шумахер
Aktivan član
- Poruka
- 1.022
nisi u toku, vidis da je moderno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto komentarišete postove sa kojima se ne slažete?Boze sacuvaj
Nemoj da pricas da se samo komentarise nesto s cim se slazemo,kad si nabavio net jutrosZašto komentarišete postove sa kojima se ne slažete?
Nisam jutros, pre neki dan.Nemoj da pricas da se samo komentarise nesto s cim se slazemo,kad si nabavio net jutros
Da bude picnutaPozdrav drugari,
Imam potrebu da oživim ovu temu. Moja gospođa i ja (naravno) za 10ak dana idemo na sex dejt sa bull-om. Sve je dogovoreno ostaje samo da uradimo konačno i to.
Rešeni smo i oko toga nema polemika, ali bih ipak želeo da čujem vaše mišljenje oko jedne stvari. Kako da ga dočekamo prvi put? Da li da ga ona čeka u krevetu, spremna za akciju ili da bude ono picnuta u kratkoj suknjici sa halterima, štiklice...?
Kako bi ste vi radije? Gospođa kaže: Kako ti kažeš tako ću biti.
Hvala ti na odgovoru. I ja sam više za tu varijantu.Da bude picnuta

Zasto..imaju ljudi raznorazne fantazije...Ja ne verujem da je to istina ...

Hoću. Želim da podelim kompletno iskustvo ako nekoga zanima.Obecaj da ces nam za desetak dana ispricati kako je bilo...![]()
Ne moraš da veruješ, niko te ne tera. Godinu i po radim na celoj priči. Razlozi su plemeniti i opravdani.Ja ne verujem da je to istina ...

Nešto treba da ostane na nivou fantazije, apsolutno se slažem. Ovo ide u realizacijuMoje licno misljenje je da fantazija treba i da ostane samo fantazija ali nismo svi isti..

Imaćeš ekskluzivni i detaljan izveštaj.Sjajno...bas me zanima epilog...![]()
Da fantazije ...ali ne i stvarna iskustva ..i jos da pita na forumu kako zena da mu se obuce ..mislim malo je nerealno..Zasto..imaju ljudi raznorazne fantazije...![]()
Ostvarena fantazije prestaje biti kao takva i postaje iskustvo..Moje licno misljenje je da fantazija treba i da ostane samo fantazija ali nismo svi isti..
Sto jel iz zdravstvenih razloga treba da se pojebete s drugima,aj ne zasmejavaj meNisam jutros, pre neki dan.
Možda je tvoj odgovor mogao biti drugačiji, a ne ovako pun gnušanja. Ne znaš detalje pozadine ove priče, zato se suzdrži ako ne želiš da pomogneš.
Daj malo detalja ..naravno bez otkrivanja svog identiteta..Nisam jutros, pre neki dan.
Možda je tvoj odgovor mogao biti drugačiji, a ne ovako pun gnušanja. Ne znaš detalje pozadine ove priče, zato se suzdrži ako ne želiš da pomogneš.

Nešto treba da ostane na nivou fantazije, apsolutno se slažem. Ovo ide u realizaciju![]()
Hvala ti od srca. Da, imam dobar razlog. Radim to prvenstveno iz ljubavi prema svojoj ženi.Vidi, ne znam šta će ko da kaže, ali izuzetno cenim ovo što radiš za svoju ženu i tebe
Puno je licemera koji sve rade iza leđa svojih partnera
Ne sumnjam da imate dobar razlog i želim sve najbolje.
Možda si blizu istine. Malo razmisli pre nego što počneš sa izjavama.Sto jel iz zdravstvenih razloga treba da se pojebete s drugima,aj ne zasmejavaj me