Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.038
Vrlo nam je blizu najavljena gay parada u nasem lepom gradu.
Kakvo je Vase misljenje ?
Kakvo je Vase misljenje ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad ce za nas pusace.Kad će parada za ljude koji ne jedu svaki dan,
koji nemaju novca da školuju decu, koji ....
Gayevi su svakako bolji prema detetu [u principu]Ne vidim zasto je manje stetno da dete odrasta sa alkoholicarima, ili sizofrenicarima. Vazno da su roditelji/staratelji dobri prema detetu.
Neka.
Da treba da imaju sva ista prava kao ostali da.
Normalno, ne pravo da usvajaju decu, to je bolesno,
i to dete teško da bi poraslo normalno.
Msm. mi "normalni" baš ne shvatamo
da se ponose time.
Kad će parada za ljude koji ne jedu svaki dan,
koji nemaju novca da školuju decu, koji ....
Ne volim ovakve ankete gde se spajaju snimci pa bilo sta da je u pitanju.Ako nije montirano, a mislim da nije i da BG tako misli,
Gayevi su svakako bolji prema detetu [u principu]
Slazem se svakako ali ne podrzavam odrzavanje gay parade.Pa to ne znam, ali ako su normalni, dobri, ljudi onda je bolje da dete bude sa njima nego da bude u porodici gde je otac alkos koji prebija majku i decu
Gayevi su svakako bolji prema detetu [u principu]
Ma nije brate, izgleda da me ne razumes.Ajde ne lupetaj ne brukaj se, pričaš o stvarima o kojima nemaš blage veze, smanji gledanje vil&grejs
A kad ce za nas pusace.
I mi smo ugrozeni. ne smemo da pusimo u javnom prevozu, u bolnicama......
Ne vidim zasto je manje stetno da dete odrasta sa alkoholicarima, ili sizofrenicarima. Vazno da su roditelji/staratelji dobri prema detetu.
Apsolutno tačno.
Mada, deca alkosa uglavnom
ga nikad ne probaju.
Pa i gayevi narasavaju zdravlje - AIDSPusaci ne mogu da budu diskriminisani, jer su oni ti koji narusavaju zdravlje drugima
NIje tajna, Beograd, strogi centar