Gang bang

Нису то фантазије огромне већине, већ миленијалаца који мисле да су трендсетери, инфлуенсери, да су прва генерација која је отргла окова конзервативног друштва и отвара нове димензије.

Данас, међутим, читам на Блумбергу да велика већина њих има проблем да се исели из родитељске куће.
grešiš matori veruj mi, nisu samo milenijalci u pitanju,imam imformacije iz prve ruke,veeeruj bratu svome..

Не знам у чему је проблем, питање је ''Шта ви мислите?'', а пре тога си написала да је то фантазија неких људи.

Ја ти написах чија је то фантазија.

No hard feelings.
Nisam. Napisala sam da je fantazija mnogih žena, jer jeste, ispitivanja pokazuju da jeste, baci pogled na infografik bukvalno par postova iznad.

Ali previše je očekivati da se makar preleti diskusija pre uključivanja u istu (jer ima dobrih i drugačijih argumenata), lakše da se utrpa mini politička analiza koja ilustruje tipa 2% poente.

Yes hard feelings.

Ženstvenost nije slaba, ona je najlepša sila u prirodi.
Ali problematično je što ti daješ svoju definiciju ženstvenosti, određuješ šta je ženstvenost šta nije. Ne postoji ženstvenost sa velikim Ž, neko univerzalno žensko biće, to je odavno prevaziđen esencijalizam.

Ženstvenost je ono što je svaka žena ponaosob, koliko god se to od žene do žene razlikovalo.
Eto,opet mi toplo oko srca sto na mladjima svet ostaje :heart:

Ne samo da nisam dovoljno dobra osoba, nego izgleda da dovoljno i gluplja da se pecam na ovakvu besmislenu temu.

Besmisao je u tome što samo deo žena i još manji deo devojaka ima takve vrste fantazija...
I još tražiti u tome podršku biologije, potražnja za najboljim oploditeljem..

Seksualna mašta se oslanja na doživljeno, viđeno.. I gradi na osnovu toga.
Devojka kojoj je iz genetskog koda vekovima izbrisano to plemensko orgijanje, ako to nikada nije videla... Pa sigurno joj to neće biti fantazija.

Pre će joj predmet fantazije biti jedan određeni muškarac kojeg oceni kao dobrog oploditelja i zaštitnika.

A pozivati se na bilo kakve studije (kojih je svakodnevno sve više i često su suprotstavljene) je više nego nebulozno..
Koliko zaista stručan, obrazovan, naučnik treba da bude beznačajan i zaludan da bi se ozbiljno bavio maštanjem jednog broja žena. Može samo u trenucima dokolice da ispiše neku nebulozu na tu temu.

A onda se pronađu...
Gresis.
Fantazijama nije cilj da budu "ispravne".
Jer ako tezis ispravnosti,onda ne znas sta je fantazija.
Bas su nesto dijametralno suprotno.

zanimljiva temica....iako se svaki atom u meni opire, moram podrzati - moderatora.....i zbog ideje o temi i zbog iznosenja onog sto je meni odavno poznato - to jeste zenska fantazija i u tome ne vidim nista lose....cak i ako bi se pretocila u stvarnost.....

znam ali i to je jako nemoralno i ponižavajuće i poražavajuće. i što se onda koji moj svako malo žale kako su muškarci stoke i posmatraju ih kao objekte ako one same to vole :dash:
ne vidim da se nesto zale...moderator je u pravu, ima tu biologije, ali ne na onaj nacin na koji je tako plasticno prikazala onom slicicom sa pocetka....ali predmnijevam da bi tebi to objasnjenje bilo prilicno nerazumljivo...a sto se moralnosti tice, tek tu nemas pravo....moral je jedna relativno nova izmisljotina homo sapiens sapiens-a....

Šta sa tim?
Ko vam brani da volite, i da se zbog ljubavi odreknete promiskuiteta (ako ste mu uopšte skloni)? Tema nije "zato što postoji objašnjenje ljudske preferencije za gengbeng, znači da je to jedini legitiman način da se ljudska bića seksaju, ikada".

Takođe, ko garantuje da je osećanje ljubavi automatski poništava poligamne impulse u čoveku? Koliko zaista monogamnih ljudi znate, da pritom kažu da se ne bore sa vremena na vreme da se okrenu za preplanulom ženskom nogom ili čvrstim muškim dupetom na ulici?

Ako želiš moje mišljenje šta je ljubav, ljubav je izbor, i konstantan rad na tom izboru. Ali nisam zainteresovana da iznosim ta mišljenja na ovoj temi, jer nije o tome.

Ljubav nije izbor ali GB i ostalo, jeste..

Ljubav je najveca i najzesca fantazija svih ljudi. Mozda i u tome prednjace zene (bioloski problemi) i dozivljavaju je
na drugaciji nacin nego muskarci ali slobodno moze da se kaze da je fantazija..
S tim u vezi, cudi me da ljubav nije ubrojana u one statisticki prikazane seksualne fantazije kad je ona ustvari u osnovi
svih tih taksativno pobrojanih devijantnih fantazija bioloski podrzanih po misljenju vecine sa ove teme..:)

S tim u vezi, cudi me da ljubav nije ubrojana u one statisticki prikazane seksualne fantazije kad je ona ustvari u osnovi
svih tih taksativno pobrojanih devijantnih fantazija bioloski podrzanih po misljenju vecine sa ove teme..:)

ZASTO-KAZES-LJUBAV-A-MISLIS-NA-SEX-Filmski-plakat_slika_O_36963893.jpg

Jeste, ako bolje pogledaš infografik.

Passion, intimacy, romance: 99/99%

I neverovatno mi je da i dalje, pored svih objašnjenja o evoluciji seksualne preferencije za gengbeng, koristiš izraz devijantno. Smh.

Jeste, ako bolje pogledaš infografik.

Passion, intimacy, romance: 99/99%

I neverovatno mi je da i dalje, pored svih objašnjenja o evoluciji seksualne preferencije za gengbeng, koristiš izraz devijatno. Smh.

Meni jeste devijantno..i to ne u pogrdnom smislu..
Nemam nista protiv sto je nekom GB zauzeo pijedestal u mozgu..

Meni jeste devijantno..i to ne u pogrdnom smislu..
Nemam nista protiv sto je nekom GB zauzeo pijedestal u mozgu..
Pa dobro, ali to nije objektivno mišljenje. Objektivno, tj naučno mišljenje je kad se sve posmatra neutralno, sa namerom da se razume, jer ako postoji, verovatno ima razlog zašto je nastalo.

Može nekom naučniku npr da se ne sviđa činjenica da žene takođe mogu da ejakuliraju jer mu ta činjenica nesvesno ugrožava muškost, pa ne bi bilo fer da to nazove devijantnom.

Isto tako sa činjenicama koje ugrožavaju ideju da su ljudi eteralna, monogamna, magična bića.

Back