Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
sto nema ikom da se izabere kao operater?
il sam ja piglu pa se ne razumem...al nigde ne pise ikom
il sam ja piglu pa se ne razumem...al nigde ne pise ikom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i gde to ima da se upise broj da posalju kod smsom???
![]()
Odes ovde https://battleofodds.hbo.rs i pratis linkove i instrukcije iz popup prozora koji iskoci (ja sam koristila Microsoft Edge kao pretrazivac, jer mi na njemu nisu blokirani popup-ovi),uneses podatke i dobices kod i onda se registrujes unosenjem koda (polja za kod nema na tvom screenshot-u).
Мени је бедак што су унаказили Џејмија као лика, уместо Дорнског смећа и Краљеве луке, могли су да прикажу његово смиривање Старкових лојалиста у Речним земљама без проливене крви, да се покаже колико је само напредовао као човек.
Бенџен Старк ме је пријатно изненадио, Дени ме нервира као и увек, Емилија Кларк и даље није научила да глуми, но добро, сада ће Њу Делхи арми кренути у Вестерос да прави пичвајз...
S obzirom da Frejevi krecu na Riverrun mozda ce naredna epizoda biti upravo o tome, a i da ne zaboravimo da ce Dzejmi preuzeti Edmund Tully kao zarobljenika od Frejevih.
Šta se inače beše desilo u knjigama, u Džejmijevom pohodu koji sledi? Ja potpuno zaboravih krajnji ishod
Moj je utisak da u prethodnim sezonama (prošle, pretprošle godine) do 8., 9. epizode i nije bilo prave akcije, već uvoda u nju.
Godine prolaze, a serija se ne završava.
Nema više mesta suptilnosti.![]()
За оне који не читају књиге-шта мислите ко је у серији остао једини лик за кога се зна да има крв Таргеријана, а да није Денерис?(Ми што читамо књиге знамо, прецизније).
Да оставимо по страни теорије о Тириону или Џону Снежном, за које фанови сматрају да је имају, лик за кога се зна да у себи има крв Таргеријана и Баратеона је Џендри, копиле Роберта Баратеона.
Откуд Џендрију порекло од фамилије Таргеријан? Отуд што је деда од Роберта, Станиса и Ренлија оженио принцезу из фамилије Таргеријан, Релу, с којом је направио сина Стефона, који је касније направио горепоменуту тројицу.
Денерис јаше једног змаја, шта мислите да ли ће Џон Снежни и Џендри бити јахачи друга њена два змаја(ако се потврди да и Џон има крв Таргеријана)?