ГАЗИМЕСТАН....

ја никад нисам била на Газиместану, била сам до Лепосавића најдаље, моји ми не дају... :( али напунила сам 18. ове године, тако да следеће идем!! и то планирам да кренем пешке, на ходочашће..

ја никад нисам била на Газиместану, била сам до Лепосавића најдаље, моји ми не дају... :( али напунила сам 18. ове године, тако да следеће идем!! и то планирам да кренем пешке, на ходочашће..

...и ко каже да на младима свет (Србија) не остаје:D

Живеће ова Србија још, неће поклекнути,...неће изгубити
Косово и Метохију!

Желим ти да останеш таква и када жути крену и на твом животном
путу да бацају трње.

Догодине, на Видовдан на Газиместану!:cao:

.

ima li sta od one famozne povorke koja je peske krenula na gaizmestan???
ili je kisa pokvarila unapred planiran dogadjaj???
zna li neko vreme prolaska kroz mitrovicu, rado bi ovekovecio taj prolazak i to zadovoljstvo podelio sa ostalim izdajnickim delom forumasa kojima je bilo sta prece od dolaska na... kosovo

zna li neko vreme prolaska kroz mitrovicu, rado bi ovekovecio taj prolazak i to zadovoljstvo podelio sa ostalim izdajnickim delom forumasa kojima je bilo sta prece od dolaska na... kosovo

Moja tetka je jutros otišla na Gazimestan:)

Nisu otišli peške , već organizovano autobusima.:)

Čim se vrati , podeliću sa tobom i svima ovde , utiske sa KiM.:)

Tema,

Kao dete sam obišla celo Kosovo , pa i Gazimestan ali se nažalost skoro uopšte ne sećam...tek kraćih fragmenata , a nisam sigurna da li je baš to što mi je ostalo u sećanju i Gazimestan.:(

Čim ponovo odem na KiM, a ubeđena sam i da hoću, slede utisci.:)

Сандрина ... А шта ти мислиш ... Да ли се о томе прича ... Ако идеш већ, онда иди, али мање причај ...

Zašto da ne pričam?:dontunderstand:

KiM je deo Srbije i ićiću gde mi se ide, a što je to danas otežano, nije zauvek...ja sam optimista i verujem da će se ova nakarada oko srpskog KiM-a završiti na najbolji mogući način, a separatisti i zločinci zauvek ućutkati i "opametiti".:evil:

Nisam najbolje razumela šta hoćeš da mi kažeš , kao što zaboravih da upitam i Adema , šta bi uradio kada bi znao u koliko sati će naša delegacija da prođe kroz Mitrivicu ?:think::dontunderstand:

KiM je deo Srbije i ićiću gde mi se ide, a što je to danas otežano, nije zauvek...ja sam optimista i verujem da će se ova nakarada oko srpskog KiM-a završiti na najbolji mogući način, a separatisti i zločinci zauvek ućutkati i "opametiti".:evil:

Nisam najbolje razumela šta hoćeš da mi kažeš , kao što zaboravih da upitam i Adema , šta bi uradio kada bi znao u koliko sati će naša delegacija da prođe kroz Mitrivicu ?:think::dontunderstand:

E stvarno, ovaj Adem da je neki frajer, pa da nas pozove...:D

Сандрина, имамо исто мишљење о КиМ, али ми је доста тих глупости да читам по форуму. Те ићи ћу, те треба да се издржи, те ово, те оно ... Постављам питање свима: Шта сте икада учинили за КиМ

Сандрина, имамо исто мишљење о КиМ, али ми је доста тих глупости да читам по форуму. Те ићи ћу, те треба да се издржи, те ово, те оно ... Постављам питање свима: Шта сте икада учинили за КиМ

Ne pitaj sta si ucinio za KIM , vec pitaj sta je KIM ucinio za tebe.......:think:

Ma da...samo uprazno priča, a pisala sam ja pre par godina ovde o jednom bivšem drugaru iz vojske mog brata koji nas nije zaboravio tolike godine i kada je bilo bombardovanje '99. , čovek se javio mami i meni iz Londona , ponudio svaku pomoć ako nam je nešto potrebno kao i avionske karte odakle god hoćemo:)...a bio student iz Prištine kada smo ga onomad upoznali i šiptar, a od ovog Adema nikakve koristi.

Odlično pitanje:ok:

Učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama, a prema svojim mogućnostima...evo ja, čak sam i slala one sms-ove u ogromnim količinama dok se nije počelo šuškati o zloupotrebi , te prestala...u poslednje vreme , nažalost ništa:(

samo sam hteo da napravim par slika, i da vi videte kako to izgleda na terenu. kolikoosoba,kakva je organizacija i sl.
i normalno nosio bi jednu veljiku zastavu sa beljim orlom, zlu ne trebalo:lol::lol:

a jel sada kasno to da uradim, mislim posaljem pozivnice...ipak sam ja domacin:whistling::whistling:

da se ovo desilo kod nas, pa da "razumem", ali zasto vi to radite, to ne razumem
Vozila srpskih ministara gađana kamenicama
Međunarodni Radio Srbija - Pre sat i 30 minuta

Kolona vozila u kojima su bili ministri za Kosovo i Metohiju i za kulturu i medije Goran Bogdanović i Nebojša Bradić i savetnik predsednika Srbije Mlađan Đorđević, gađana je danas kamenicama kod Leposavića. Incident se dogodio oko 12,30 i da u njemu nije bilo povređenih. Zasad nije poznato ko su vinovnici incidenta. U kosovskoj policiji rečeno je da je policija na terenu i utvrđuje detalje. Dva vozila su manje oštećena.

ПРОВОЦИРАШ или си необавештен:zper:

Још 24.су стигли на Свету Српску земљу!!!:klap::klap::klap:

file.php

24.јун 2009

Вечерас смо са људима из Лепосавића држали блокаду пута за
полицајце Еулекса. Заустављена је колона возила Еулекса а
после сат времена преговора комади окупационих снага дат је
ултиматум да затворе царину на прелазу Јаариње или ће од
сутра у 12.00 бити забрањен пролаз свим возилима Еулекса кроз
Лепосавић.

Због овоа учесници Видовданског марша и сутра ће ноћити у
Лепосавићу како би пружили подршку локалним Србима.
Планирано је да се сутра препешаћи до манастира Бањскаа да
се онда активисти СНП 1389 врате у Лепосавић како би поново
преноћили на барикади.

26.6.2009.
"Вечерас поново спавамо код барикаде у Лепосавићу.
Данас смо обишли манастир Бањска и окупали се у бањи.
Сутра у подне одлазимо до Косовске Митровице одакле ћемо
......... за Грачаницу....."

file.php

.
Nezaboravite novcanike !!! Osim moralne podrske podelite i koji dinar (moze i euro)...Narodnim kuhinjama i starima su preko potrebni

...на шта овде циљаш:?::?::?:

.

Poslednja izmena:
Такво питање могу да поставе само такви као што си ти ... А ти знаш које је моје мишљење о теби

evo da te podsetim....nekima je dao mogucnost da otvore tezge na buvljim pijacama sa raznim artiklima za pokucstvo, neki su vise preferirali stranu valutu i zlato itd...A prosle godine neki su obnovili garderobu.... A neki su dobili .....

Back