Game Of Thrones

i gde to ima da se upise broj da posalju kod smsom???
:confused:

https://battleofodds.hbo.rs

Ovde je bilo, treba da ti iskoci pop-up prozor (nisam sigurna da li akcija jos uvek traje)

Odes ovde https://battleofodds.hbo.rs i pratis linkove i instrukcije iz popup prozora koji iskoci (ja sam koristila Microsoft Edge kao pretrazivac, jer mi na njemu nisu blokirani popup-ovi),uneses podatke i dobices kod i onda se registrujes unosenjem koda (polja za kod nema na tvom screenshot-u).

Pre oko 1-2 sata GRRM je procitao jos jedno novo poglavlje iz seste knjige.
Posto poglavlje nije zvanicno objavljeno, kao neka druga na njegovom sajtu, imamo samo prepricanu verziju ljudi koji su bili prisutni na citanju:

It's Aeron, and GRRM called us all sick motherfuckers for cheering so loud and hard for a Greyjoy chapter Aeron is covered in lice and fleas Another mute in the service of Euron "Your place is where I want you" - Euron to Damphair Euron licked Aeron's spit after Aeron spit at him Lots of talk about the various gods Aeron loved Asha most of all of Balon's children Aeron thinks about Asha marrying Victarion to consolidate power Falia Flowers appears & says she is to be one of Euron's salt wives. She says she is Euron's 'love' & thus safe Aeron just learned that Victarion is on his way to Dany Falia Flowers says her and Daenerys will be "as close as sisters" Fuuuuck further confirmation Euron was a molester. Asks Aeron if he was praying to be chosen or be passed by Aeron calls Euron a "demon in human skin" Lots of religious figures there, including Red Priest and some warlocks from Qarth, one saying Pree repeatedly Euron wearing iron crown with shark teeth on it Euron doesn't care about keeping the Shield Islands, that's for the new lords to deal with Euron forcing Aeron to drink shade-of-the-evening again Damn good visions to analyze in this chapter Lucas Codd sitting in a place of honor "Words are wind, but blood is power" - Lucas Codd Euron's got some fancy new armor with runes and glyphs...Aeron says it's made of Valyrian steel! Euron had Falia Flowers tied to the prow with Aeron Update Some clarification on a few points from BryndenBFish's twitter: Euron is in Shields, sails out to sea, DAMPHAIR is his captive at bottom of Silence. Some really messed up stuff. Oh, Pyat Pree was a captive of Euron that kept saying "Pree, Pree", he had no legs. Euron sacked the Arbor( I think). Redwynes are coming west against Euron, Leyton is sending ships against Euron down the Mander Oh and uh, Euron admitted to killing 3 of his brothers, including Balon. One last memory: DAMPHAIR was captured immediately after talking with Victarion about raising the isles against Euron. Minutes it seemed. Euron impregnated bastard daughter of Shield Lord. She thinks she'll be his salt wife, but ends up with her tongue cut, lashed to ship Aeron tells her something like, "Take heart, girl. We'll all be feasting in the Drowned God's hall soon."

mislim da su ovo sastavljene poruke, zato nema tacaka izmedju recenica :D

Meni je epizoda bila zaista osrednja. Jedino taj reveal na početku je dosta obećavao, ali je i on bio donekle očekivan. Drago mi je da se još jedan Stark vratio u igru, makar u izmenjenom obliku :lol:
Sada u Kings landingu ne postoji niko ko mi je zanimljiv i mogu svi da pomru što se mene tiče, sad pogotovo kad Džejmi odlazi odatle. Očekivao sam da će makar tamo da dođe do značajnog preokreta i dugo očekivane smrti High Sparrowa, ali se on pokazao kao mnogo opasniji igrač. Pritom, Tomen idiot koji sumnja u sve svoje odluke čim mu bilo ko kaže nešto suprotno. Nadam se da će prva stanica pohoda Deneris biti upravo Kraljeva luka,i da će spržiti sve ignorantne idiote.
Inače, posle dve sezone konačno pravi pomak u Arjinoj priči, i opet smo na nultoj tački. Glavni problem kod ove serije jeste što likove stavlja u situacije iz koje izlaze tako što se vraćaju na prvobitnu tačku nakon dosta vucaranja. Neko može da kaže da je Arja pokupila izvesno iskustvo koje će joj značiti, ali mislim da to nije toliko drastično značajno iskustvo da bi napravilo veliku promenu. Pokazala se sposobnom da ubije i ranije. Jedino što će sada imati veću pretnju nad glavom, od strane sluga Bezimenog boga.

Isti problem nastaje i kod Sema i Giil, gledamo petnaest minuta mučnu scenu sa Semovom porodicom, da bi na kraju oni odlučili da odu odatle. Ali naravno, ne pre no što uzmu mač od valirijskog čelika. Čehovljeva puška u svom najočiglednijem obliku.

I da, poslednja scena sa Deneris je užasno, užasno predvidiva i dosadna. Očekivao sam povratak Drogona čim su zastali. Pritom, i ovde imamo vraćanje na prvobitnu tačku od koje je Deneris počela čak u prvoj sezoni! Ako i sada ne uspe u svom naumu, onda zaista gubim nadu da će išta učiniti. Nije da želim da ona sedi na prestolu, nipošto, ali makar neka se vrati u Westeros, napravi neku štetu i onda umre

Мени је бедак што су унаказили Џејмија као лика, уместо Дорнског смећа и Краљеве луке, могли су да прикажу његово смиривање Старкових лојалиста у Речним земљама без проливене крви, да се покаже колико је само напредовао као човек.
Бенџен Старк ме је пријатно изненадио, Дени ме нервира као и увек, Емилија Кларк и даље није научила да глуми, но добро, сада ће Њу Делхи арми кренути у Вестерос да прави пичвајз...

Мени је бедак што су унаказили Џејмија као лика, уместо Дорнског смећа и Краљеве луке, могли су да прикажу његово смиривање Старкових лојалиста у Речним земљама без проливене крви, да се покаже колико је само напредовао као човек.
Бенџен Старк ме је пријатно изненадио, Дени ме нервира као и увек, Емилија Кларк и даље није научила да глуми, но добро, сада ће Њу Делхи арми кренути у Вестерос да прави пичвајз...

S obzirom da Frejevi krecu na Riverrun mozda ce naredna epizoda biti upravo o tome, a i da ne zaboravimo da ce Dzejmi preuzeti Edmund Tully kao zarobljenika od Frejevih.

,,Врхунска'' глума Емилије Кларк. Алал ти ђокара девојко.

tumblr_inline_mfgv89vshC1r8yaog.gif

tumblr_m3d3mxfXmk1r8yaog.gif

tumblr_mdnbomTmRW1r8yaog.gif

tumblr_inline_mhvel3N7C21r8yaog.gif

tumblr_static_8uxnov8p13c40k8wcgws040w0.gif

NbRkw.gif

tumblr_m1bus6qARS1rr26v0o1_r1_500.gif

Cela priča se zove 'Pesma leda i vatre'....
Kako stvari stoje, trebalo bi očekivati susret Džona i Deneris, i naravno da saznamo ko su stvarni roditelji mladog Starka (sve je izglednije da je sin Liane i Regara). Oni zajedno sa svojim vojskama mogu da zaustave Night walkere i armiju zombija te tu bitku možemo i nazvti sudarom ledene vojske i vojske sa zmajevima. Takođe treba očekivati osvajanje Dragonstone-a od strane Deneris jer odatle je i počelo njeno putešestvije...

Toliko ima dosadnih delova, da ih ubrzavam ne bi li naišlo nešto zanimljivije.
Sem i Gili, ubila sam se od dosade. Deneris isto, O Kraljevoj luci da ne pričam. Onaj vrabac mi ozbiljno ide na živce.

Dobro je da je mala Arja nešto sa sobom uradila, i ona je bila neopisivo dosadna. Vraća iglu u igru, i vraća sebe kao Starka, biće nešto od nje.

Bren je sve video, to su dobre scene.

Na Prognozi sam sve izgrešila. :D
I dobro je da jesam, zbog Arje.

Meni je žao sto je ova serija postala bas toliko popularna. Počeli su da udovoljavaju onoj grupi fanova koja zahteva stalno šok za šokom, scenu punu akcije za scenom punom akcije. Prva sezona je imala sjajnu priču, a bila je mnogo sporija. Cenite malo suptilnost, ljudi. Nije vam ovo "Umri muški". Ili bar ne bi trebalo da bude.

Realno, i Breaking Bad je bio spor prve sezone, al kad je krenulo da se zahuktava, poslednje dve (tri, ako računamo polusezone kao odvojene) su bile nabijene konstantnom akcijom i drastičnim pomeranjima radnje. Ne može ekspozicija predugo da traje majku mu. Godine su u pitanju.

Kad vec uzimas BrBa za primer, to su isti ljudi koji bi rekli da je dosadna scena u kojoj Skyler i Hank razgovaraju u dajneru. Ili kada se u onom restoranu nadju njih cetvoro. Ili citave epizode iz pete sezone - Buried, Confessions, Rabid Dog, Granite State. A sta bi tek rekli za Fly (S03E10)? Nije ni u Breaking Bad svaki momenat bio eksplozivan. Nije isto ekspozicija i suptilnost.

Poslednja izmena:
За оне који не читају књиге-шта мислите ко је у серији остао једини лик за кога се зна да има крв Таргеријана, а да није Денерис?(Ми што читамо књиге знамо, прецизније).
Да оставимо по страни теорије о Тириону или Џону Снежном, за које фанови сматрају да је имају, лик за кога се зна да у себи има крв Таргеријана и Баратеона је Џендри, копиле Роберта Баратеона.
Откуд Џендрију порекло од фамилије Таргеријан? Отуд што је деда од Роберта, Станиса и Ренлија оженио принцезу из фамилије Таргеријан, Релу, с којом је направио сина Стефона, који је касније направио горепоменуту тројицу.
Денерис јаше једног змаја, шта мислите да ли ће Џон Снежни и Џендри бити јахачи друга њена два змаја(ако се потврди да и Џон има крв Таргеријана)?

За оне који се не сећају ко је Џендри, ово је он.
gendry-1024.jpg

За оне који не читају књиге-шта мислите ко је у серији остао једини лик за кога се зна да има крв Таргеријана, а да није Денерис?(Ми што читамо књиге знамо, прецизније).
Да оставимо по страни теорије о Тириону или Џону Снежном, за које фанови сматрају да је имају, лик за кога се зна да у себи има крв Таргеријана и Баратеона је Џендри, копиле Роберта Баратеона.
Откуд Џендрију порекло од фамилије Таргеријан? Отуд што је деда од Роберта, Станиса и Ренлија оженио принцезу из фамилије Таргеријан, Релу, с којом је направио сина Стефона, који је касније направио горепоменуту тројицу.
Денерис јаше једног змаја, шта мислите да ли ће Џон Снежни и Џендри бити јахачи друга њена два змаја(ако се потврди да и Џон има крв Таргеријана)?

Brate, ta Targerijenska krv je kod njega dosta razvodnjena :D
Egon ce se pojaviti kao treci jahac kad tad

Poslednja izmena:

Back