ГАЗИМЕСТАН....

Ја не мрзим никога!
Нека пукну душмани због тога!
(Овде су они који мрзе намерно писали да ја некога мрзим,
само су они то писали, али нису могли да напишу које моје речи
су показивале да икога овде мрзим...)

:rtfm::rtfm::rtfm:

.

Dobro, to je samo tvoja stvar, ako kazes da ne mrzis nikog onda je tako, samo drugaciji utisak se stece kad pises o ljudima koji su makli Milosevica na primer.

Ne da ti zbog toga nesto prebacujem, samo hocu da kazem kako od mrznje niko nije imun, pogotovo na Balkanu.

Dobro, to je samo tvoja stvar, ako kazes da ne mrzis nikog onda je tako, samo drugaciji utisak se stece kad pises o ljudima koji su makli Milosevica na primer.

Ne da ti zbog toga nesto prebacujem, samo hocu da kazem kako od mrznje niko nije imun, pogotovo na Balkanu.

Уопште се не стиче утисак да је икада писано са мржњом:lol:.А начин којим је макнут Милошевић не приличи ни тамо неким примитивцима а камоли демократској влади једне земље:think:

Уопште се не стиче утисак да је икада писано са мржњом:lol:.А начин којим је макнут Милошевић не приличи ни тамо неким примитивцима а камоли демократској влади једне земље:think:

Onakav nacin je sasvim normalna pojava u svim drzavama kojima stranci upravljaju, tj. sve bivse yu republike. Ne verujem da je Djindjic bas na takav nacin postupio jer je on hteo, vec zato jer je imao jasne instrukcije iz vana.

Sto se tice primitivaca, Balkanci su davno dokazali da vecih od njih nema.

Ne priliči ni način na koji je vladao, ne priliči, isto tako, da ne prizna rezultate izbora, ne priliči mnogo toga, a ipak se desilo.

Ne priliči ni način na koji je vladao, ne priliči, isto tako, da ne prizna rezultate izbora, ne priliči mnogo toga, a ipak se desilo.

Не приличи много тога ни пре њега као ни за време њега а и после њега.Али ја лично сматрам да начин на који се нешто ради треба да опсује нас саме а не друге.Тачно је да је све то радио,тачно је и да смо му ми то дозволили,тачно је да је требао да одговара и то нама у Србији јер је нама највише зла нанео али све је требало да буде на другачији начин...

Лично сам љута на Зорана Ђинђића који је највећи кривац
што је Милошевић онако нехришћански као да је звер ловљен и као
предмет пребачен, након киднаповања у Хаг, па убијен,...али
НИКАДА за тог истог Зорана, нарочито када је и сам убијен
нисам написала ништа ружно,...ни ПРИБЛИЖНО овоме што
његови поштоваоци овде пишу о Милошевићу.

Ево, спремна сам свима ЈАВНО да се извиним,
појединачно свакоме,
ако пронађу и једну моју ружну реч упућену Ђинђићу или
неком дискутанту који је био његов гласач.

.

Slobodan Milosevic je vladao na jedini moguci nacin za vreme u kome se zatekao i cak i u tom ludilu od vremena bio je veci demokrata od svih ovih danasnjih kobajagi-demokrata (ukljucujuci i pokojnog Djindjica).Sto se tice rezultata izbora oni ce ostati vecita dilema a mene licno niko,nikda nece ubediti da DOS nije krao na sve moguce nacine uz precutno odobravanja zapada naravno,pa cak i uz njihovu logisticku podrsku i savete !

Poslednja izmena:

Ипак је он био председник једне државе,какав год да је био, био је наш председник толико година,а не коњушар и све је то могло да се уради на бољи људскији и културнији политичкији начин.

Не приличи много тога ни пре њега као ни за време њега а и после њега.Али ја лично сматрам да начин на који се нешто ради треба да опсује нас саме а не друге.Тачно је да је све то радио,тачно је и да смо му ми то дозволили,тачно је да је требао да одговара и то нама у Србији јер је нама највише зла нанео али све је требало да буде на другачији начин...

I okolnosti su tada bile protiv Milosevica, ali ih je on dodatno pogorsao nizom pogresnih poteza.

Na pojavu nacionalizma nije trebalo reagovati nacionalizmom, imali smo prilike i pre da se uverimo kako je narod lako potpalit, a on je upravo to uradio, jos 1989.

On je u svemu tome video priliku da dodje na vlast i iskoristio je ne birajuci sredstva.

S druge strane, ne verujem da bi se dogadjaji puno drugacije razvijali i da je ostao tamo gde je bio, iza Stambolica, nacionalizam i pripreme za rat su vec uzele maha zapadno od Drine.

Ево, спремна сам свима ЈАВНО да се извиним,
појединачно свакоме,
ако пронађу и једну моју ружну реч упућену Ђинђићу или
неком дискутанту који је био његов гласач.

.

Najiskrenije, ne drzim puno ni do jednog ni do drugog, Milosevica zbog puno gresaka koje je svesno radio, a Djindjic mi se zgadio gledajuci njegove intervjue na nemackim talk show-ima gde je cesto bio gost. Iako je doprineo da Nemacka i EU znatno promene misljenje o Srbiji, na bolje, ulizivanje je bilo preocigledno, a nije rec ni o nemackim vodecim politicarima vec o obicnim moderatorima.

Ниси слагао него генерализовао на најгори могући начин. Што је американац, јапанац, кинез, ил суданац мањи примитивац од Србина...

Nisam mislio samo na Srbe vec na sva yu plemena, a valjda je jasno na koji deo tih naroda mislim.

Jel stvarno potrebno da naglasavam?

Ali dje nas uporedi sa Japancima kuku lele...

Nisam mislio samo na Srbe vec na sva yu plemena, a valjda je jasno na koji deo tih naroda mislim.

Jel stvarno potrebno da naglasavam?

Ali dje nas uporedi sa Japancima kuku lele...

Јасно је мени да си на све балканцке мислио, ал узех Србе и Јапанце за пример. Баш та немогућност упређивања ми не дозвољава да неискоментаршем твоју одокативну и баналну оцену. Увек се сетим ове песме кад крене оваква прича.

http://www.guskova.ru/q?a=cl&doc=/~mladich/Desanka_Maksimovich/balkanac

Јасно је мени да си на све балканцке мислио, ал узех Србе и Јапанце за пример. Баш та немогућност упређивања ми не дозвољава да неискоментаршем твоју одокативну и баналну оцену. Увек се сетим ове песме кад крене оваква прича.

http://www.guskova.ru/q?a=cl&doc=/~mladich/Desanka_Maksimovich/balkanac

Nisam ovde od juce, nema potrebe da naglasavam o kakvim ljudima je rec.

Ti zlonamerno izvclacis iz konteksta.

Obradovao sam se odmah na pocetku kad sam cuo ono "drugovi i drugarice" :lol:

Lep početak,ali se zaključuje da je Sloba "Srbin",a ne Jugosloven.

Yugoslavia forever!!!

Yugoslavia.png

Back