GDE BI STE VOLELI.......

• Začetnik teme Začetnik teme Lens
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eh... mene zivot naucio da mogu da poverujem u sve... sta isti moze da ti priusti ne mozes procitati ni u najludjim romanima...

ljudi su, bre, to... nepredvidivi, lukavi, podli... svaka matematika i kalkulacija sa njima otpada...

Mada... mozda je i ta nepredvidljivost ono sto cini zivot interesantnim... :?

Incognito:
eh... mene zivot naucio da mogu da poverujem u sve... sta isti moze da ti priusti ne mozes procitati ni u najludjim romanima...

ljudi su, bre, to... nepredvidivi, lukavi, podli... svaka matematika i kalkulacija sa njima otpada...

Mada... mozda je i ta nepredvidljivost ono sto cini zivot interesantnim... :?

inco, duso, pa to je ono interesantno u nama..................

Zak:
Incognito:
Tya:
Ako je mislio na klimu... pre bih otišla u pustinju preko zime... Interesantnije je.

Sutra ti kupujem kartu za Sibir... pa da ti bude interesantno do bola (u literalnom smislu) :lol: :lol: :lol:
=====================================================
Sibir je prelepo mesto.Zna da izvuce najbolje iz coveka.
Lens:
....pa i dusu...
Zavisi koliko ti je draga.

Betty:
Mmmmm...najradije u ne3cijem zagrljaju uz tople radijatore, ali bice izgleda (uvek to kazem, nikad se ne ispuni) sama sa lap-topom na krilu, uz Milicu koja kuva cajeve......
E, Betty ta tvoja Milica super neka devojchica.. Da se menjamo? Ja tebi dechaka da uzivash , a ti meni Micu da sprema sve te famozne napitke..

ian:
Betty:
Mmmmm...najradije u ne3cijem zagrljaju uz tople radijatore, ali bice izgleda (uvek to kazem, nikad se ne ispuni) sama sa lap-topom na krilu, uz Milicu koja kuva cajeve......
E, Betty ta tvoja Milica super neka devojchica.. Da se menjamo? Ja tebi dechaka da uzivash , a ti meni Micu da sprema sve te famozne napitke..

vazi, ali decko mora da ispuni tri uslova>
KVALITET, KVANTITET I KONTINUITET.

Betty:
ian:
Betty:

vazi, ali decko mora da ispuni tri uslova>
KVALITET, KVANTITET I KONTINUITET.
Betty draga kad bi jedan takav bio, gde bi nam bio kraj, a dva skoro k'o ura.. Taj tvoj lapic i nije tako losh, znash?

Ma mene nervira sto nema proleca i jeseni, najboljih godisnjih doba (samo pakleno leto i ne-bas-rajska zima). A kad bih mogla, zimu bih provela u prolecu, a leto u jeseni. ALI NETJE DA MOZE! Isto kao sto ne moze ni ostalo - na pr. Australija (tamo je sad prolece).

ian:
Betty:
Upravo krecem po njega, za 5 minurta da sam na Slaviji.....Lapic je iz 2001. i Makintosh je. URA!
Bravo za Meka.. da te vishe nisam chula da se zalish.. Za shta ce ti mushko, bre?

pa da. kad sam pogledala ONE SILNE SAJTOVE sa muskim vesom sto mi ih Inco predlozio, hmmmmm....:wink: pazi, torzo i tangare, pa sve to potpuno virtuelno,m pa rotira, meso.....

Back