- Poruka
- 128.018
sad bas gledam slike..u pargi sam bio pre tacno 10 godina..ko zna da li se izgradila za ovo vreme jos vise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad bas gledam slike..u pargi sam bio pre tacno 10 godina..ko zna da li se izgradila za ovo vreme jos vise.
Bila 3x na Tasosu i opet bih.Lepo malo zeleno ostrvo sa divnim plažamaBliži se leto, vreme je za putovanja
Kupio sam papuče i šorc
Idem na Tasos.. je l bio neko? kakvi su utisci?
Preko Bugarske..i skracuješ za oko 85 -100 km ako ideš iz Beograda za Tasos preko Bugarskene znam da l da idem preko Bugarske ili Makedonije... moram to da se raspitam
Ne fali ništa,samo to nije moj izbor.
Ja kad idem na more ne pada mi napamet da žena kuva,nego fino u hotel.
Ako hotel nije bar sa 4 zvijezdice,ne uzimam ga u razmatranje.Soba obavezno mora bit s pogledom na more,a ne s pogledom na zid i mora obavezno imat balkon da imam gdje dimit.Ispod 10 dana ne rezervišem.
Bibione,Lignano,Poreč,Medulin, Mallorca.Напиши нам пар дестинација на којима си био са четири звездице.
Bliži se leto, vreme je za putovanja
Kupio sam papuče i šorc
Vaspitane neke pčeleGiros ima na svakom koraku, a jagnjetina im je fantasticna sa onim njihovim aromama. Zolje i pcele malo smetaju, ali ne ujedaju/ubadaju.
Najozbiljnije. Kad god sam bio na Teologosu vecerao sam i u "drustvu" pcela. Dosadne jesu, ali ako ih ne ometas, nisu agresivne. A ima ih, bas ih ima mnogo.Vaspitane neke pčeleIl ne treba jesti lubenicu na plaži, u CG, ne pitajte kako to znam
![]()
Kazu slicno ko u Egipat samo malo skucenije sto se tice izleta....Jel bio neko u Tunisu?
svaka čast brtBio sam vise puta, i uvek u drugoj polovini septembra.
Tad je prelepo, nema guzve, voda je i dalje topla kao u avgustu....milina
Jos ja obozavam taj kraj sezone, kada vec ni pola kafića/restorana ne radi, kada posmatram kako se ljudi pakuju i zavrsavaju sezonu, kada je vetar noću čak i prohladan....
Milinica
Lep provod!
Ovog leta necu na more, vec cu po selima - edukacija deteta. Mora da zna sta je selo i da vidi kako se tamo zivi.
A more verovatno oktobar/novembar. A gde - videcemo.
Pre 15-ak godina i hvala Bogu vise nikad.Jel bio neko u Tunisu?
Egipat ?
DubaiEgipat ?
Ovako je mnogo lepše,bakica odvraća pažnju
Tako je bato,samo exluzivno!Ne fali ništa,samo to nije moj izbor.
Ja kad idem na more ne pada mi napamet da žena kuva,nego fino u hotel.
Ako hotel nije bar sa 4 zvijezdice,ne uzimam ga u razmatranje.Soba obavezno mora bit s pogledom na more,a ne s pogledom na zid i mora obavezno imat balkon da imam gdje dimit.Ispod 10 dana ne rezervišem.
Od ove godine mozes i podvodnim kablom do KreteNisam bio u Grčkoj,al na godinu Kreta ako Bog da.Avioni lete redovno.
Poslije tebe.Od ove godine mozes i podvodnim kablom do Krete
Fantasticni.Bliži se leto, vreme je za putovanja
Kupio sam papuče i šorc
U hrvatsku. Jok.Makarska je ok.
Vodice još bolje. Blizu je i Murter. Tamo volim slovenačku plažu u uvali. Topli tuševi, šamponi i sušenje kose su me oduševili u kampu.
Sta te briga, sisata jeOvako je mnogo lepše,bakica odvraća pažnju
Pogledajte prilog 1733844