903
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Stanis je sad i zvanično prešao u negativce.
Nisam još odgledao devetu epizodu,ali pretpostavljam zašto
da nije ubio svoju mezimicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stanis je sad i zvanično prešao u negativce.
Nisam još odgledao devetu epizodu,ali pretpostavljam zaštoda nije ubio svoju mezimicu
To naredjenje od martina znaci da ce to staviti u knjige ili je to nacin da Stanis uzme Winterfel, posto u seriji je jad i beda a u knjigama se jos i dobro drze.Pretpostavljas tacnoi to citam na netu da je to bilo direktno naredjenje G.R.R.Martina. Ne znam, meni je to nekako bas preterano surovo, a pri tome scena i nije nesto bog zna kako uradjena.
Prilicno spora epizoda, vidi se da je kao neko zatisje pred buru... meni je najzanimljivije sad ovo sa Arijom i ser Trentom, da li ce medju njima nesto sexualno da bude?... izvesno je da ce da ga kokne
Stanis mi je bio bas gotiva, ali ovo sto je uradio je dno dna... smrad paganski... ne razlikuje se od Dzofrija... ni majka nije mnogo bolja, jedini je normalan onaj savetnik kojeg niko ne slusa... nadam se da ce se oni i Boltoni pobiti medjusobno do kraja
a i ova Daneris glupa u tri lepe... zmaja joj gadjaju kopljima, samo sto ga nisu ubili, a njoj doslo da ga mazi...
I sta je ono bilo neko se prikrao vojsci od koliko ono hiljada vitezova i zapalio im konje i satore na -30 stepeni. Cime benzinom, naftom... Nisam razumeo tu scenu uopste...
Sto se tice Arje njena poglavlja u knjizi su 300 puta bolja nego u seriji. Neverovatno. Sad ce jos i neku pedofillsku pricu da ubace uz spaljivanje dece na lomaci. Matori poludeo pod stare dane.
I scena sa zmajem je bila neverovatna. Svaki bucko koji baci koplje proburazi zmaja, koji prezivi 10 kopalja u vrat bez problema.
I sta je ono bilo neko se prikrao vojsci od koliko ono hiljada vitezova i zapalio im konje i satore na -30 stepeni. Cime benzinom, naftom... Nisam razumeo tu scenu uopste...
To naredjenje od martina znaci da ce to staviti u knjige ili je to nacin da Stanis uzme Winterfel, posto u seriji je jad i beda a u knjigama se jos i dobro drze.
- - - - - - - - - -
Pa nije bas ako znas da je ta devojcica svejedno mrtva, posto ona bolest se ne leci, samo usporava.
A koplja, macevi i strele su go **** za zmajaNemas brige za njega
Koliko sam ja razumio kod nje nije usporeno, vec kompletno zaustavljeno?
Stannisova odluka toliko nema smisla i toliko me je iznervirala da je to neopisivo. Jeste, Shireen ce verovatno biti spaljena u knjizi, ali Stannis nikako nece znati za to jer elem, ona, keva i Melisandre su ostali u Castle Black-u dok se ovaj siba sa Boltonima. Tako da ta izjava da je GRRM njima rekao da ce se to desiti ne opravdava totalno nelogicnost Stannisovih postupaka. Pa zar nije u tipa 4. epizodi ispricao kako ih je sve oterao u ***** da spasi Shireen. Alo ljudi, ovo je covek koji je godinu dana branio utvrdjenje jeduci kerove, konje i jebeni lepak za papir dok nije branio, a cim mu dodje malo losije vreme i specijalac Remzi sa 20 pripadnika SWAT tima ubije 100 konja on gazi sve zasta je stajao i odlucuje da spasi cerku i naslednicu? Ajde bre mrs.
to kazu jedni.. malo mudriji u knjigama kazu da se ta bolest ne moze zaustaviti... samo usporiti.
- - - - - - - - - -
Sto jest jest... Spaljivanje klinke nema puno smisla... ali i 20 ljudi da upadnu u vojni kamp od par hiljada ljudi i popale sve zivo takodje nema smisla.
Ne zaboravi da je, u knjigama, Stanis ubacio i Mensa u Winterfell sa jos par boraca i da on tamo pravi haos.. Tako da spaljivanje ce zestoko uzjjebati logiku knjiga. Tako je to kada ti novac udari u glavu
Ali Toros ozivljava ljude bez spaljivanja bilo koga, to je moc crvenih svestenika.. Onog Dondariona je oziveo toliko puta da mu je vec postalo tesko da ga odrzava zivim.. a sve to bez spaljenog covekaMislim da ce u knjigama Shireen biti spaljena
da bi se oziveo Jon Snow nakon sto ga izbodu
Celu pricu na severu su oni ujebali ubacivanjem Sanse i izbacivanjem politickog manevrisanja ostatka severnih lordova nakon Red Weddinga( RIP Wyman Manderly). Vidi se da ova dva babuna scenarista vise nemaju pojma o cemu pricaju. Glumac koji tumaci ulogu Sam-a ih je ispravljao kad su rekli da Sam nije PoV lik u knjizi. I da Arija nije mogla da se odvoji od svog maca(Needle) zato sto oce osvetu, a ne zato sto je podseca na izgubljenu porodicu![]()
A da nije u pitanju Melisandrinih ruku djelo?
Mogao bi da bude neki njen trik,mi ipak nismo videli ko je napravio diverziju (mada je Remzi tražio 20 ljudi u prethodnoj epizodi da zaustavi stanisa).
Da sad se setih. Sta bi sa onim sto je Dzora pipao Deni. Je l' sad i ona ima ili nema.
Da sad se setih. Sta bi sa onim sto je Dzora pipao Deni. Je l' sad i ona ima ili nema.
Ako sam dobro shvatio, spaljivanje Širin je zapravo direktno preuzeto iz rukopisa...