Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.549
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet crnci! znaci uspeli su da zagade svaki segment televizije i filma sa njihovim blm kompleksima
Znamo za kog će da glasaju 3. aprila...Зашто сви мрзите Денерис ?
TirionDobro, i, na kraju:Ko vam je omiljeni lik u seriji/knjigama?
I meni jedan od omiljenih, u top 4. Dijalozi su mu obično vrlo ubitačni i filozofski. A od ovih koji su se borili za vlast, dakle, Lanisteri, Targarijeni, Starkovi, Barateoni?Tirion
pih pa ajd da kazem Starkovi, mada sam tu vise posmatrac, ne navijam nestoI meni jedan od omiljenih, u top 4. Dijalozi su mu obično vrlo ubitačni i filozofski. A od ovih koji su se borili za vlast, dakle, Lanisteri, Targarijeni, Starkovi, Barateoni?
Nisu oni loši, slažem se. Barateoni su kopilski isprdak, a Lanistere (pogotovo k.urvu Sersei) mrzim više nego NATO pakt tako da...pih pa ajd da kazem Starkovi, mada sam tu vise posmatrac, ne navijam nesto
I? Kakvi su utisci?Počeo da čitam ''Fire&Blood''. Valjda ću da je završim do početka serije.
Stigao tek do 65. stranice a ima 700I? Kakvi su utisci?
Da, svakako.Stigao tek do 65. stranice a ima 700Dorna me iznenadila borbenošću.
Олена, Варис, Брон и Сандор Клегејн.Dobro, i, na kraju:Ko vam je omiljeni lik u seriji/knjigama?
Извините, господине, вири вамopet crnci! znaci uspeli su da zagade svaki segment televizije i filma sa njihovim blm kompleksima
Gospodine, pre nego sto lupite pogledajte koliko ima smisla da bilo ko osim stanovnika Letnjih ostrva bude crn u Igri PrestolaОлена, Варис, Брон и Сандор Клегејн.
Извините, господине, вири вамксенофобијарасизам и затуцаност из панталона.
Јер људи се не крећу по свету?Gospodine, pre nego sto lupite pogledajte koliko ima smisla da bilo ko osim stanovnika Letnjih ostrva bude crn u Igri Prestola
U tom srednjevekovnom svetu sigurno ne u toj meri u kojoj bi voleli da predstave... Targerijeni sigurno nisu crniЈер људи се не крећу по свету?
На основу чега се то закључује? Било је у серији пар ликова који су били црнци и ван Летњих Острва.U tom srednjevekovnom svetu sigurno ne u toj meri u kojoj bi voleli da predstave...
Ако Таргеријан узме црнкињу за жену, сме ли она, по теби, да роди можда и тамнопуто дете?Targerijeni sigurno nisu crni
To što ih je bilo u seriji je opet odstupanje od knjiga radi političke korektnosti. Jedini crnci u knjigama su Džalabar Kso, izgnanik sa Letnjih ostrva na Crvenom Dvoru i par trgovaca na onom brodu kojim je Sem putovao.На основу чега се то закључује? Било је у серији пар ликова који су били црнци и ван Летњих Острва.
Targerijeni ne uzimaju crnce za žene niti su bilo gde kao takvi opisivaniАко Таргеријан узме црнкињу за жену, сме ли она, по теби, да роди можда и тамнопуто дете?
Лик у овом видеу није Таргеријан, иначе, мада је то мање битно овде.
Па? Чиме то они ,,загађују" ишта и шта је толико проблематично што у серији има који црнац више него у књигама?To što ih je bilo u seriji je opet odstupanje od knjiga radi političke korektnosti. Jedini crnci u knjigama su Džalabar Kso, izgnanik sa Letnjih ostrva na Crvenom Dvoru i par trgovaca na onom brodu kojim je Sem putovao.
У књигама су пуно отпорнији на топлоту од осталих људи, а у серији је Денерис дословно имуна на ватру и жар, док њен брат није. Ово је само један мали пример одступања од оригиналне приче, далеко већег него то што лика који је из породице сродне Таргеријанима глуми црнац. Нарочито ако се држимо приче као некаквог закона.Targerijeni ne uzimaju crnce za žene niti su bilo gde kao takvi opisivani