GDE da kupim...

E super, zovem ja njega jos danas popodne da anrucim, nadam se da imaju opet i okrugle sa cipkom, kad sam prosli put narucivala nije bilo ni okruglih ni kvadratnih 33x33cm pa uzela one obicne ali ipak nije to to, drugacije izgleda torta na tacni sa cipkom, a i cvrsca je

Nisam uzimala u obliku srca. Okrugle, kockaste i pravougaone i sve su sa cipkom. Nego da Vas pitam nesto. Kako torte na sprat sa figurama i stapicima pakujete? Ni jedna kutija nije dovoljno visoka. Kod mene takva torta zna da bude visoka i preko 30 cm., a ni jedna kutija nije visa od 20 cm. Pa onda uglavnom poklopac postavim ispod kutije, mada mi je bzv., ali sta da radim, jedino da ih montiram na mestu isporuke.

Ja takve kutije sa poklopcem ni nemam, ne znam gdje ih kupujete?! Ja imam samo te Dejkanove kutije koje su za one najobicnije torte prizemne i to bez figurica, zicica ili stapica, samo glat ravne i onda dam samo kutiju bez zatvaranja, ili onako nesto manevrisem ljepljenjem selotejpom i sl.

Nisam uzimala u obliku srca. Okrugle, kockaste i pravougaone i sve su sa cipkom. Nego da Vas pitam nesto. Kako torte na sprat sa figurama i stapicima pakujete? Ni jedna kutija nije dovoljno visoka. Kod mene takva torta zna da bude visoka i preko 30 cm., a ni jedna kutija nije visa od 20 cm. Pa onda uglavnom poklopac postavim ispod kutije, mada mi je bzv., ali sta da radim, jedino da ih montiram na mestu isporuke.

nema zatvaranja :)

ako se narucuju vece kolicine i ako ste im stalna musterija - salju sigurno za Bg...ja narucujem u proseku jednom nedeljno po 10-15kg..i salju uvek na kucnu adresu..mozda ako neko nije narucivao ili ako je manja kolicina, ne znam...a to se i ne isplati zbog postarine..

Pozdrav svima!
Ovo je suuuper tema
Treba mi informacija gde u Beogradu kupujete orahe? Ja zivim u 29.novembra...
Hvala puno!:D

Paki&anka pa ti si kod moje ujne, ona je u 112 ili tako neki broj, ona dva nebodera blizu SUP-a a sa njene terase se vidi hala Pionir. Tamo sam bila 100x dok sam studirala, a sad kad idemo u Bg vazda kod nje navratim, ako ne na konak, onda barem na rucak ili kaficu.

VELIKI POZDRAV za 29. novembar :bye: :bye:

Paki&anka pa ti si kod moje ujne, ona je u 112 ili tako neki broj, ona dva nebodera blizu SUP-a a sa njene terase se vidi hala Pionir. Tamo sam bila 100x dok sam studirala, a sad kad idemo u Bg vazda kod nje navratim, ako ne na konak, onda barem na rucak ili kaficu.

VELIKI POZDRAV za 29. novembar :bye: :bye:

pa ja sam bas blizu, vidis kako je svet mali:)
drugarice, veliki pozdrav i za tebe !:heart:

Back