Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.185
Sve što je Teonu bilo potrebno je samo jedno pivo izgleda
Inače, nisam očekivao da Arja bude toliko glupa. Ako umre, pa majku mu, čemu sve ovo onda. Taman sam se ponadao da će se vratiti u Westeros ubrzo, ali izgleda da će zbog nedovršenog posla još čamiti s one strane mora.
Mardžeri je bogme najopasnija od svih, toliko je dobro glumila ulogu da sam joj gotovo poverovao. Scene sa Blackfishom su odlične; pokušaj Starkovih da dobiju vojsku je bio cringe-worthy, ali ajd. Kapiram da će se u trenutku gubitka borbe pojaviti odjednom Maloprstić sa svojom vojskom i rešiti stvar. Što će dodatno zakomplikovati situaciju.
- - - - - - - - - -
Bajdvej, nisam toliko mario za Pseta koliko za pojavu Iana McShanea, koga obožavam još od Deadwooda. On i Blackfish glumac (ne znam mu ime) zaista iskaču ispred svih po pitanju načina na koji su odigrali svoje uloge.
Blackfish je apsolutno sjajan. Tako mi je žao što ga toliko malo ima uopšteno u seriji...ali...šta je bilo sa onim The war is not over as long as I am standing? To je rečenica koja, ako je bukvalno interpretiramo, može i da se kaže tek kada mene ubiješ rat će prestati. I to je izgovorio poznatom ubici i psihopati...
Erm...

Sersei konačno stavlja Planinu u pravilnu upotrebu, i to još u klanju vrabaca, kako preview daje naznake makar. Takođe, bilo bi kul videti borbu Brijene i Džejmija koji me opet nervira jer se vraća na mentalitet koji je imao u prvoj sezoni, i nikako da se čovek izvuče iz suknje svoje sestre, majku mu. Zapravo bi bilo ludo da izgubi život od Brijene koja se pokazala da joj je čast zaista iznad svega, kao kad je ubila Stanisa.
Ono što mene zanima je zašto Bron zarobljava Podrika...hoće li ga uzeti kao određeni garant, jer će Brijena možda okrenuti leđa Džejmiju i ostati vjerna svojoj zakletvi Sansi. Znamo da joj se sviđa Džejmi...ali ima obaveze koje idu prije.
Ili to možda Bron čak spasava Podrika?
P. S. Što volim kada se ovako susreću likovi, godinama udaljeni.

Poslednja izmena: