JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
Incognito:JOVANA77:kukuuuuuuuuuuuuuu, ostavim vas pola sata a vi napravite haos.
Vidis sad o cemu ja pricam sve vreme![]()
vidim, i ne mogu da verujem :shock: :shock: :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:JOVANA77:kukuuuuuuuuuuuuuu, ostavim vas pola sata a vi napravite haos.
Vidis sad o cemu ja pricam sve vreme![]()
Incognito:eh... mene zivot naucio da mogu da poverujem u sve... sta isti moze da ti priusti ne mozes procitati ni u najludjim romanima...
ljudi su, bre, to... nepredvidivi, lukavi, podli... svaka matematika i kalkulacija sa njima otpada...
Mada... mozda je i ta nepredvidljivost ono sto cini zivot interesantnim... :?
Kad krenes iz Zemlje seljaka, javi se obavezno, mozda tjemo istim letom!fightclub:
=====================================================Zak:=====================================================Incognito:Tya:Ako je mislio na klimu... pre bih otišla u pustinju preko zime... Interesantnije je.
Sutra ti kupujem kartu za Sibir... pa da ti bude interesantno do bola (u literalnom smislu)![]()
![]()
![]()
Sibir je prelepo mesto.Zna da izvuce najbolje iz coveka.
=====================================================Lens:....pa i dusu...
E, Betty ta tvoja Milica super neka devojchica.. Da se menjamo? Ja tebi dechaka da uzivash , a ti meni Micu da sprema sve te famozne napitke..Betty:Mmmmm...najradije u ne3cijem zagrljaju uz tople radijatore, ali bice izgleda (uvek to kazem, nikad se ne ispuni) sama sa lap-topom na krilu, uz Milicu koja kuva cajeve......
devojka_bgd:...ja sam uvek za more...bilo koje, bolje je od planine...
...ja u stvari ne zelim da provedem ovu zimu na moru, nego ceo zivot.... :? 8)
ian:E, Betty ta tvoja Milica super neka devojchica.. Da se menjamo? Ja tebi dechaka da uzivash , a ti meni Micu da sprema sve te famozne napitke..Betty:Mmmmm...najradije u ne3cijem zagrljaju uz tople radijatore, ali bice izgleda (uvek to kazem, nikad se ne ispuni) sama sa lap-topom na krilu, uz Milicu koja kuva cajeve......
Betty draga kad bi jedan takav bio, gde bi nam bio kraj, a dva skoro k'o ura.. Taj tvoj lapic i nije tako losh, znash?Betty:ian:E, Betty ta tvoja Milica super neka devojchica.. Da se menjamo? Ja tebi dechaka da uzivash , a ti meni Micu da sprema sve te famozne napitke..Betty:Mmmmm...najradije u ne3cijem zagrljaju uz tople radijatore, ali bice izgleda (uvek to kazem, nikad se ne ispuni) sama sa lap-topom na krilu, uz Milicu koja kuva cajeve......
vazi, ali decko mora da ispuni tri uslova>
KVALITET, KVANTITET I KONTINUITET.
Bravo za Meka.. da te vishe nisam chula da se zalish.. Za shta ce ti mushko, bre?Betty:Upravo krecem po njega, za 5 minurta da sam na Slaviji.....Lapic je iz 2001. i Makintosh je. URA!
ian:Bravo za Meka.. da te vishe nisam chula da se zalish.. Za shta ce ti mushko, bre?Betty:Upravo krecem po njega, za 5 minurta da sam na Slaviji.....Lapic je iz 2001. i Makintosh je. URA!