Game Of Thrones

Divljakuše iz Dorne su skončale u ćeliji, to je valjda jasno stavljeno do znanja.

da cerka je skoncala otrovana, ali je majka ostala. meni je to bilo malo bzvz posto su oni jasno kroz celu seriju svakom liku prikazali trenutak smrti, cak i onoj divljakusi sa severa sto je vodala brana veci deo serije. scena kada je remzi bolton ubija. znaci majka je ostala u lancima i nju je ubio prakticno zmaj kad je razorio grad.

da cerka je skoncala otrovana, ali je majka ostala. meni je to bilo malo bzvz posto su oni jasno kroz celu seriju svakom liku prikazali trenutak smrti, cak i onoj divljakusi sa severa sto je vodala brana veci deo serije. scena kada je remzi bolton ubija. znaci majka je ostala u lancima i nju je ubio prakticno zmaj kad je razorio grad.
Umrla je od žeđi mnogo ranije.
To joj je ta namijenjena sudbina.

Tvoj upis mi je zazvonio gore, pa me podsjetio na temu koju sam arhivirao i...potisnuo :D.
Sigurno nam je doživljaj drugačiji, jer sam ja prvo pročitao sve knjige, pa onda pogledao seriju, te nije ni čudo što dijelim mišljenje svih onih koji su fanovi knjige, a to je da je serija praktično iz sezone u sezonu gubila na kvalitetu da bi na kraju to prosto kulminiralo.

pa da ja nisma citala knjigu, ja cak nisam htela da gledam ni seriju. ali me drugar nagovarao - gledaj, gledaj tebi ce se svideti serija. u stvari ja sma najvise razocarana brojem zmajeva. sve sam mislila sad ce da nabasaju na jos zmajevih jaja i da ce da bude cela vojska zmajeva. al prc..ostade jedan, dobro da je i taj ostao. :lol:

al taj zmaj je bio najpametniji i najbolji zato je tako vesto izbegavao one strele kojim su ga gadjali.

Ako će ti to dati kloužr, onda neka ju je ubio zmaj kad je spalio grad. :mrgreen:

Al nekad ti nije potrebno da vidiš da je neko ubijen, da bi znao da je ubijen. Namere Sersei prema njima joj su bile veoma jasne, htela je da je ubije, ali je pre toga htela da iskusi taj gubitak deteta, kao što je ona.

Btw, nisu prikazali ni Stanišinu smrt.

Ako će ti to dati kloužr, onda neka ju je ubio zmaj kad je spalio grad. :mrgreen:

Al nekad ti nije potrebno da vidiš da je neko ubijen, da bi znao da je ubijen. Namere Sersei prema njima joj su bile veoma jasne, htela je da je ubije, ali je pre toga htela da iskusi taj gubitak deteta, kao što je ona.

Btw, nisu prikazali ni Stanišinu smrt.

ma nije ona meni bila uopste simpa lik, nego sam izgleda propustila taj deo. hbg, ja sam bukvalno gledala epizodu za epizodom danima..verovatno sam u pojedinim trenucima bila umorna od gledanja.

Nije bilo u seriji, nego tako nam je Sersi objasnila šta je namijenila za njih dvije.
Ova umire od otrova pred očima svoje majke, koja nakon toga ostaje u lancima dok ne umre, jer je niko neće ni obilaziti.

ja se secam da je sersi rekla da ce ona gledati les svoje cerke i ako odbije da jede da ce je hraniti.

a nebitno...lik kao lik i nije bitan.

Da, Dorna je u seriji potpuno uništena, i moj omiljeni lik, Doran Martel, je postao predmet sprdnje :(

taj tvoj omiljeni lik skoro i da nije imao neku znacajnu ulogu u seriji.
meni recimo smeta sto su tiriona kad je presao more potpuno degradirali, brilijantan um i onda degradiran...sad ne znam dal je tako i u knjizi.

mada ja sad trazim neku novu seriju na ovu foru, posto ja volim tu epsku tematiku ili neki sf. lost sam gledala, sa godinama zakasnjenja i isto na nagovor, i ne bih poredila lost i igru prestola. autsajder ima svega 10 epizoda i opet je to nesto sasvim drugo od igre prestola.

game.of.thrones.s08e06.web.h264-memento.mkv_001026159.png

game.of.thrones.s08e06.web.h264-memento.mkv_001247326.png

''Ja bih, kume, da mi to koljemo.''

:koto:

Back