- Poruka
- 71.404
Pa i nije bas obican seks.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa i nije bas obican seks.
Sto bi nas lozio?Ma, nego šta je
Čim se ovoliko spremaju i najavljuju putem foruma, nesposobni su oni za te stvari.
Nego, mislim da nas, kao, loži.
ne. nije ni bitno.Sto bi nas lozio?
Tebe lozi ovo?
zezas, lozi te.ne. nije ni bitno.
zezas, lozi te.
A ono jeste. Sad tipe treba zenska da mi dovede neku ribichoku da je rastrgnem po sobi i onda cekam 2x meseca zato. Izgubis zelju.U normalnim okolnostima da, nije mi sad period za to. I ne loži me ništa što se čeka.
Nikad bio u prilici da delim sa nekim ili da me neke dele. Voleo bih da me dele dve kkk drugarice.Interesuje me iskreno koliko vas je imalo prilike da iskusi sve cari grupnog seksa i sta mislite o istom? Inace sam veliki postovalac grupnjaka i ljubitelj svega nemoralnog i ove teme i ovakva druzenja su oduvek bila u fokusu moje paznje. Bilo je zaista lepih iskustava,narocito u periodu rane mladosti i u studentskom dobu. Pocelo je spontano trojkom,a onda su se otvarali novi horizonti. Od kako sam u braku nekoliko godina unazad nista nije bilo od ovakvih druzenja,mada padam u iskusenje i rado bih se upustio u neku novu takvu avanturu ma koliko bilo nemoralno
![]()
A sta beseEvo mene konačno. Desilo se. Samo da obavestim neverne Tome.
Sve se odigralo 5. februara u prepodnevnim časovima.
Nisam se javio jer mi je bilo potrebno vremena da sredim misli i osećanja.
Šta te (vas) konkretno zanima? Pokušaću da dam najbolji mogući odgovor.nista nam nisi rekao, pricas kao politicari.
Šta te (vas) konkretno zanima? Pokušaću da dam najbolji mogući odgovor.nista nam nisi rekao, pricas kao politicari.