kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.126
Ja idem tamo jer imam stan,pa sam bogatija.
Моје "богатсво" које донесем увек отуда се не може поредити
са том твојом "ситницом"!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja idem tamo jer imam stan,pa sam bogatija.
Vi se time hvalite???

Моје "богатсво" које донесем увек отуда се не може поредити
са том твојом "ситницом"!!!

Eto,mi nismo bili u skoli.![]()
osoba koja je bila na ratistu na kosovo, ona moze mrzeti albance, sigurno ima losa iskustva, ali i zna sta se tamo desavalo, vidjeo je razne ljude, zna sta donosi rat, i da ne nabrajam. ali jedan naivac koji sve sto "zna" zna na osnovu rekla kazala clanaka po kuriru, takvom se osobom ne trebas baviti. ionako misli da je posisala svu mudrost sveta.
osim ako ti nije dosadno pa ga onda po malo zezas. greota je da preteras.
Nekako trudim se da ne razmisljam toliko o Kosmetu, ali kad cujem tu pesmu stvarno jedan cudan osecaj me obuzme...
Први пут када сам дошла на Косово и Метохију осетила сам
нешто што никада нигде у свету нисам осетила..
Чула се песма само једне жене....а
чинило ми се да све планине одјекују .....

Žali bože pare, bačene za internet...
naivci misle da se iz knjiga moze saznati sve o zivotu.
Eto,mi nismo bili u skoli.![]()
Zeno, ti si videla Kosovo mozda 5 puta i ,,bogatija,,si.
![]()
osoba koja je bila na ratistu na kosovo, ona moze mrzeti albance, sigurno ima losa iskustva, ali i zna sta se tamo desavalo, vidjeo je razne ljude, zna sta donosi rat, i da ne nabrajam. ali jedan naivac koji sve sto "zna" zna na osnovu rekla kazala clanaka po kuriru, takvom se osobom ne trebas baviti. ionako misli da je posisala svu mudrost sveta.
osim ako ti nije dosadno pa ga onda po malo zezas. greota je da preteras.
Припази мало на речник .blago tebi kad ti je dolazak na kosovo najveci dogadjaj u zivotu
davao je neko na ofrumu neki predlog da se clanstvo dozvoli samo forumasima koji predju odredjeni minumum potrebnog IQ ali "krsta" nije pristala. i bila je u pravu. ne znam za krstine razloge, ali meni bi bilo dosadno
naivci misle da se iz knjiga moze saznati sve o zivotu.

E stvarno si....zanimljiv.blago tebi kad ti je dolazak na kosovo najveci dogadjaj u zivotu
Припази мало на речник .
Цео пост ти је непримерен.koji deo???
Цео пост ти је непримерен.
u stvari, kao sto rekoh vise puta, ne smeta meni post kao takav, ili tema. svacega sam se nacitao na krtsi. ali kad god procitam njene postove u kojima osim mrznje retko sta mozes naci, a pogledam sliku na avataru nekako se...

u stvari, kao sto rekoh vise puta, ne smeta meni post kao takav, ili tema. svacega sam se nacitao na krtsi. ali kad god procitam njene postove u kojima osim mrznje retko sta mozes naci, a pogledam sliku na avataru nekako se...

Kisjela bomboda puna mrznje?!?!?!?!
![]()

!!!A oni tako brizni i puni ljubavi prema nama eeeeeeeeeeee!!!

E stvarno si....zanimljiv.
jos me ti ne znas.
moja je greska sto polazim od sebe. ja sam vidjao razne zemlje, razne narode, razne gradjevine, razne zene, biloje svacega...puno tih stvari je ostavilo prijatan utisak na meen, ali patetika "kada je moja noga dodirnula..." meni je to ...
ps.milunka rece da pazim na recnik.
Pa barem mrzi iskreno.jel!![]()
Pa tebi je to.....jesi li ikad imao cime da se ponosis.....da li si ikad bio na nekom mestu koje cini jako vazan deo vase istorije...i ako jesi kako si se osecao tamo?
blago tebi kad ti je dolazak na kosovo najveci dogadjaj u zivotu
davao je neko na ofrumu neki predlog da se clanstvo dozvoli samo forumasima koji predju odredjeni minumum potrebnog IQ ali "krsta" nije pristala. i bila je u pravu. ne znam za krstine razloge, ali meni bi bilo dosadno