naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
remarkovu knjigu noc u lisabonu i idiota od dostojevskog u bg, hvala lepo ako znate mrzi me da setam puno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idiota imaš na svakom ćošku.remarkovu knjigu noc u lisabonu i idiota od dostojevskog u bg, hvala lepo ako znate mrzi me da setam puno
Idiota imaš na svakom ćošku.
Više dvosmislen.......Ti si hteo da budeš duhovit, ali knjigu Idiot zaista može da nađe na ulici, novu, na svakom ćošku, kao i ostaa dela Dostojevskog. To sad štampa ko stigne.
Više dvosmislen.......
Znaš li zašto ta dela štampa ko stigne?
Čisto sumnjam da možeš da nađeš Remarka.
Prema mom dosadašnjem iskustvu, ono što ne postoji na www.knjizara.com teže se nalazi.
Srećna potraga, u svakom slučaju![]()
ja bih novu knjigu drugar, posebno mi je bitna ova prvaa, jel ima po knjizarama tamte vamte...
Dobro, idemo dalje. Koliko važe autorska prava u ovim slučajevima?Normalno. Zbog toga što ne plaćaju autorsko pravo.
Dobro, idemo dalje. Koliko važe autorska prava u ovim slučajevima?
(ako ovo znaš imaš šest, pa ćemo da vidimo za dalje)
Ako tačno odgovoriš imaš šest,a ako 'oćeš veću ocenu, bogami, moraću još malo da te prorešetam.Profesore, ja nisam navikla da me propituju, već da odgovaraju na moja pitanja.![]()
A za šesticu, ič se neću arčim.![]()
Cesto pricam da knjiga nije auto,nije cipela ili kompjuter pa da je bolje ako je nova.
Vazno je ako se nekome poklanja da je u dobrom stanju,da nije pocepana,prljava i sl.
A ko dobija knjigu,njemu reci unapred da dobija polovnu knjigu.Ako je ljubitelj knjige razumece,ako nije ljubitelj,onda mu ne treba knjigu ni kupiti.
Remarka novog nema,nijedna izdavacka kuca ga ne stampa jer ga ima dosta polovnih u odlicnom stanju.