- Poruka
- 131.668
ama nema devijantno i nedevijantno..ima samo ono sta se svidja oboma partnera i ne svidja
dobo u ovom slucaju svidja .4..5..6..7.. 27 partnera
dobo u ovom slucaju svidja .4..5..6..7.. 27 partnera

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali u isto reme i odmara ociMislim, zeleno lice je ljubomora, zato me zbunilo
Kako komeali u isto reme i odmara oci
Pa dobro, ali to nije objektivno mišljenje. Objektivno, tj naučno mišljenje je kad se sve posmatra neutralno, sa namerom da se razume, jer ako postoji, verovatno ima razlog zašto je nastalo.
Može nekom naučniku npr da se ne sviđa činjenica da žene takođe mogu da ejakuliraju jer mu ta činjenica nesvesno ugrožava muškost, pa ne bi bilo fer da to nazove devijantnom.
Isto tako sa činjenicama koje ugrožavaju ideju da su ljudi eteralna, monogamna, magična bića.
Gross.
Sve što je referencirano ovuda su lako proverljive studije, nema nikakve potrebe za navodnicima.Da, da...treba i na ono naucnim da stavim navodnike...ako cemo iskreno...![]()
Sve što je referencirano ovuda su lako proverljive studije, nema nikakve potrebe za navodnicima.
A ako misliš na skepticizam prema nauci uopšte, ona makar nešto radi.
Za razliku od filozofa.
netačnone vidim da se nesto zale...moderator je u pravu, ima tu biologije, ali ne na onaj nacin na koji je tako plasticno prikazala onom slicicom sa pocetka....ali predmnijevam da bi tebi to objasnjenje bilo prilicno nerazumljivo...a sto se moralnosti tice, tek tu nemas pravo....moral je jedna relativno nova izmisljotina homo sapiens sapiens-a....
kak to misliš ljubav u osnovi tih devijacija HAHA tela si da napišeš valjda stras,požuda,nagon,tako nešLjubav nije izbor ali GB i ostalo, jeste..
Ljubav je najveca i najzesca fantazija svih ljudi. Mozda i u tome prednjace zene (bioloski problemi) i dozivljavaju je
na drugaciji nacin nego muskarci ali slobodno moze da se kaze da je fantazija..
S tim u vezi, cudi me da ljubav nije ubrojana u one statisticki prikazane seksualne fantazije kad je ona ustvari u osnovi
svih tih taksativno pobrojanih devijantnih fantazija bioloski podrzanih po misljenju vecine sa ove teme..![]()
Mozda zena u toj fantaziji uziva vise jer ce vise muskaraca da zadovolji pa tu vidi neku svoju moc.Bas je iz tog razloga rasprostranjena kao fantazija,posto moze imati vise motiva...Neke vole da budu usluzne,ono maksimalno da se preda gomili izgladnelih muzjaka,sve do boli i mazohizma,prljavog s.eksa,druge kao sto je gore pomenuto iz nekog ego tripa pa sve do onoga da je vise muskaraca vise uzivanja,svaki posvecen nekom delu tela istovremeno itd![]()
Necu ni da pitam iz koliko subjektivnosti je istrcao ovaj tekst..Ženstvenost nije slaba, ona je najlepša sila u prirodi.
Ali problematično je što ti daješ svoju definiciju ženstvenosti, određuješ šta je ženstvenost šta nije. Ne postoji ženstvenost sa velikim Ž, neko univerzalno žensko biće, to je odavno prevaziđen esencijalizam.
Ženstvenost je ono što je svaka žena ponaosob, koliko god se to od žene do žene razlikovalo.
Iz nulte.Necu ni da pitam iz kolike subjektivnosti je istrcao ovaj tekst..
Casna pionirska rec?Iz nulte.
Ne pišem nikad tako da se može prepoznati lično iskustvo.Casna pionirska rec?
Ženstvenost nije slaba, ona je najlepša sila u prirodi.Izmisljotina slabih zena , a losih muskaraca je da je zenstvenost slaba.
Ne razumin?Slatko, ali na koji nacin tebi korespondiraju ovaj tekst masni i komentar (objektivan)....
eurusMetronomy
Izmisljotina slabih zena , a losih muskaraca je da je zenstvenost slaba.
Ženstvenost nije slaba, ona je najlepša sila u prirodi.
Ali problematično je što ti daješ svoju definiciju ženstvenosti, određuješ šta je ženstvenost šta nije. Ne postoji ženstvenost sa velikim Ž, neko univerzalno žensko biće, to je odavno prevaziđen esencijalizam.
Ženstvenost je ono što je svaka žena ponaosob, koliko god se to od žene do žene razlikovalo.
Kakve činjenice, to je sve teorija.Odakle si izvukla cinjenice ili je sve nauka sto smislis?
i onda mene optužuje da sam trolNaprotiv, često iznosim i oprečne teze jer volim da posmatram ljude kako se lože.
Pa ti jesi trol.i onda mene optužuje da sam trol![]()
pa i ti siPa ti jesi trol.
Pa ja nisam.pa i ti si
čemu onda hejtovanje