ГАЗИМЕСТАН....

Eto,mi nismo bili u skoli.:besna:

osoba koja je bila na ratistu na kosovo, ona moze mrzeti albance, sigurno ima losa iskustva, ali i zna sta se tamo desavalo, vidjeo je razne ljude, zna sta donosi rat, i da ne nabrajam. ali jedan naivac koji sve sto "zna" zna na osnovu rekla kazala clanaka po kuriru, takvom se osobom ne trebas baviti. ionako misli da je posisala svu mudrost sveta.
osim ako ti nije dosadno pa ga onda po malo zezas. greota je da preteras.

osoba koja je bila na ratistu na kosovo, ona moze mrzeti albance, sigurno ima losa iskustva, ali i zna sta se tamo desavalo, vidjeo je razne ljude, zna sta donosi rat, i da ne nabrajam. ali jedan naivac koji sve sto "zna" zna na osnovu rekla kazala clanaka po kuriru, takvom se osobom ne trebas baviti. ionako misli da je posisala svu mudrost sveta.
osim ako ti nije dosadno pa ga onda po malo zezas. greota je da preteras.

I to sto kazes.

Nekako trudim se da ne razmisljam toliko o Kosmetu, ali kad cujem tu pesmu stvarno jedan cudan osecaj me obuzme...

Први пут када сам дошла на Косово и Метохију осетила сам
нешто што никада нигде у свету нисам осетила..

Чула се песма само једне жене....а
чинило ми се да све планине одјекују .....

403678911DwdAac_ph.jpg

Poslednja izmena:
Први пут када сам дошла на Косово и Метохију осетила сам
нешто што никада нигде у свету нисам осетила..

Чула се песма само једне жене....а
чинило ми се да све планине одјекују .....

blago tebi kad ti je dolazak na kosovo najveci dogadjaj u zivotu:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

davao je neko na ofrumu neki predlog da se clanstvo dozvoli samo forumasima koji predju odredjeni minumum potrebnog IQ ali "krsta" nije pristala. i bila je u pravu. ne znam za krstine razloge, ali meni bi bilo dosadno

:lol:

Žali bože pare, bačene za internet...

...а ја се понадах да у теби има душе..;)

naivci misle da se iz knjiga moze saznati sve o zivotu.

далеко било да све сазнајем из књиге...

Eto,mi nismo bili u skoli.:besna:

ко спомиње школу и чију:roll:

Zeno, ti si videla Kosovo mozda 5 puta i ,,bogatija,,si.
:ok:

Са оним циљем са којим тамо идем,..ја јесам "богатија"!

osim ako ti nije dosadno pa ga onda po malo zezas. greota je da preteras
.

ха, наивац,...
мало ме потцењујеш. Такође и о дешавања На Косову и
Метохији да сазнајем из Курира..:roll::roll::roll:

Мало си се за*****

Много пријатеља имам са Косова и Метохије,
они су за мене ЖИВИ извор свега онога што би
ти волео да
никада нико у свету не сазна!!!

.

u stvari, kao sto rekoh vise puta, ne smeta meni post kao takav, ili tema. svacega sam se nacitao na krtsi. ali kad god procitam njene postove u kojima osim mrznje retko sta mozes naci, a pogledam sliku na avataru nekako se...

jos me ti ne znas.
moja je greska sto polazim od sebe. ja sam vidjao razne zemlje, razne narode, razne gradjevine, razne zene, biloje svacega...puno tih stvari je ostavilo prijatan utisak na meen, ali patetika "kada je moja noga dodirnula..." meni je to ...
ps.milunka rece da pazim na recnik.

Pa tebi je to.....jesi li ikad imao cime da se ponosis.....da li si ikad bio na nekom mestu koje cini jako vazan deo vase istorije...i ako jesi kako si se osecao tamo?

blago tebi kad ti je dolazak na kosovo najveci dogadjaj u zivotu:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

davao je neko na ofrumu neki predlog da se clanstvo dozvoli samo forumasima koji predju odredjeni minumum potrebnog IQ ali "krsta" nije pristala. i bila je u pravu. ne znam za krstine razloge, ali meni bi bilo dosadno

....кад сам то написала, да ми је то највећи догађај:roll:

Свакако јесте догађај који никада нећу да заборавим,
а такође никада нећу престати да идем на Свету Српску земљу,
зато што је српски народ са тих простора најбистријег ума и
вредан моје пажње...

Ово друго, нећу да коментаришем, ..
сам си себе са тим оквалификовао!

u stvari, kao sto rekoh vise puta, ne smeta meni post kao takav, ili tema. svacega sam se nacitao na krtsi. ali kad god procitam njene postove u kojima osim mrznje retko sta mozes naci, a pogledam sliku na avataru nekako se...

..вараш се ја уопште не мрзим,..а о аватару,..
ја се макар престављам онако како јесте,...у женском роду,
а ти:rotf::rotf::rotf:

.

Back