GDE da kupim...

Mnoge su se interesovale gde sam kupila pera, pa evo da dam tačnu adresu.
Firma se zove 'Krabel', nalazi se u ulici Đorđa Vajfetra 28 (bivša Ognjena Price, Vračar ispod Hrama Sv. Save prema Autokomandi). Ko je bio u Eriksonu nije problem da je nadje jer je to vrlo blizu, na uglu iste ulice u kojoj je Erikson samo u suprotnom pravcu u odnosu na Bulevar.

Telefon: 011 3835201. Radninim danom radi samo do 17 časova.

Nemojte previše očeikivati od ove radnje jer je to prodavnica pozamanterije, ne prodaje poslastičarski materijal, ali ima perca i to u dve veličine (moja su manja) i ima ih u dve boje samo crne i bele. Kažu da se mogu farbati, a kako i čime? E, probaćemo.

Не могу баш да проценим димензије перца које је користила Снеки, али перца, нису перушке, можете купити у Блоку 70, код Кинеза. Сад већ има 3 или 4 локала који продају опрему за свадбе. Тамо (локал 344 или 334) купујем тракице, цветиће, машнице и све што користим за украшавање мојих кутијица. Има их у више боја.

Evo svezih informacija...Bila u Rodicu i posto daju 10% popusta na racun cene su sledece:
Kristal secer je 98 din,Maslac mlekara mladost 125 gr je 77 din sa popustom,Margarin vital je 41,mlevena plazma na akciji 155,Brasno stari mlinar ono plavo je 51 sa popustom, i u Disu sam kupila prah secer c pola kg sam platila 59 dinara.E da mislim da je rzorica rekla za novi krem Brendi i mogu vam reci da je minimalana razlika u ukusu sa eurokremom...gotovo su isti!!!

Andjelice, na tezgi, ja sam uzela pre bozica, vecu kolicinu, bili su super, a tada su kostali 1000 din kg. Kad kazem super, mislim bili su celi, nisu bili izlomljeni. Ja sam uzela kod zene koja je u onoj glavnoj ulici, kada prodjes pekaricu, pa kiosk sa novinama, pa onda ide nakoliko onih sa korama kioska, e tu sa leve strane, preko puta nje je covek koji isto prodale na grame, kod njega sam uzela lesnike, fenomenalni su.

Back