Gang bang

gost 391595

Buduća legenda
Poruka
35.177
Gangbang je vrlo česta fantazija, kod žena prvenstveno.

E, sad, fantazije su fantazije, većina ljudi ne želi da ikad postanu stvarnost, jer su u stvarnosti stvari uglavnom odvratne i teško je obezbediti konsensualnost.

Ali ne možemo da se ne zapitamo iz kog dela nas dolaze te opscene, perverzne, sablažnjive slike.

Razmišljajući kako to da većina ne želi da im se ostvari fantazija, a ipak slike gang banga veoma moćno utiču na nas, shvatih:

sperm_meeting_egg.jpg

Šta vi mislite?

E, sad, fantazije su fantazije, većina ljudi ne želi da ikad postanu stvarnost, jer su u stvarnosti stvari uglavnom odvratne i teško je obezbediti konsensualnost.

Ali ne možemo da se ne zapitamo iz kog dela nas dolaze te opscene, perverzne, sablažnjive slike.

Razmišljajući kako to da većina ne želi da im se ostvari fantazija, a ipak slike gang banga veoma moćno utiču na nas, shvatih:

Pogledajte prilog 719386

Šta vi mislite?

Tema ti se dosta granici sa psihologijom.

Slika ti je 100% na na mestu :ok:

Ne mogu da se setim gde sam procitao ali je stvar kao na slici.

Svaki muzjak bi da bude onaj koji ce oploditi zenku i u datoj situaciji dolazi do vece kolicine lucenja testoterona.

Ipak ne bih ucestvovao u tome iako na mahove deluje zanimljivo u teoriji.

Pogledajte prilog 719386

Šta vi mislite?
Mozda zamislja da je pozeljnija kada svi ti momci zele da je opsluze?

Ego trip.

Bas je iz tog razloga rasprostranjena kao fantazija,posto moze imati vise motiva...Neke vole da budu usluzne,ono maksimalno da se preda gomili izgladnelih muzjaka,sve do boli i mazohizma,prljavog s.eksa,druge kao sto je gore pomenuto iz nekog ego tripa pa sve do onoga da je vise muskaraca vise uzivanja,svaki posvecen nekom delu tela istovremeno itd :)

Sama si rekla,fantazije su fantazije,pretakanjem u stvarnost gube smisao.
A sta je zivot bez fantazije.
Konkretno ova tvoja mene samo asocira na silovanje.
Pa ne mislim da gube smisao (zapravo mislim da smisao ostaje isti jer je motivacija biološka) samo je realizacija fantazija bleda, loša, često i nebezbedna (otuda tvoja asocijacija).

Sigurna sam da ima ljudi koji praktikuju i grupni seks i gangbang sa ljudima sa kojima detaljno ugovore sve uslove i granice.

Dobro, ali ego trip je površno objašnjenje. Zašto misli da je poželjnija ako mnogi žele da je opsluže?
Odgovor mora biti negde dublje u biologiji.
Govoris o fantaziji, a ne praksi. Fantazije su obicno tu da nam podignu raspolozenje.

Biologija se pita samo u praksi.
Onda su obicno u pitanju dve stvari, kohezija grupe kada ima manje zena i posto niko ne moze da bude siguran ko je otac, onda su svi vezani za cuvanje potomstva.

Danas takvih pritisaka nema, tako da bi opet bio hir zene i muskaraca.

Pa ne mislim da gube smisao (zapravo mislim da smisao ostaje isti jer je motivacija biološka) samo je realizacija fantazija bleda, loša, često i nebezbedna (otuda tvoja asocijacija).

Sigurna sam da ima ljudi koji praktikuju i grupni seks i gangbang sa ljudima sa kojima detaljno ugovore sve uslove i granice.
Slazem se,fantazije su u stvarnosti,bar meni go ******

Ako zena nema odnose ili ih ima sa muskarcem koji ne zna da upotrebi svoje ruke kad i kako treba, kao i ostale delove tela osim penisa, onda ona to potpuno zadovoljstvo i ispunjenje vidi u vecoj grupi muskaraca koji joj zadovoljavaju citavo telo... Jer celo njeno telo je "erogena zona"... Ali dva dobra ebaca ce joj svakako biti bolja od tri losa, sto pokazuje da nije sve u broju iako se ona brine da jeste... :mrgreen:

Oni koji moraju da plate za seks, verovatno se isprse jednom godisnje pa se tako siti naizivljavaju..ima puno jadnih i poremecenih
na ovom nasem svetu...nije dzabe Amsterdam san mnogih umobolnika...:lol:

Back