Lens
Primećen član
- Poruka
- 723
....da provedete predstojecu zimu? bbbrrrrrrrrrrrrrr
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lens:....da provedete predstojecu zimu? bbbrrrrrrrrrrrrrr
Ja imam rođake u Ekvadoru, a ne mogu da odem. Ne volim zimu, plaši me predstojeća, ali me plaaaašiiii i leeet avioooonoooom. Ne mogu to, ne mogu, jednostavno ne.Chan Shaolin Si:Lens:....da provedete predstojecu zimu? bbbrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjj
ne pominji zimu mrzim je odvratna je phuj volio bi da odem u Brazil pi sto nemam nekog rodjaka tamo da se maknem dok glupi snijeg ne ode.
Znala sam da će neko to da kaže, nisam na vreme ja rekla - ne smeeeem ni broooodoooom!Lens:...idi brodom...
Komshinica:Znala sam da će neko to da kaže, nisam na vreme ja rekla - ne smeeeem ni broooodoooom!Lens:...idi brodom...
Pa gde mi sve pominješ ta podvodna i nadzemna sredstva? Samo nekim naučnofantastičnim transportom tipa: pomisliš i eto te! Ali to ne postoooojiiii.Lens:Komshinica:Znala sam da će neko to da kaže, nisam na vreme ja rekla - ne smeeeem ni broooodoooom!Lens:...idi brodom...
...podmornicom...teleportom...motornim zmajem...raketom...gde postoji volja, postoji i nacin...
Komshinica:Ja imam rođake u Ekvadoru, a ne mogu da odem. Ne volim zimu, plaši me predstojeća, ali me plaaaašiiii i leeet avioooonoooom. Ne mogu to, ne mogu, jednostavno ne.Chan Shaolin Si:Lens:....da provedete predstojecu zimu? bbbrrrrrrrrrrrrrr
ne pominji zimu mrzim je odvratna je phuj volio bi da odem u Brazil pi sto nemam nekog rodjaka tamo da se maknem dok glupi snijeg ne ode.
sunrise:he he he... ja volim zimuLens:....da provedete predstojecu zimu? bbbrrrrrrrrrrrrrr
volim snegitj
provela bih je na Zlatiboru....zato shto volim Zlatibor... :wink:
Guardian:BRAZIL!!! Ustanem, prosetam po Kopakabani, malo se okupam, rucam, onda pijuckam kai pirinje do uvece, zatim igramo kapueru, sambu i onda uvece u neko ludo zezanje do ujutru i tako cele zime! Eh, jednog dana...videcete :wink:
Ma isprobala ja više puta i jedno i drugo-strava i užas za mene. :shock:Chan Shaolin Si:Komshinica:Ja imam rođake u Ekvadoru, a ne mogu da odem. Ne volim zimu, plaši me predstojeća, ali me plaaaašiiii i leeet avioooonoooom. Ne mogu to, ne mogu, jednostavno ne.Chan Shaolin Si:Lens:....da provedete predstojecu zimu? bbbrrrrrrrrrrrrrr
ma kakav strah od avion to je nesto najbolje sto postoji bre osjecaj je boli glava ja sam se odusevio samo sam dva put letio ali vrijedelo je prelijepo je iz Podgorice se jevim bratu u 11:45 otprilike a u Frankfurt sam vec bio u 14:00 ma nista bolje svega mi a brod je sprdnja isti osjecaj kao u sobu nista ne mozes da primijetis razliku ako sjedis unutar broda.
Komshinica:Ma isprobala ja više puta i jedno i drugo-strava i užas za mene. :shock:Chan Shaolin Si:Komshinica:Ja imam rođake u Ekvadoru, a ne mogu da odem. Ne volim zimu, plaši me predstojeća, ali me plaaaašiiii i leeet avioooonoooom. Ne mogu to, ne mogu, jednostavno ne.Chan Shaolin Si:Lens:....da provedete predstojecu zimu? bbbrrrrrrrrrrrrrr
ma kakav strah od avion to je nesto najbolje sto postoji bre osjecaj je boli glava ja sam se odusevio samo sam dva put letio ali vrijedelo je prelijepo je iz Podgorice se jevim bratu u 11:45 otprilike a u Frankfurt sam vec bio u 14:00 ma nista bolje svega mi a brod je sprdnja isti osjecaj kao u sobu nista ne mozes da primijetis razliku ako sjedis unutar broda.
Lens:....da provedete predstojecu zimu? bbbrrrrrrrrrrrrrr
===================================================Baby Kate:U Zakovom zagrljaju...