Gde će Rus sledeće udariti?

Gde će Rus sledeće udariti

• Ukupno glasova
    6
Rusi su juce udarili i napravili dublji prodor istocno od rijeke Oskil
Mislim da ce ovo biti sledeci cilj ,ovladavanje teritorijom istocno od Oskila

FxKKfZuWYAQWjlI

Uvek mi je bilo vas žao, vas Srba...ali sada navijam, da u Srbiji dođu na vlast srborusi, te da započnu ponovo stvarati "srpski svet".....i "pravoslavno carstvo"....
...pa kad budemo gledali Beograd, Niš..."oslobođen" od "zapade okupacije" poput Bahmuta...

Hvala na lepim željama :ok:
A mene boli uvo za vas hrvate, daleko vam lepa kuća.

i što kao ranije nisi navija tako, tek sad si počeo da navijaš za uništenje Srbije zato što ne podržavamo Nato vojni savez heheheeh
Važi.

Клепаће целу Украјину као и до сада.
Па не може Путин да живи 200 година, није робот, а и да јесте робот, покварио би се 100 посто.
Темпо ослобађања иде 100км на две године, значи до краја западне границе има још 1000 км, дакле требаће једно 20-30 година.

Uvek mi je bilo vas žao, vas Srba...ali sada navijam, da u Srbiji dođu na vlast srborusi, te da započnu ponovo stvarati "srpski svet".....i "pravoslavno carstvo"....
...pa kad budemo gledali Beograd, Niš..."oslobođen" od "zapade okupacije" poput Bahmuta...
Имам емпатију, није лако када си припадник сиротог народа на чије спомињање се одмах јавља асоцијација на фашизам и мафију. Чак и Италоамериканци се жале да их попреко гледају зато што им се презиме завршава самогласником. Додуше, ту је и давна славна историја, као и пица да поправе утисак.

Имам емпатију, није лако када си припадник сиротог народа на чије спомињање се одмах јавља асоцијација на фашизам и мафију. Чак и Италоамериканци се жале да их попреко гледају зато што им се презиме завршава самогласником. Додуше, ту је и давна славна историја, као и пица да поправе утисак.
Чак се и ваша агилна профашисткиња Мелони на силу утрпава код Зеленског, ојађена што је ни он, ни Макрон, ни Шолц не примећују. Знаш за онај израз "трансфер блама"? Срамота ме је и жао ми вас је уместо вас. Небитни сте.

Back