Gang bang

Dakle, like I said :cool: preferencija za gengbeng jeste preferencija koju smo evoluirali u jednom momentu kao reproduktivnu strategiju.
http://www.theproboner.com/proboner/evolvedforgangbangs

4 stvari koje sam zaboravila, a koje idu u prilog, jesu:

pečurkast oblik vrha penisa, koji služi da ukloni drugu spermu iz vagine (što znači da je predviđeno da može da bude druge sperme)​
period posle ejakulacije kada je muškarcu fiziološki nemoguće da ponovo ima erekciju ("post ejaculatory refractory period"), što kod žena ne postoji, što znači, pa... ovo
žensko zavijanje tokom seksa, koje služi da signalizira drugim mužjacima da je raspoložena (što znači u ovulaciji) ženka u blizini​
takođe, ranije, kada su društva bila organizovana u zajednice, a ne oko nuklearne porodice, ne znati čije je potomostvo je bila bolja strategija, jer je osiguravala da cela zajednica brine o njemu​

Eto, sad kad je objašnjeno nesposobnima da razmišljaju dalje od "žene sumbivisne drolje, muškarci napaljena krmad"; i nakon što smo utvrdili da vam niko ne nameće da se gengbengujete, niti objašnjenje nekog fenomena ima veze sa ličnom preferencijom za gengbeng... moram ići, ća'.
upravo si okačila link koji kaže da je botomlajn da su žene droljastije od muškaraca, da su golddigeri itd HAHA zaštitnice žena i feministkinjo :bljak: dakle,potpuno isto što i ja,nema ''dalje od toga'',to je SUŠTINA kao što rekoh,na to se sve svodi (žene drollje-muškarci krmad), čak si i tekst okačila koji potvrdjuje te moje tvrdnje i time sebe pokopala a ni to nekapiraš :hahaha:
ti si nesposobna da skapiraš da je tzv ''razmišljanje dalje'' u većini slučajeva samo patetični pretenciozni pokušaj racionalizacije i opravdanja,izgovora,foliranja i samozavaravanja za fenomene koji su nadasve jednostavni i očigledni i laki za skapirati

tj HAHA ova braća su čak i gora od mene i veći ženomrsci jer ja bar ih nisam nazvo gold digerima (iako jesu lol eo SAD ih nazivam a i to svi znaju) :hahaha: et sad opet iznova pomislim da troluješ sve vremo jer je doslovno nemoguće neko OVOLIKO kontradiktoran i nedosledan i nebulozan da bude :SS koć ga znati..

upravo si okačila link koji kaže da je botomlajn da su žene droljastije od muškaraca, da su golddigeri itd HAHA zaštitnice žena i feministkinjo :bljak: dakle,potpuno isto što i ja,nema ''dalje od toga'',to je SUŠTINA kao što rekoh,na to se sve svodi (žene drollje-muškarci krmad), čak si i tekst okačila koji potvrdjuje te moje tvrdnje i time sebe pokopala a ni to nekapiraš :hahaha:
ti si nesposobna da skapiraš da je tzv ''razmišljanje dalje'' u većini slučajeva samo patetični pretenciozni pokušaj racionalizacije i opravdanja,izgovora,foliranja i samozavaravanja za fenomene koji su nadasve jednostavni i očigledni i laki za skapirati

tj HAHA ova braća su čak i gora od mene i veći ženomrsci jer ja bar ih nisam nazvo gold digerima (iako jesu lol eo SAD ih nazivam a i to svi znaju) :hahaha: et sad opet iznova pomislim da troluješ sve vremo jer je doslovno nemoguće neko OVOLIKO kontradiktoran i nedosledan i nebulozan da bude :SS koć ga znati..

Hajde što bez naštancovanih 20 ad hominema ne bi mogao da sastaviš post, nesposoban si i da interpretiraš članak napisan iole ozbiljnijim rečnikom.

Piše da je tradicionalni narativ da su žene monogamna bića čija je isključiva reproduktivna strategija da nađu jednog partnera koji može najbolje da (materijalno) obezbedi potomstvo, i da takav narativ prikazuje ženu kao sponzorušu.

Dok žene, kao ni muškarci, po prirodi nisu monogamne, jer dobar deo ljudske istorije, to nije bila dobra reproduktivna strategija.
Monogamija nastaje kad i agrikultura, pre nekih 10k godina. Pre toga imaš 3.5 miliona godina sasvim drugačije ljudske evolucije.

A onda ulje na vatru dodaje i hrišćanski moral, koji stavlja katanac na ljudsku seksualnost. Naročito žensku. Naročito pre braka. Naročito u nereproduktivne svrhe.
Verovatno veze sa time ima i činjenica materijalne oskudice, kojoj ne odgovara neograničena reprodukcija.
U svakom slučaju nema veze ni sa kakvim moralom, jer moral u ovim stvarima ne postoji.

Dakle... oduzmi izmišljeni hrišćanski moral i činjenicu materijalne oskudice, dobijaš jedan suštinski droljast svet.

Svi smo drolje.
Šta ćeš raditi sa tom činjenicom, na tebi je.

Hmm..a gde i kako se u tu vasu pricu o droljizmu (animalizmu) ljudske prirode uklapa ljubav?
Šta sa tim?
Ko vam brani da volite, i da se zbog ljubavi odreknete promiskuiteta (ako ste mu uopšte skloni)? Tema nije "zato što postoji objašnjenje ljudske preferencije za gengbeng, znači da je to jedini legitiman način da se ljudska bića seksaju, ikada".

Takođe, ko garantuje da je osećanje ljubavi automatski poništava poligamne impulse u čoveku? Koliko zaista monogamnih ljudi znate, da pritom kažu da se ne bore sa vremena na vreme da se okrenu za preplanulom ženskom nogom ili čvrstim muškim dupetom na ulici?

Ako želiš moje mišljenje šta je ljubav, ljubav je izbor, i konstantan rad na tom izboru. Ali nisam zainteresovana da iznosim ta mišljenja na ovoj temi, jer nije o tome.

A kad smo kod animalizma
Šta je sa monogamijom kod životinja
Nametnuta hrišćanstvom ?

I ovo, kakve veze ima?
Niko nije rekao da ljudska bića nisu evoluirala i preferenciju za monogamiju, već da imamo miliona godine drugačije biologije, kojoj je neka druga reproduktivna strategija bila adekvatnija.
Poenta je da moral nema veze ni sa jednom ni sa drugom. Hrišćanski moral je odigrao ulogu u očuvanju socijalne kohezije, ali daleko od toga da je izrekao neke nepromenljive istine o čoveku.

Drugo, kojih životinjskih vrsta, njih 5 ukupno, od koje su 2 sisari? Pritom, znaš li koliko su niski standardi za životinje? Životinja se smatra monogamnom i kada se pari sa drugim životinjama, uz uslov da makar jednu sezonu čuva potomstvo sa jednim partnerom.
Većina ljudskih veza traje duže od toga.

Dakle, preferencija za monogamiju može da evoluira ako je u određenim okolnostima najbolja strategija za zaštitu potomstva.

Nemojte mi više postavljati ovakva pitanja, stvarno počinje da me mrzi da odgovaram.

Gang beng nije redakljka vec seks u okviru grupe koje obicno cini vise muskaraca i malo zena koje se prikljuce grupi.
Zene su u takvim drustvima, recimo sporstkim ili blokovskim, mezimice svih pa se i osecaju prijatno i voljeno.
Obicno ih nazivaju grupi ako se radi o muzickim ili sportskim grupama, dok su u gangovima ortakinje.
Cela jedna feministicka podgrupa deli muskarce na samo dve grupe. Jedna je ona koja se ne uklapa i neinteresantna, a druga je interesantna i sexualno pozeljna. Uostalom slicno muskarcima koji su u grupama.

Ovaj nacin razmisljanja je karakteristican za zene, kao sto kaze eurus, ne zbog animalnog nego bas obrnuto, pametne zene su sklonije i fantazijama, ali i proveri u praksi tipa ( kada mogu muskarci sto ne bih i ja ) iako je i to predubedjenje, jer je poznato da muskarci imaju upola manje razlicitih partnerki nego zene. Ekspeimentisanje u mladjoj dobi je za zene normalno, pa je i tema na mestu. Ali...ono sto devojci srecu kvari, je ljubav....

Gangbang je vrlo česta fantazija, kod žena prvenstveno.

E, sad, fantazije su fantazije, većina ljudi ne želi da ikad postanu stvarnost, jer su u stvarnosti stvari uglavnom odvratne i teško je obezbediti konsensualnost.

Ali ne možemo da se ne zapitamo iz kog dela nas dolaze te opscene, perverzne, sablažnjive slike.

Razmišljajući kako to da većina ne želi da im se ostvari fantazija, a ipak slike gang banga veoma moćno utiču na nas, shvatih:

Pogledajte prilog 719386

Šta vi mislite?
Mislim, ide leto, pa more i druzenje....pitanje je da li eksperimentisati ili ne...pa recimo da za deset dana isproveravas sve koji se nude....i pokazes dominaciju gde mozes... :)
Nego...." jer su u stvarnosti stvari uglavnom odvratne i teško je obezbediti konsensualnost." necu ni da pitam....

Pametne zene manje robuju predubedjenjima i brze se regenerisu, prosto....sasvim je druga stvar koliko muskarcima znaci njena pamet, ako uzmemo u obzir da su zene duhovna bica kojima je muskarac potreban bas zato da se ne bakcu sa racionalnim zivotom iliti sablonima opstanka....znaci, pamet uzmi uslovno....

Pa jao,to ko sto je Beba napisala tekst,zene treba sede kuci i strikaju,jer,pazi sad,gube zenstvenost,ako se bakcu realnim zivotom,resavanjem problema,ljudima kojima nisu simpaticne itd :rotf:
A ja se pitam koliki idiot treba da budes i tako vaspitas zensko dete i ucinis mu medvedju uslugu da zivi ko prinzeca,u okolnostima nad kojima apsolutno nemas kontrolu,sutra moz da riknes.
Pa se nastavi forsiranje tih odnosa kasnije,izmedju zenstvenost i slabost mora znak jednakosti.

Pametne zene manje robuju predubedjenjima i brze se regenerisu, prosto....sasvim je druga stvar koliko muskarcima znaci njena pamet, ako uzmemo u obzir da su zene duhovna bica kojima je muskarac potreban bas zato da se ne bakcu sa racionalnim zivotom iliti sablonima opstanka....znaci, pamet uzmi uslovno....
i kakve to ima veze sa sklonošću fantazijama?
i žene nisu duhovna no samo fizička,materjalna bića,one nemaju dušu

Izmisljotina slabih zena , a losih muskaraca je da je zenstvenost slaba.
Ženstvenost nije slaba, ona je najlepša sila u prirodi.
Ali problematično je što ti daješ svoju definiciju ženstvenosti, određuješ šta je ženstvenost šta nije. Ne postoji ženstvenost sa velikim Ž, neko univerzalno žensko biće, to je odavno prevaziđen esencijalizam.

Ženstvenost je ono što je svaka žena ponaosob, koliko god se to od žene do žene razlikovalo.

Ne samo da nisam dovoljno dobra osoba, nego izgleda da dovoljno i gluplja da se pecam na ovakvu besmislenu temu.

Besmisao je u tome što samo deo žena i još manji deo devojaka ima takve vrste fantazija...
I još tražiti u tome podršku biologije, potražnja za najboljim oploditeljem..

Seksualna mašta se oslanja na doživljeno, viđeno.. I gradi na osnovu toga.
Devojka kojoj je iz genetskog koda vekovima izbrisano to plemensko orgijanje, ako to nikada nije videla... Pa sigurno joj to neće biti fantazija.

Pre će joj predmet fantazije biti jedan određeni muškarac kojeg oceni kao dobrog oploditelja i zaštitnika.

A pozivati se na bilo kakve studije (kojih je svakodnevno sve više i često su suprotstavljene) je više nego nebulozno..
Koliko zaista stručan, obrazovan, naučnik treba da bude beznačajan i zaludan da bi se ozbiljno bavio maštanjem jednog broja žena. Može samo u trenucima dokolice da ispiše neku nebulozu na tu temu.

A onda se pronađu...

Back