- Poruka
- 2.339
upravo si okačila link koji kaže da je botomlajn da su žene droljastije od muškaraca, da su golddigeri itd HAHA zaštitnice žena i feministkinjoDakle, like I saidpreferencija za gengbeng jeste preferencija koju smo evoluirali u jednom momentu kao reproduktivnu strategiju.
http://www.theproboner.com/proboner/evolvedforgangbangs
4 stvari koje sam zaboravila, a koje idu u prilog, jesu:
pečurkast oblik vrha penisa, koji služi da ukloni drugu spermu iz vagine (što znači da je predviđeno da može da bude druge sperme)period posle ejakulacije kada je muškarcu fiziološki nemoguće da ponovo ima erekciju ("post ejaculatory refractory period"), što kod žena ne postoji, što znači, pa... ovožensko zavijanje tokom seksa, koje služi da signalizira drugim mužjacima da je raspoložena (što znači u ovulaciji) ženka u blizinitakođe, ranije, kada su društva bila organizovana u zajednice, a ne oko nuklearne porodice, ne znati čije je potomostvo je bila bolja strategija, jer je osiguravala da cela zajednica brine o njemu
Eto, sad kad je objašnjeno nesposobnima da razmišljaju dalje od "žene sumbivisne drolje, muškarci napaljena krmad"; i nakon što smo utvrdili da vam niko ne nameće da se gengbengujete, niti objašnjenje nekog fenomena ima veze sa ličnom preferencijom za gengbeng... moram ići, ća'.
dakle,potpuno isto što i ja,nema ''dalje od toga'',to je SUŠTINA kao što rekoh,na to se sve svodi (žene drollje-muškarci krmad), čak si i tekst okačila koji potvrdjuje te moje tvrdnje i time sebe pokopala a ni to nekapiraš 
ti si nesposobna da skapiraš da je tzv ''razmišljanje dalje'' u većini slučajeva samo patetični pretenciozni pokušaj racionalizacije i opravdanja,izgovora,foliranja i samozavaravanja za fenomene koji su nadasve jednostavni i očigledni i laki za skapirati
preferencija za gengbeng jeste preferencija koju smo evoluirali u jednom momentu kao reproduktivnu strategiju.
...i tako polako stigosmo do pitanja koliko andjela moze sedeti na glavici pribadace...