- Poruka
- 22.460
Šteta za onu najmlađu, prelepa je.
Jessica Henwick iz Iron fista?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta za onu najmlađu, prelepa je.
Divljakuše iz Dorne su skončale u ćeliji, to je valjda jasno stavljeno do znanja.
Umrla je od žeđi mnogo ranije.da cerka je skoncala otrovana, ali je majka ostala. meni je to bilo malo bzvz posto su oni jasno kroz celu seriju svakom liku prikazali trenutak smrti, cak i onoj divljakusi sa severa sto je vodala brana veci deo serije. scena kada je remzi bolton ubija. znaci majka je ostala u lancima i nju je ubio prakticno zmaj kad je razorio grad.
Tvoj upis mi je zazvonio gore, pa me podsjetio na temu koju sam arhivirao i...potisnuo.
Sigurno nam je doživljaj drugačiji, jer sam ja prvo pročitao sve knjige, pa onda pogledao seriju, te nije ni čudo što dijelim mišljenje svih onih koji su fanovi knjige, a to je da je serija praktično iz sezone u sezonu gubila na kvalitetu da bi na kraju to prosto kulminiralo.

Umrla je od žeđi mnogo ranije.
To joj je ta namijenjena sudbina.
da cerka je skoncala otrovana, ali je majka ostala. meni je to bilo malo bzvz posto su oni jasno kroz celu seriju svakom liku prikazali trenutak smrti, cak i onoj divljakusi sa severa sto je vodala brana veci deo serije. scena kada je remzi bolton ubija. znaci majka je ostala u lancima i nju je ubio prakticno zmaj kad je razorio grad.

Nije bilo u seriji, nego tako nam je Sersi objasnila šta je namijenila za njih dvije.toga i nije bilo u seriji ili sam ja izlapela.
Jessica Henwick iz Iron fista?
Ako će ti to dati kloužr, onda neka ju je ubio zmaj kad je spalio grad.
Al nekad ti nije potrebno da vidiš da je neko ubijen, da bi znao da je ubijen. Namere Sersei prema njima joj su bile veoma jasne, htela je da je ubije, ali je pre toga htela da iskusi taj gubitak deteta, kao što je ona.
Btw, nisu prikazali ni Stanišinu smrt.
Nije bilo u seriji, nego tako nam je Sersi objasnila šta je namijenila za njih dvije.
Ova umire od otrova pred očima svoje majke, koja nakon toga ostaje u lancima dok ne umre, jer je niko neće ni obilaziti.
Da, Dorna je u seriji potpuno uništena, i moj omiljeni lik, Doran Martel, je postao predmet sprdnjeja se secam da je sersi rekla da ce ona gledati les svoje cerke i ako odbije da jede da ce je hraniti.
a nebitno...lik kao lik i nije bitan.

Ovo me je opet podsjetilo na to da bi Debeli trebao više završiti knjige, dosta je bilo zajebancije![]()
Da, pritisak, holesterol... Debeli nema šansePre ćeš dočekati kraj ove nove serije o Targerijenima nego kraj Pesme leda i vatre lol.

Da, Dorna je u seriji potpuno uništena, i moj omiljeni lik, Doran Martel, je postao predmet sprdnje![]()