Gde ćete na more?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam. Još listam ponude na Internetu. Tako svake godine, listam, razmišljam, kolebam se i odustanem. Opatija, najbliže i najmirnije.
full pansion, ljubazno osoblje, široki osmjesi

1748408058568.jpeg

1748408138651.jpeg

Poslednja izmena:
Letovanje prošle zime ;). previše urbano za moj ukus..
Pogledajte prilog 1733837
u kom si mesecu bila u Dubaiu?
mi smo ove godine prve nedelje novembra tamo... koliko sam na netu gledao, trebalo bi da bude prijatno vreme, ca. 30°
neki nasi prijatelji su isli preko leta, kazu bilo 45-50°, u hotelima u bazene ubacuju sante leda da se rashladi voda, da bi ljudi mogli da se kupaju :mrgreen:
tamo preko leta ne treba ni za dzabe ici.
mada smo mi vise planirali odmor da obidjemo te neke "znamenitosti" ako tako mogu da se nazovu, jer je sve staro max. 20-30 god. nego da se kupamo... to moze i u Turskoj za mnogo manje para nego u Dubaiu... :think:

Да. Море је много више од самог "мора".

Ако сте користили све остале бенефите приморског туристичког места, били сте на мору.
Ako je tako, onda sam bio na Severnom moru, Jadranskom i na Istočnom kineskom moru ove godine, dosta je tri mora, ako ne i previše.

Ali što se mora, mora se, što bi rekle naše bake.

Ako je tako, onda sam bio na Severnom moru, Jadranskom i na Istočnom kineskom moru ove godine, dosta je tri mora, ako ne i previše.

Ali što se mora, mora se, što bi rekle naše bake.

Чекај, нагласио сам "приморског туристичког места".

Јесу ли била приморска туристичка места? Дакле, и Њу Јорк је на мору (добро, океану), али не спада у приморско туристичко место, иако је на приморју (приокеанју), иако има стотине милиона туриста, али суштина туризма у Њу Јорку није морски (оекански) туризам.

Back