GDE da kupim...

Kornete imas u Tempu,Rodicu...pakovanja po 10,15 kom...
A višnje u maraskinu koliko ja znam nemaš nigde takve kao sto su u Jablanici.
One su ubedljivo najlepše,krupne,sa peteljkom...
Imas npr na pijaci kod onih sto prodaju robu iz Madjarske,pa su pakovane u kesice ili na merenje,nema tecnosti ni peteljki i nisu tako lepe,sitne su,poluprovidne...ali eto oni imaju ta mala pakovanja :).

Kornete imas u Tempu,Rodicu...pakovanja po 10,15 kom...
A višnje u maraskinu koliko ja znam nemaš nigde takve kao sto su u Jablanici.
One su ubedljivo najlepše,krupne,sa peteljkom...
Imas npr na pijaci kod onih sto prodaju robu iz Madjarske,pa su pakovane u kesice ili na merenje,nema tecnosti ni peteljki i nisu tako lepe,sitne su,poluprovidne...ali eto oni imaju ta mala pakovanja :).
Ja kad god pitam u Jablanici za višnje oni nemaj,u više i ne pitam. Kada si ih ti poslednj put kupila?

ja mislim da nemas nigde drugde.u stvari ,ima u eriksonu,ali je ista cena kao u eurowiltu.mozda ti je najpovoljnija varijanta da uzmes iz torteca iz panceva,oni su ovlasceni zastupnici wilton-a za srbiju,i mislim da su im nastavci jeftiniji nego u eurowiltu.

ja mislim da nemas nigde drugde.u stvari ,ima u eriksonu,ali je ista cena kao u eurowiltu.mozda ti je najpovoljnija varijanta da uzmes iz torteca iz panceva,oni su ovlasceni zastupnici wilton-a za srbiju,i mislim da su im nastavci jeftiniji nego u eurowiltu.
Samo je u Tortecu problem sto jako rijetko imaju ovbo sto ti treba, posebno ove najtrazenije stvarcice. A od njih se svi drugi i opremaju Wiltonovom robom, pa prodaju kasnije po skupljim cijenama. Imas nastavaka po ovim profilima na FB sto prodaju alate, ali opet koliko je to Wilton, e pojma vise nemam...

Samo je u Tortecu problem sto jako rijetko imaju ovbo sto ti treba, posebno ove najtrazenije stvarcice. A od njih se svi drugi i opremaju Wiltonovom robom, pa prodaju kasnije po skupljim cijenama. Imas nastavaka po ovim profilima na FB sto prodaju alate, ali opet koliko je to Wilton, e pojma vise nemam...

Wilton made in China, ili Wilton made in P.R.C. što ti dodje na isto.... Moji su iz Torteca (kupljeni 2010.god.) bolji nego iz Eurowilta (kupljeno 2012.god). Da li je godina proizvodnje presudna, ili već šta, ne znam, ali svi rade radnju. Takođe imam nastavke iz Mađarske od Soregi-ja, isto rade radnju. Najbitnije je da su od prohroma ili nekog drugog nerđajućeg materijala...

Znam da sam videla negde na netu da neko prodaje glicerin na kg, a sada ne mogu da nadjem ni ko ni gde, da li neka od vas zna gde to mogu poruciti...

Imas na fb Kalupi i alat za fondan torte i kolace,oni imaju tako velika pakovanja glicerina...

- - - - - - - - - -

Da li neko zna gde jos mogu da nabavim one slike na jestivom papiru u Bgdu?Oni szr Slaki su na odmoru....

Back