bili nista, nego da je to samo bilo demonstriranje sile Rusima...

Пријатељу, градови су бомбардовани на основу списка који је директно достављен из Брозове Врховне Команде а након рата су све свалили на генерала Лера који је био један од часних официра Вермахта који су лично код Хитлера тражили укидање НДХ.
Ухапсили су га Британци и изручили комунистима да би му судили због онога што су побили и срушили тзв. Савезници, званична историја наравно тврди да су га ухапсили партизани што је најблаже речено смешно.
Лер је био официр а не убица и имао је максимални учинак при априлском бомбардовању са минималним цивилним жртвама које је тадашња технологија подрзумевала као проценат који је морао да се деси јер није било дигиталног навођења.

To sto su njemu nudili 90e je bilo partnerstvo, podrska SFRJ itd.
Ali u Beogradu se otvarao sampanjac kada su oni pijani generali u Miskvi izvrsili puc koji je trajao dva dana.

Eto toliko je pametna bila nasa politika 90ih.
A onda su odlucili da se vade na svetske zavere i to kako nas neko mrzi jer smo pametni i nebeski.

PAC-PAC:
Шерифе, то што су њему нудили је било отприлике исто што су и Нацисти нудили Кнезу Павла, наравно, поређење је изнуђено због прављења паралела и нема персоналну конотацију.
Уосталом, на крају су добили шта су тражили и шта сад?
И даље тврдим да без рокања није могло да прође јер такав је протокол кад се крше права државе као појма које гарантује Повеља УН.
Шта би ти радио кад би неко отворено захтевао да општи са твојом женом/девојком и то ултимативно без обзира што то ни она не жели?
Pa tražili su nemoguće i dobili su. Pitanje je da li je moralo biti treskanja po glavama.
Na konto poslednje rečenice (bold):
Pogrešno si postavio pitanje i zato grešiš, trebalo je: -Šta bi ti radio kada bi ti upali gangsteri poput Legije u kuću i rekli izlazi napolje inače ću ti prvo ''opštiti :roll: '' sa ženom/devojkom, pa ćeš tek onda izaći?
Izašao bih sa ženom/devojkom bez bilo kakvog daljeg ''opštenja'' i zatražio pomoć. Ako je ne nađem, smišljao bih kako da sam vratim sebi svoju kuću. Milošević je u navedenom slučaju rekao ne dam ili neću, a kada su mu ''opštili'' sa ženom, onda je rekao pa onda dobro, idemo.

PAC-PAC:
Пријатељу, градови су бомбардовани на основу списка који је директно достављен из Брозове Врховне Команде а након рата су све свалили на генерала Лера који је био један од часних официра Вермахта који су лично код Хитлера тражили укидање НДХ.

da, to sam i ja cuo/citao ali ipak mislim da je ipak u pitanju rivalstvo rusa i amera...sto se tice Brozovih spiskova vrlo je moguce da su u pitanju nemacki ciljevi...na jednoj temi sam postovao snimak bombardovanja aprila 44 gde se jasno vidi da se bombe prosipaju negde izmedju starog aerodroma i zemuna (cilj je bio aerodrom)....mada to nije za ovua temu, tako da to mozemo da nastavimo na novoj temi :)

Hayek:
To sto su njemu nudili 90e je bilo partnerstvo, podrska SFRJ itd.
Ali u Beogradu se otvarao sampanjac kada su oni pijani generali u Miskvi izvrsili puc koji je trajao dva dana.

Eto toliko je pametna bila nasa politika 90ih.
A onda su odlucili da se vade na svetske zavere i to kako nas neko mrzi jer smo pametni i nebeski.

Ти заиста не делујеш као глуп човек... и зато ми је невероватно да можеш себи да дозволиш да створиш фиксацију која се зове МИЛОШЕВИЋ... какве везе, бре, он има... он је само био човек плаћеник... играо је и играо... и када је одслужио одбачен је... то је тако просто... а и како покренути индустрију оружја у САД...

п.с. не постоји никаква 'светска завера' јер онда ми за њу не би ни знали, ПОСТОЈЕ ОТВОРЕНЕ ПРЕТЕНЗИЈЕ ЗА СВАКОЈАКУ ОКУПАЦИЈУ, ОТИМАЧИНУ РЕСУРСА И ПОМЕРАЊА СФЕРЕ УТИЦАЈА ПРЕМА ИСТОКУ - НИШТА ВИШЕ ... Бити толико наиван и веровати да је нешто ќрива' тадашња СПС политика - то значи потпуно непознавање политике светских сила...

Шерифе, ти очигледно не желиш да прихватиш да рат одувек има економски основ и да је сад тај основ дошао до изражаја, све везано за рат је бизниз, нема рата- нема бизниса, нема бизниса- нема пара а то већ не ваља.
Кога бре уопште заболе за племенске зађевице, или играш или неиграш, ми очигледно нисмо могли да играмо јер је поента игре била у нашем власништву и то је то.
О медијском концепту не би ваљда ни требао да тупим?!

@PAC-PAC

mozda nismo igrali ti i ja,ali su u tom ratu veoma dobro igrali danas mocni srpski biznismeni...igrali su bumbarov let na kipar i nazad...dolete do bankice,isisaju lovu,odlete do kosnice i ostave ga tamo..i tako iz dana u dan,sve dok sve ne pokupise...onda napravili ljudi fondove i sad se pojavljuju kao glavne face u privatizacijama..

Ма све то стоји него ја покушавам да објасним да није битан Милошевић као Милошевић јер душмани увек нађу неког да све намонтирају да испадне како су нас они ето спасили.
Матере ти, па није ваљда да не видиш да су прво платили једне да буду на власти а онда платили друге да их руше и сво то плаћање им се исплатило и то дебело јер у противном не би ни улагали.
Где су сад челници Отпора?!
Па онај Слободан Хомен је већ луд колико има пара а одкад га знам увек се буни како му је лоше у животу, ево и сад се вуцара по некаквим форумима и већима са слободарском традицијом и још слободарскијим циљевима.

Што би рек'о Хер Шика- Иди бегај!

pa ne slazem se bas...niko socijaliste,julovce i radikale nije placao,osim nas ovaca,mislim,nismo ih ni mi placali vec su oni uzimali koliko hoce...a homen i ostali su male bebe za socijalisticko-julovske tajkune veruj mi...on je barem uzimao sa strane kintu,ovi pokrali mom caletu i kevi iz banke pare...od zajma za preporod...da preporode bogoljube,vuchelice,marjanovice i ostale..a,da,i marka miloshevica,smarala ga stara kola posle par nedelja...

Земљак, опасно грешиш, јес'да звучим к'о Софроније Легхорн али ипак опасно грешиш.
Никада немој да занемариш предност стартне позиције која је највеће богатство а њихове стартне позиције и одржавање на истим има да захвалимо страним инвеститорима који су личним пиком дозвољавали неком да уђе у игру.

Па што мислиш што се никада нису поклали, онако одистински, позиција, опозиција и НВО сектор већ ако су ствари непријатељи, што да није да су стварно толико фини?

Систем веома лако функционише, позиција и опозиција себе перу јер дају одрешене руке НВО сектору, уваљују нас у каку а онад нас као НВО сектор брани а у ствари једни без других не могу.
У тој игранци ратних и антиратних профитера који су ушли у игру на основу пика спонзора лиге ми као конзументи утакмице плаћамо првенство тако што купујемо и конзумирамо производ генералног спонзора- каку у неограбниченим количинама.

Наравно, никога не интересује то што ми не желимо да учествујемо у томе.

Немој ми рећи да је сав тај хорс, кокс, ганџа, жуто и сичне ствари ручни рад Слобе и компаније?
Немој ми рећи да су лично они а не Арнаути препакивали море пљуга које су се ваљале у Србији?
Немој ми рећи да Амери држе Мила зато што им је тек тако симпатичан?

PAC-PAC:
Немој ми рећи да је сав тај хорс, кокс, ганџа, жуто и сичне ствари ручни рад Слобе и компаније?
Немој ми рећи да су лично они а не Арнаути препакивали море пљуга које су се ваљале у Србији?
Немој ми рећи да Амери држе Мила зато што им је тек тако симпатичан?

ne znam koliko si informisan,ali kosovo,kao i jug srbije (veliki trnovac) su bile baze za rasturanje gudre jos u vreme druga tite i malo je koga to zanimalo..krivica rezima SM je u tome sto su omogucili neometano sirenje gudre,a naravno dosta njih iz tog kruzoka je dobro zaradilo na tome..nemoguce da to ne znas :confused:

Back