daxt
Elita
- Poruka
- 17.081
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ОВО ме је одушевило!!
....
27.јуни,..209.године
MARŠ SRBA NA GAZIMESTAN!
![]()
K. MITROVICA - Milion i po Srba sa tri miliona svoje dece doći će za
Vidovdan na Gazimestan da pokažu da je Kosovo srce Srbije i da poruče
gospodi Rikeru i Tadiću da je Srbima Kosovo ipak važnije od svih
kvazievropskih integracija, poručio je juče u centru Kosovske Mitrovice
pred nekoliko hiljada okupljenih Srba glumac Tihomir Arsić.
On je na sever Kosova došao sa svoje četiri ćerke i pošiljkom
humanitarne pomoći. Na velikom mitingu najavljeno je da Srbi mogu
da računaju na svaku vrstu pomoći, a da je Arsićev primer prethodnica
velikog marša na Kosovo i Metohiju. U frenetičnoj atmosferi Arsić je
poručio i da je on „Srbin iz Ibarskog Kolašina“ i da njegove četiri ćerke
znaju više stranih jezika od cele stranke „bede Jovanovića“.
http://www.kurir-info.rs/clanak/kurir-26-03-2008/mars-srba-na-gazimestan

Zašto da ne pričam?
KiM je deo Srbije i ićiću gde mi se ide, a što je to danas otežano, nije zauvek...ja sam optimista i verujem da će se ova nakarada oko srpskog KiM-a završiti na najbolji mogući način, a separatisti i zločinci zauvek ućutkati i "opametiti".
Nisam najbolje razumela šta hoćeš da mi kažeš , kao što zaboravih da upitam i Adema , šta bi uradio kada bi znao u koliko sati će naša delegacija da prođe kroz Mitrivicu ?![]()
[/SIZE][/B]
Ne pitaj sta si ucinio za KIM , vec pitaj sta je KIM ucinio za tebe.......![]()
Такво питање могу да поставе само такви као што си ти ... А ти знаш које је моје мишљење о теби
и наравно да ће се у Србији понашати као Срби

Hebi ga Pinki, Kosovo je bilo Srbija, sada više nije. A, to šta ti osećaš u svojoj patriotskoj duši je samo tvoj lični problem.![]()
Nema šta, hrabri propali glumac Tihomir Arsić se sada prišljamčio Tominoj stranci. Ni on sam ne zna koliko je partija do sada promenio. Očekuje da mu sada upali i da postane ministar kulture, ili bar neki savetnik. Video od Bore Čorbe, pa bi i on malo vlasti. Od glume nema ništa, alkohol i godine čine svoje, treba se obezbediti za budućnost. A šta je sladja laž nego da je Kosovo Srbija, pogotovo dok je tihih, bombonica, konzaba i drugih tastatura-patriota.![]()
Mislim da je suvišan bilo kakav komentar
Šiptar i ono
dok god postoji ono
postojaće i ovakvih ŠIPTARA

ja sam obozavao ljubu. bio je zaista poseban. ovo nisam cuo u njegovom izvodjenju, ali mogu da zamislim. inace sto se pesme tice, slobodno se moze uvrstiti u crven ban

ja sam obozavao ljubu. bio je zaista poseban. ovo nisam cuo u njegovom izvodjenju, ali mogu da zamislim. inace sto se pesme tice, slobodno se moze uvrstiti u crven ban
Alo , bre , shabani...........ne brisite Ljubu Moljca, seksualnog dobrovoljca, barda srBske poezije i satire...............
admine...........vracaj pesmu , a u zamenu obrisi onu bljuzgu boldovano crvenim![]()
Hebi ga Pinki, Kosovo je bilo Srbija, sada više nije. A, to šta ti osećaš u svojoj patriotskoj duši je samo tvoj lični problem.![]()
Alo , bre , shabani...........ne brisite Ljubu Moljca, seksualnog dobrovoljca, barda srBske poezije i satire...............
admine...........vracaj pesmu , a u zamenu obrisi onu bljuzgu boldovano crvenim![]()
Sram te bilo,tesko zemlji koja te drzi.Nek ti se sam Bog smiluje.

Kako ovde ima 'kulturnih', sto hoce u Evropu sa takvim recnikom![]()
Kako ovde ima 'kulturnih', sto hoce u Evropu sa takvim recnikom![]()