ГДЕ ИМ ЈЕ ОБРАЗ?

Па ја нисам ни рекао да Црква није чувала партизане већ да партизани нису чували Цркву.
Црква на све гледа као на своју децу па чак и на заблуделе синове.

Иначе и ја сам пореклом од тог краја.

PAC-PAC:
Као равногорац одговорно тврдим да ЗБОР није био фашистичка организација, шта су били да су били фашисти нису што се види из њиховог програма који ти ниси прочитао јер не стижеш од силног купања.
А по чему је то Свети Николај све то што си навео, купање не мораш да помињеш пошто смо се ту усагласили?

haha,ravnogorac koji voli ljotica? zar ljoticevci nisu bili ponizne sluge okupatora,inace pre rata minorna partija,koji su jedva docekali okupatora i klekli pred njim zarad malo vlasti...ravnogorci po shumama,sabotiraju pruge,prave diverzije,a ljoticevci po gradovima maltretiraju narod,odrzavaju red i sakupljaju porez za shwabe...
i to je tebi isto? nista ti nisi procitao,a ako si nesto i procitao to je tona dezinformacija i lazi...

Много сам времена провео у расправи са љотићевцима тако да нежна осећања отпадају у старту а и породична традиција нам је таква, не волимо се па то ти је али истина је истина и ту узмицања нема- ЗБОР није фашистичка организација.

Elvin:
PAC-PAC da li znaš kakav je odnos bio između ljotićevaca i ravnogoraca?
pošto vidim da si upućen u tematiku,...a prilično me zanima .

Вала никакав, млатили су се где год су стигли с тим да СДК(љотићевци) нису имали никакве шансе јер су имали мали одзив у народу, никада их није било више од 6.000 мада они тврде да их је било 8.000 што је опет мало јер је сам Церски корпус био бројнији од њих а ти види где је ресто четника и које ту био ко.
Највећи пик су имали на лика са слике из мог профила али их је Калабић веслао како је хтео.

PAC-PAC:
Вала никакав, млатили су се где год су стигли с тим да СДК(љотићевци) нису имали никакве шансе јер су имали мали одзив у народу, никада их није било више од 6.000 мада они тврде да их је било 8.000 што је опет мало јер је сам Церски корпус био бројнији од њих а ти види где је ресто четника и које ту био ко.
Највећи пик су имали на лика са слике из мог профила али их је Калабић веслао како је хтео.

hvala na odgovoru.
mene bl stalno ubeđuje kako su se neviđeno voleli,a ja njega u suprotno.
sad će verovatno da napiše da smo obojica teške komunjare:lol:

PAC-PAC:
Много сам времена провео у расправи са љотићевцима тако да нежна осећања отпадају у старту а и породична традиција нам је таква, не волимо се па то ти је али истина је истина и ту узмицања нема- ЗБОР није фашистичка организација.

meni porodicna tradicija partizanska,al opet nisam zadrt pa da ne priznam da postoje i njihove greske,mozda i tragicne..ravnogorce prilicno simpatisem,
dok mi je cetnicki pokret koste pecanca(koga su inace streljali ravnogorci) i ljoticeva banda (koja je inace streljala decu u kragujevcu ,sto se nikada ne sme zaboraviti)simbol izdajstva i ostvarenje reci kralja petra oslobodioca:"nista nije gore nego kad se pijana bagra docepa puske"

@PAC-PAC

zemljak,prilicno si kontradiktoran...prvo pricas kako su isti i ravnogorci i ljoticevci,a onda kako su se peglali po brdima...jesi se zapitao zasto su ratovali? mozda zato sto su ljoticevci bili sluge okupatora i izdajnici a ravnogorci pobunjenici protivu istog

jomini:
Čekaj, je l' se zezaš ili je istina ovo za Beatles, Harry Potter-a, računar..?

Не видим што се чудиш у вези Битлса кад је опште позната њихова езотерично-антихришћанска активност у другом делу каријере.
Хари Потер је препун кабалистичке симболике тако да ни то није неко чудо а ни магија није нешто што иде руку под руку са хришћанима јер је позната вечита борба између хришћанских испосника и разних магова.
Чак и рачунар може да уђе у теолошко разматрање јер се као и сваки људски изум више користи против него за добробит људског рода, а још ако узмемо чувену дебиласту изјаву Чеде Јовановића ствар се опасно заоштрава.

Елвине, одавно тврдим да се иза профила БЛ крије екипа људи која чини све да компромитује Српство, није ми први пут да на мрежи налећем на такве.
Пази лудила, почетком прошле године смо комуницирали путем приватних порука где сам га саветовао да не чини то што чини и били смо у пристојним односима а крајем те исте године након што сам направио подужу паузу долазим на Крстарицу и човек при првом нашем контакту јасно ставља до знања да нема појма ко сам ја и оптужује ме да сам комунац иако смо се усагласили да то нисам, кад год му ово поменем он избегава да одговори.
Јасно је к'о дан да је дошло до промене дежурног за тастатуром.

znaš kako i ja ponekad pomislim da je mnogo kontradiktoran,recimo pre deset dana je pljuvao šešelja a hvalio tomu,pa je pre pet dana hvalio šešelj,a pričao kako je toma blag.
možda si u pravu,iskreno rečeno ja se krećem po skoro svim podforumima, i mnogo ljudi ga mrzi ili zbija šale na njegov račun...

rano je...

laku noć.:)

serb_pagan:
@PAC-PAC

zemljak,prilicno si kontradiktoran...prvo pricas kako su isti i ravnogorci i ljoticevci,a onda kako su se peglali po brdima...jesi se zapitao zasto su ratovali? mozda zato sto su ljoticevci bili sluge okupatora i izdajnici a ravnogorci pobunjenici protivu istog

А где сам ја то изједначио четнике и љотићевце?! Нисам допуштао да их изједначе са усташама јер је немогуће ставити знак једнакости међу њима и нисам допуштао да усташе и комунци залазе у проблематику сукоба јер је то чисто српско-српски сукоб и ту усташе и они који су нацију заменили Интернационалом немају шта да траже.
Знам веома добро разлог и ток сукоба али и даље тврдим да ЗБОР није фашистичка организација као што не дозвољавам да усташе присвоје партизански покрет не зато што волим партизане већ зато што не желим да усташе приграбе легитимитет антифашистичких бораца за којим они због угледа у Европи тако очајнички жуде.
Партизански покрет је био тоталитаристички и нанео је страховите жртве српском народу али је без обзира на сарадњу и са Немцима и са усташама у Западним крајевима добио етикету антифашистичког покрета и мислим да би било крајње глупо да дозволимо усташам да преко њега перу крваве руке.
Наш грађаснки рат је наша ствар и не смемо да дозволимо да други профитирају на њему. Све смо имали, и комунисте и четнике и љотићевце али нисмо имали фашисте и квислинге у пуном значењу те речи јер у Србији никада није ступио на снагу закон о Јеврејима, никада није било конц-логора и никада нису слате јединице на Источни фронт, дакле никада нисмо радили оно што су усташе радиле а што сад покушавају да порекну.
Не смемо да дозволимо да нам одузму чињенице да смо имали два антифашистичка покрета и Недићеву Владу која се понела часније од свих осталих марионетских Влада у окупираној Европи, чак ни Французи не могу тиме да се похвале па што би се ми онда одрекли тога?

PAC-PAC:
Не видим што се чудиш у вези Битлса кад је опште позната њихова езотерично-антихришћанска активност у другом делу каријере.
Хари Потер је препун кабалистичке симболике тако да ни то није неко чудо а ни магија није нешто што иде руку под руку са хришћанима јер је позната вечита борба између хришћанских испосника и разних магова.
Чак и рачунар може да уђе у теолошко разматрање јер се као и сваки људски изум више користи против него за добробит људског рода, а још ако узмемо чувену дебиласту изјаву Чеде Јовановића ствар се опасно заоштрава.

icon_headbang.gif

Wilkołak:
Vidis kolega, kada hoces da raspravljas o nekoj temi, preporucuje se da se o toj temi obavestis a ne da talambasas uokolo i mlatis praznu slamu (sto bi nas narod rekao). Ja sam protiv svakog sukoba i protv "radikalaca" i protiv tzv. "demkokrata". I od jednih i od drugih slaba vajda....(e sada se vracam na ono sto sam hteo da ti kazem).

Kada si rekao da u Vojvodini ne zive samo Srbi i da nisu oduvek ziveli onda si samo delimicno u pravu. Ne znam da li si uopste citao knjige iz istorije, a ako jesi, onda ce ti biti jasno da je narod koji najduze zivi u Vojvodini bas narod SLOVENSKOG porekla. Nekada su tu (po zvanicnoj istoriji) zivela razna plemena koja nekim cudom nestadose i prostor nase NIZIJE naselise Sloveni !!! Nekih 300 godina po "doseljavanju" Slovena tu se utrpase i UGARI, pa iz svih ovih premisa, Srbi kao naslednici Slovena na ovom prostoru imaju svako povesno pravo na Vojvodinu! Naravno, tu su i Slovaci, ali njihova efemericna kvazi-drzava nastala pri koncu velike Moravske ubrzo je propala, a i vecina Slovaka koja sada zivi u Vojvodini doselila se iz Madjarske i Slovacke pre nekih 200-tinak godina. Prema tome, pre nego sto pocnes da pricas o tome ko je ziveo gde, leba ti, procitaj nesto!

Niko tebi ne brani da zivis gde hoces, a te nafurane i nadobudne klince koji se frljaju "nacionalnim interesima" ostavi...izumrece kao dinosaurusi, pre ili kasnije! Uzgred, pre nego sto pljunes po ljudima (osobito pokojnicima) informisi se malo...znas kako su stari Latini govori "o mrtvima sve najbolje".

P.S.
Kada vec koristis taj nadimak red bi bio da znas sta on znaci, a jos vaznije je da znas povest naroda koji je nekada verovao u bozanstvo koje su nazivali tim imenom. Ovako, mrka kapa!

Naravno, hvala na primedbama-sugestijama-savetima and so on, and so on...
Ali, bas volim da lupim glupost a da se ljudi prime...
toliko...
I da, o mrtvima sve najbolje, ali kod pojedinih mrtvih je problem to, sto, kad bi kojim slucajem danas bili zivi, ne bismo mogli ni da koristimo sapun, jerbo je isti, je li, zli proizvod trulog Zapada, koji nema sta drugo da radi (njihova se ekonomija sama od sebe odrzava, zar ne?), pa nas unistava, a sacuvaj bozeisvisvetiitrojicaisvizajednosanjima da imamo slobodno misljenje, koliko god nekome to izgledalo glupo (direktno se odnosi na tebe, prijatelju...btw, znam sta je predstavljao Veles, pa ne bih valjda dao sebi username Ilija Gromovnik). Jos jednom, hvala na primedbama-sugestijama-savetima. Uvek dobrodosli, ne nuzno i usvojeni. :)

PS jos jedan osvrt na mrtve (ovo je vec neka moja unutarnja patologija). Ne znam ko je to rekao, ali nije lupio (kao ja, zar ne?)... Neki koji su mrtvi, zasluzuju zivot, a neki koji su zivi, zasluzuju smrt....Hm....cekaj, vladika Nick...hm...pa on je mrtav...onda je sve u redu ;)

Veles:
Naravno, hvala na primedbama-sugestijama-savetima and so on, and so on...
Ali, bas volim da lupim glupost a da se ljudi prime...
toliko...
I da, o mrtvima sve najbolje, ali kod pojedinih mrtvih je problem to, sto, kad bi kojim slucajem danas bili zivi, ne bismo mogli ni da koristimo sapun, jerbo je isti, je li, zli proizvod trulog Zapada, koji nema sta drugo da radi (njihova se ekonomija sama od sebe odrzava, zar ne?), pa nas unistava, a sacuvaj bozeisvisvetiitrojicaisvizajednosanjima da imamo slobodno misljenje, koliko god nekome to izgledalo glupo (direktno se odnosi na tebe, prijatelju...btw, znam sta je predstavljao Veles, pa ne bih valjda dao sebi username Ilija Gromovnik). Jos jednom, hvala na primedbama-sugestijama-savetima. Uvek dobrodosli, ne nuzno i usvojeni. :)

Ah ah ah....procitaj nesto pre nego sto pocnes da raspravljas jer bas po Hriscanskom ucenju coveku je data slobodna volja da cini sto hoce, a njegovo je da li ce da se pridrzava zapovesti ili ne. Naravno, na koncu svega, svako ce odgovarati za sve lose sto je ucionio! Dobra ideja, slazes se?

Meni uopste ne smeta tvoje slobodno misljenje.....svako ga ima. Ja ne drzim monopol na tim stvarima. Meni smeta kada je nekome jezik brzi od pameti, nista vise. Takodje mi smetaju i razne gluposti koje ovde 90% diskutanata izgovara, pocevsi od onih radikala pa do tebe... Koliko ja mogu da shvatim, takvi ljudi obicno imaju neki trip da se svet okrece oko njih i da nista nije postojalo pre njih (pa cak ni zdrav razum). Svi dolaze da prosvecuju i pricaju nove istine....mislim, TRICE.

Uzgred, nesto ne znam da je Vladika tako pricao o sapunu. Mozda nisam dovoljno knjiga procitao, ali ti kolega, ti trazis senzaciju.... Uzgred, Veles nije imao veze sa gromovima, ali nema veze..... Veles je u starih Slovena bio Bog stoke, a Peruna je zamenio Gromovnik (piorun (izgovara se pjorun) - grom na poljskom). I jos nesto da dodam, zalosno je sto ekstremna desnica na ovom forumu, a i inace, koristi Vladiku za promovisanje svojih amorfnih i efemericnih stavova.....

Veles:
PS jos jedan osvrt na mrtve (ovo je vec neka moja unutarnja patologija). Ne znam ko je to rekao, ali nije lupio (kao ja, zar ne?)... Neki koji su mrtvi, zasluzuju zivot, a neki koji su zivi, zasluzuju smrt....Hm....cekaj, vladika Nick...hm...pa on je mrtav...onda je sve u redu ;)

To je napisao Dz.R.R.Tolkin u svojoj knjizi "Gospodar prstenova", a ako bas hoces u detalje, tu recenicu izgovara Gandalf kada sa Frodom prica u Moriji. Medjutim, zalosno je sto se ti drzis te recenice koja je apsolutno filozofski beznacajna....tricarije! Nadam se da ne citas samo "Gospodara ... " nego da procitas i nesto drugo sa strane. No, to tvoja volja... i stvar tvoje obrazovanosti i vaspitanja.

eto...procitas neku knjigu koja nije akademska, i odmah si neobrazovan...mmmm...kako da ti kazem...ne osecam se ugrozenim tim tvojim peasant stavom (odnosi se iskljucivo na naobrazbu), a i bas me briga za tvoje obrazovanje i da se raspravljam ovde sa tobom...
svet se okrece oko svih nas pomalo, a to da li ce neko odgovarati za svoja (ne)dela, pa to cemo videti na kraju svih krajeva...ako ima takvog kraja, u sta ja sumnjam. I ne bacaj mi se sa Hriscanstvom. Uz postovanje (ima u tebe mozga, momce), judeo-hriscanska doktrina je odavno izopacena, mozda vec i posle kojih par stotina godina od svog ustanovljenja, tako da je bespredmetno pricati o postovanju iste.
Zar nije Hriscanstvo all about love? A eto, zli ljudi poklase milione do danas u ime istog. Mene to najvise smara. To licemerje koje se nekako prisljamcilo uz Hriscanstvo. Kao, "ne ubi", a ovamo popovi blagosiljaju puske. To je stvarno...pa, ruzno (probah da nadjem najljudjskiji izraz). Ma, kucati je bezveze, vise volim da se raspravljam oci-u-oci sistemom. Stvarno ne pokusavam da omalovazim bilo sta sto si rekao. Smor je sto nisi izvalio da sam u 90% postova na strani humora :)
PS A i mislim da imamo razlicit info o Velesu...hm...

Veles:
eto...procitas neku knjigu koja nije akademska, i odmah si neobrazovan...mmmm...kako da ti kazem...ne osecam se ugrozenim tim tvojim peasant stavom (odnosi se iskljucivo na naobrazbu), a i bas me briga za tvoje obrazovanje i da se raspravljam ovde sa tobom...

Opet se raspravljas...ali nema veze. Tu istu knjigu sam i ja procitao, NEKOLIKO puta, ali ne mislim da je ona izvor bilo kakve mudrosti...(kao i film koji su pokusali tako da proture). Da je inspirativna, JESTE, da je zanimljiva za decicu, JESTE, ali da vredi nesto vise, NE VREDI. Hehehe, moji peasant stavovi...bas lep kompliment! Hvala! Kontam da je u danasnje vreme mnogo bolje biti seljak nego geak...hvala!

Veles:
svet se okrece oko svih nas pomalo, a to da li ce neko odgovarati za svoja (ne)dela, pa to cemo videti na kraju svih krajeva...ako ima takvog kraja, u sta ja sumnjam.

Tvoja volja, sumnjaj ili veruj u sta god hoces.

Veles:
I ne bacaj mi se sa Hriscanstvom. Uz postovanje (ima u tebe mozga, momce), judeo-hriscanska doktrina je odavno izopacena, mozda vec i posle kojih par stotina godina od svog ustanovljenja, tako da je bespredmetno pricati o postovanju iste.

Ne vidim nista lose u postovanju 10 zapovesti!? Ne ubij, ne kradi, ne svedoci lazno.....itd itd. Ja u tome ne vidim nista lose, a mislim da bi nam bilo mnogo bolje da se te OSNOVNE MORALNE zapovesti postuju. Zaista ne znam sta je lose u svemu tome...

Veles:
Zar nije Hriscanstvo all about love? A eto, zli ljudi poklase milione do danas u ime istog. Mene to najvise smara. To licemerje koje se nekako prisljamcilo uz Hriscanstvo. Kao, "ne ubi", a ovamo popovi blagosiljaju puske.

Hriscanstvo zaista jeste o ljubavi, a to sto mnogi ljudi grese u (ajd' da kazem) IMPLEMENTACIJI, to je druga stvar. Uostalom, zasto se ti strecas oko svega toga ako ti nisi ubio ili ukrao? O tome treba da brinu oni koji to rade, a ne ti i ja. Ne moras biti preterano pametan da bi mogao da razumes poruku Svetog Pisma i ne treba biti preterano vispren da bi skontao 10 zapovesti...

Da se razumemo, i mene zivciraju ljudi koji rade svakakve stvari u ime vere...ali cvrsto verujem da ce na kraju svakome biti sudjeno po zaslugama...

Veles:
To je stvarno...pa, ruzno (probah da nadjem najljudjskiji izraz). Ma, kucati je bezveze, vise volim da se raspravljam oci-u-oci sistemom. Stvarno ne pokusavam da omalovazim bilo sta sto si rekao. Smor je sto nisi izvalio da sam u 90% postova na strani humora :)
PS A i mislim da imamo razlicit info o Velesu...hm...

Ja nisam sistem, a i ne vidimo se, tako da nema rasprave oci-u-oci. Uostalom, ovo je forum, tako da tog oci-u-oci sigurno nece biti neko vreme. Ne omalovazavam ni ja ono sto ti kazes, 100 ljudi, 100 cudi...

Uostalom, zanima me tvoje misljenje o Velesu... tj. cemu je to bozanstvo sluzilo....

PAC-PAC:
Da, sećam se da je Lenon govorio da su popularniji od Isusa i da im je to uzeto za zlo. Sama po sebi izjava je sasvim normalna (hvalisava), ali neki ''Obraz'' tada je to okrenuo...
Što se tiče H.Potera, to je bajka, tako da je isto kao kada bi Obraz napao Pepeljugu. :roll:
Što se tiče računara, dvoumim se između paranoje ili glopavosti (tupavosti) prostog sveta.
Uglavnom, iz tvog posta zaključujem da je odgovor na moje pitanje potvrdan, tako da opravdavam sve protiv Obraza.

serb_pagan:
nikolaj je bio blizak prijatelj dimitrija ljotica,vodje srpskih fashista pre i tokom WW2...poznat po tome sto je potpuno izopacio ucenje svetog save i u svojim delima ga priblizio ideologiji krvi i tla adolfa hitlera,koga je inace u svojim govorima glorifikovao,sve dok ga shwabe (iz meni nepoznatih razloga doduse) nisu strpali u dahau...ni u logoru se nije smirio,vec je u svojim delima sejao antisemitsku i fashisticku propagandu

107unofficialflagofVMRODPMNE.jpg

Таман смо закопали ратну секиру, сада ће мо је откопати ако наставиш!!!!!!
Свака реч осим да је био пријатељ ВЕЛИКОГ СРБСКОГА СИНА ДИМИТРИЈА ЉОТИЋА ЈЕ ЛАЖ.
НИЈЕ ИЗБАЦИО УЧЕЊЕ СВ.САВЕ
НИЈЕ БИО АНТИ-СЕМИТА
СВ.Владика је био СРБИН ПАТРИОТА ,А ПРЕ СВЕГА ПРАВОСЛАВАЦ И СВЕТОСАВСКИ НАЦИОНАЛИСТА

Сад бих могао да се хвалим како сам видовит на конто мог синоћног коментарисања усташа али нисам ја битан већ Истина, прочитајте вест:

DANAS ĆE BITI PREDSTAVLJENA IZMENJENA POSTAVKA MEMORIJALNOG MUZEJA JASENOVAC
Na Spomen-području Jasenovac danas će, uz prisustvo diplomata iz Izraela i SAD, čelnih ljudi ministarstava nauke i obrazovanja i kulture Republike Hrvatske, ali ne i predstavnika Srba i Srpske pravoslavne crkve, biti predstavljeni projekti nove stalne postavke Memorijalnog muzeja i novog Obrazovnog centra. Kako je saopšteno iz Spomen-područja Jasenovac, tom prilikom će biti prezentovano i pismo namere jerusalimske Međunarodne škole holokausta Jad Vašem o saradnji s Jasenovcem.

Upravo to, kao i činjenica da na ovaj skup nisu pozvane brojne relevantne ličnosti i predstavnici svih naroda koji su stradali u Jasenovcu, izazvalo je burne reakcije u hrvatskoj javnosti. Naime, mnogi pretpostavljaju da će se novi koncept postavke Memorijalnog muzeja uklopiti u politiku priznanja da su zločini činjeni nad Jevrejima, dok se zločini nad Srbima i Romima prećutkuju i minimizuju. Kako piše hrvatska štampa, deo “zainteresovanih i kompetentnih grupa”, poput predstavnika Srba, ali i Jevreja, hrvatskih antifašista i logoraša, ili nije konsultovan, ili je čak onemogućen da učestvuje u finalizaciji izrade novog koncepta muzeja. Stoga oni s razlogom strahuju od ideje o Jasenovcu kao isknjučivo muzeju holokausta, koja je za njih neprihvatljiva.

VLADIKA SAVA
Nisu nas pozvali
Ne znam ništa o tome - izjavio je za „Dnevnik” vladika Sava Jurić, koji, inače, živi u selu Jasenovac. - Nisu nas pozvali. Ja sam vladika slavonski, živim kilometar od spomenika a nisam uopšte obavešten. Ne mogu ništa da komentarišem. Preskočili su nas, a zašto, ne mogu da vam kažem.

ALEKSANDAR TOLNAUER, PREDSTAVNIK JEVREJSKE OPŠTINE
Ne sme biti favorizovanja žrtava
Aleksandar Tolnauer, član osporavanog Saveta jasenovačkog spomen-područja u ime Jevrejske opštine, izjavio je da i on istupa protiv zamisli da nova postavka Muzeja bude usmerena samo na holokaust, odnosno na stradanja samo Jevreja. Po njemu, Spomen-područje mora biti verifikovano u skladu sa istorijskom istinom da su tamo, uz Jevreje, stradavali i mnogi drugi, u prvom redu Srbi, Romi i Hrvati. „Ružno je to reći, ali ni jedna žrtva se ne sme favorizovati na uštrb druge, jer vrlo je važno istaći da su tamo stradali, zbog različitih stvari i pristupa, Srbi, Jevreji, Romi, Hrvati, Muslimani, Slovenci i mnogi drugi. Ta komponeta stradanja ljudi raznih nacionalnosti, veroispovesti i političkih uverenja treba biti istaknuta. Ne smije se politizirati sa žrtvama”, izjavio je Tolnauer, uz opasku da u rad Saveta moraju što pre biti inkorporirani predstavnici Srba, antifašista i bivših logoraša, jer bez njih rad ovog tela “ne može biti do kraja kompetentan”.
Slađana Gluščević

http://www.dnevnik.co.yu/

Можете да прочитате и читав прилог јер нисам хето да стваљам предугачак пост.

jomini:
Da, sećam se da je Lenon govorio da su popularniji od Isusa i da im je to uzeto za zlo. Sama po sebi izjava je sasvim normalna (hvalisava), ali neki ''Obraz'' tada je to okrenuo...
Što se tiče H.Potera, to je bajka, tako da je isto kao kada bi Obraz napao Pepeljugu. :roll:
Što se tiče računara, dvoumim se između paranoje ili glopavosti (tupavosti) prostog sveta.
Uglavnom, iz tvog posta zaključujem da je odgovor na moje pitanje potvrdan, tako da opravdavam sve protiv Obraza.

Шерифе, Ленонова изјава је била клиначка зајебанција, и веома релан коментар тренутне ситуације ако ћемо право, с почетка каријере кад су први пут имали турнеју по САД, оно на шта ја циљам је период након албума Риволвер и који је крунисан Сарџент Пепепс албумом, обрати пажњу на текстове, узми у обзир антихришћански став Ленона и читаву гуру папазјанију, обашка што је био марксиста и један од финансијера црвене фракције ИРА.

Поређење Пепељуге и Харија не држи воду.

Компови су веома добра ствар када паметан човек седи испред њега а веома проблематична кад се људима сугерише искључивост као правилна употреба истог, по мени сасвим је изводљиво да комп буде смештен испод кандила и да веома добро функционишу заједно, проблем је кад лудаци сугеришу да једно искључује друго.

Па тако онда кажи, нисам хришћански "расположен" и то је то, нема ту некакве проблематике сем у негирању чињеница од стране неких дискутаната, ја сам на пример хришћанин па имам разлога да слушам Битлсе мада су ми ближи бендови који нису у тој причи, бендови који су барем заузели поштен однос у свему томе у стили "припадамо хришћанском бекграунду, нисмо практично никакви верници али се не бавимо сугерисањем тог типа, свирамо и то је то".

Основни проблем код Харија што негира постојање Бога као уторитета без којег се не може, постоји хришћански мистицизам који се бави метафизичким дешавањима али само кроз неприкосновени ауторитет Бога и ја се са тим апсолутно слажем и лично мислим да Хари јесте део антихришћанске кампање, нешто као образовни програм те машинерије, али такође мислим да је то незаустављив процес и да се ту нема шта одузимати јер таквог непријатеља и сама Библија најављује тако да сам апсолутно смирен јер играм у јачем тиму ма како неки мислили да је Хришћанство пред испадањем из такмичења.
Највећи проблем код момака из Образа је то што су они неформална екипа која веома конфузно саопштава своје ставове, што се мене тиче са њима ни на срање.
Ето, то ти је став четника који се веома добро сналази у нерегуларним условима такмичења а то је оно што неки не могу да прихвате, што би рекли наши стари:
"Каква мера- таква вера."

@ РАС РАС

Свака част за пост #37 - потписујем га, и знам ово за Јасеновац... то је један веома широк захват кривотворења историје... пре неки дан гостовала на радију БГД.2. програм, директорка Завода за уџбенике и наставна средства и објавила да је неки страни финансијер финансирао ИСТОРИЈУ СРБА која је чист фалсификат, и да је та књига од оног кретена Фуксановића препоручена као додатно наставно средство... а ови из Завода су се ужасно разбеснели И САДА (свака им част!) УПРАВО ЗАВРШАВАЈУ ПРАВУ ИСТОРИЈУ СРБА а пишу је проф.Благојевић и проф.Р.Љушић... тако да се заиста поставља питање како се ОДБРАНИТИ ОД САТАНСКЕ НАПАСТИ И ЛАЖИ ...

п.с. нажалост, та директорка нека веома пристојна жена је избегла да наведе
имена аутора и издавача ЛАЖНЕ ИСТОРИЈЕ СРБА .

Back