Gangbang, Cuckold, DP?

Pozdrav drugari,
Imam potrebu da oživim ovu temu. Moja gospođa i ja (naravno) za 10ak dana idemo na sex dejt sa bull-om. Sve je dogovoreno ostaje samo da uradimo konačno i to.
Rešeni smo i oko toga nema polemika, ali bih ipak želeo da čujem vaše mišljenje oko jedne stvari. Kako da ga dočekamo prvi put? Da li da ga ona čeka u krevetu, spremna za akciju ili da bude ono picnuta u kratkoj suknjici sa halterima, štiklice...?
Kako bi ste vi radije? Gospođa kaže: Kako ti kažeš tako ću biti.

Pozdrav drugari,
Imam potrebu da oživim ovu temu. Moja gospođa i ja (naravno) za 10ak dana idemo na sex dejt sa bull-om. Sve je dogovoreno ostaje samo da uradimo konačno i to.
Rešeni smo i oko toga nema polemika, ali bih ipak želeo da čujem vaše mišljenje oko jedne stvari. Kako da ga dočekamo prvi put? Da li da ga ona čeka u krevetu, spremna za akciju ili da bude ono picnuta u kratkoj suknjici sa halterima, štiklice...?
Kako bi ste vi radije? Gospođa kaže: Kako ti kažeš tako ću biti.
Da bude picnuta

I ja mislim da bude obučena, da mu ponudite piće, malo hahahihi razgovora, opustite se malo, a onda ti možeš da povedeš stvar prema krevetu, hoćemo li? Mogao bi đalo ženu recimo da ljubiš pred njim vataš je da se malko naloži i uvedeš i njega u priču
Samo predlog

Back