Gde ćete na more?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Onda ove godine nema šta da razmišljaš.
Evo upravo Alvirović ide sa SAT patrolom na Tasos pa pogledaj za nedelju ili dve.

Ja sam išao prošle godine dok su bile još dve granice i sve 5. Lako, bez mnogo šansi za pogrešno skretanje :lol: Autoput je nekih ~80%.
Sada je samo jedna granica a to je sat-dva sigurne uštede.
top brate
01.06 je Sat do Tasosa..
a je l si išao na Gradinu ili na onaj drugi prelaz?

Ja sam samostalna demokratska srpska stranka,meni niko ne plaća godišnji.
Da sam čeko da mi drugi plate,nikad mora vidio ne bi.Prošle godine Italija,ove godine Španija,dogodine ako Bog da Grčka Kreta.
А не знаш ни да се похвалиш?
Кажеш Самостална демократска српска странка. Сам оперишеш? Мудро.
Гдје радиш када можеш све то да си приуштиш?

Ne idem ja na more ko ti s 2 kg luka i 3 kg paradajza i vrećom krumpira.:mrgreen:
Šta tome fali? Je l all' inklusive merilo nečijeg kvaliteta Il novčanika? Meni potpuno svejedno gde idem ako se tamo lepo osećam. Sve sam varijante probala, kampovanje, apartmani, hoteli i u većini slučajeva sam se super provodila sa društvom sa kojim sam. Ili porodicom. Mislim da ću ove godine u CG. Jer mi je tamo lepo.

Šta tome fali? Je l all' inklusive merilo nečijeg kvaliteta Il novčanika? Meni potpuno svejedno gde idem ako se tamo lepo osećam. Sve sam varijante probala, kampovanje, apartmani, hoteli i u većini slučajeva sam se super provodila sa društvom sa kojim sam. Ili porodicom. Mislim da ću ove godine u CG. Jer mi je tamo lepo.
Isto. Simke je malo ograničen s nekim stvarima. Fali mu ,,neki dio života,,! ;)

Back