Game Of Thrones

Nisam još odgledao devetu epizodu,ali pretpostavljam zašto
da nije ubio svoju mezimicu
Pretpostavljas tacno :confused: i to citam na netu da je to bilo direktno naredjenje G.R.R.Martina. Ne znam, meni je to nekako bas preterano surovo, a pri tome scena i nije nesto bog zna kako uradjena.

Prilicno spora epizoda, vidi se da je kao neko zatisje pred buru... meni je najzanimljivije sad ovo sa Arijom i ser Trentom, da li ce medju njima nesto sexualno da bude?... izvesno je da ce da ga kokne

Stanis mi je bio bas gotiva, ali ovo sto je uradio je dno dna... smrad paganski... ne razlikuje se od Dzofrija... ni majka nije mnogo bolja, jedini je normalan onaj savetnik kojeg niko ne slusa... nadam se da ce se oni i Boltoni pobiti medjusobno do kraja

a i ova Daneris glupa u tri lepe... zmaja joj gadjaju kopljima, samo sto ga nisu ubili, a njoj doslo da ga mazi...

Pretpostavljas tacno :confused: i to citam na netu da je to bilo direktno naredjenje G.R.R.Martina. Ne znam, meni je to nekako bas preterano surovo, a pri tome scena i nije nesto bog zna kako uradjena.

Prilicno spora epizoda, vidi se da je kao neko zatisje pred buru... meni je najzanimljivije sad ovo sa Arijom i ser Trentom, da li ce medju njima nesto sexualno da bude?... izvesno je da ce da ga kokne
To naredjenje od martina znaci da ce to staviti u knjige ili je to nacin da Stanis uzme Winterfel, posto u seriji je jad i beda a u knjigama se jos i dobro drze.

- - - - - - - - - -

Stanis mi je bio bas gotiva, ali ovo sto je uradio je dno dna... smrad paganski... ne razlikuje se od Dzofrija... ni majka nije mnogo bolja, jedini je normalan onaj savetnik kojeg niko ne slusa... nadam se da ce se oni i Boltoni pobiti medjusobno do kraja

a i ova Daneris glupa u tri lepe... zmaja joj gadjaju kopljima, samo sto ga nisu ubili, a njoj doslo da ga mazi...

Pa nije bas ako znas da je ta devojcica svejedno mrtva, posto ona bolest se ne leci, samo usporava.
A koplja, macevi i strele su go **** za zmaja ;) Nemas brige za njega

u crnom zamku kad je melisandre rekla stanisu da treba kraljevska zrtva, bilo je jasno sta ce da se desi uskoro.

scena sa zmajem je malo razocarala... nekako nije to to. nije to surova zver kako bi trebalo da bude.
secam se kako je matori lanister pricao kada su zmajevi krenuli na njihov zamak, sve su spalili i sve pobili, nisu imali nikakvu sansu..uostalom videli smo koje rusevine su ostale, go kamen su spalili.
ovo je bilo nekako bledo
doduse, ovo je manji zmaj bio, nije to Drakaris...

Sto se tice Arje njena poglavlja u knjizi su 300 puta bolja nego u seriji. Neverovatno. Sad ce jos i neku pedofillsku pricu da ubace uz spaljivanje dece na lomaci. Matori poludeo pod stare dane.

I scena sa zmajem je bila neverovatna. Svaki bucko koji baci koplje proburazi zmaja, koji prezivi 10 kopalja u vrat bez problema.

I sta je ono bilo neko se prikrao vojsci od koliko ono hiljada vitezova i zapalio im konje i satore na -30 stepeni. Cime benzinom, naftom... Nisam razumeo tu scenu uopste...

I sta je ono bilo neko se prikrao vojsci od koliko ono hiljada vitezova i zapalio im konje i satore na -30 stepeni. Cime benzinom, naftom... Nisam razumeo tu scenu uopste...

kad su pokazali logor iz pticje perspektive, vatra odjednom pocela da se stvara na razlicitim mestima... kakve li to stealth specijalce Boltonovi imaju

Poslednja izmena:
Sto se tice Arje njena poglavlja u knjizi su 300 puta bolja nego u seriji. Neverovatno. Sad ce jos i neku pedofillsku pricu da ubace uz spaljivanje dece na lomaci. Matori poludeo pod stare dane.

I scena sa zmajem je bila neverovatna. Svaki bucko koji baci koplje proburazi zmaja, koji prezivi 10 kopalja u vrat bez problema.

Pa svacija poglavlja su 300 puta bolja u knjizi nego u seriji... Zmajevima ne bi trebala obicna koplja da naskode uopste. Ti zmajevi su sami mogli da uniste citave vojske, ovog bi strelci pokosili odmah..
A ta scena sa boltonovima jeste retardirana, ma kvalitet serije je gadno opao..

Stannisova odluka toliko nema smisla i toliko me je iznervirala da je to neopisivo. Jeste, Shireen ce verovatno biti spaljena u knjizi, ali Stannis nikako nece znati za to jer elem, ona, keva i Melisandre su ostali u Castle Black-u dok se ovaj siba sa Boltonima. Tako da ta izjava da je GRRM njima rekao da ce se to desiti ne opravdava totalno nelogicnost Stannisovih postupaka. Pa zar nije u tipa 4. epizodi ispricao kako ih je sve oterao u ***** da spasi Shireen. Alo ljudi, ovo je covek koji je godinu dana branio utvrdjenje jeduci kerove, konje i jebeni lepak za papir dok nije odbranio, a cim mu dodje malo losije vreme i specijalac Remzi sa 20 pripadnika SWAT tima ubije 100 konja on gazi sve zasta je stajao i odlucuje da spali cerku i naslednicu? Ajde bre mrs.

Poslednja izmena:
To naredjenje od martina znaci da ce to staviti u knjige ili je to nacin da Stanis uzme Winterfel, posto u seriji je jad i beda a u knjigama se jos i dobro drze.

- - - - - - - - - -

Pa nije bas ako znas da je ta devojcica svejedno mrtva, posto ona bolest se ne leci, samo usporava.
A koplja, macevi i strele su go **** za zmaja ;) Nemas brige za njega

Koliko sam ja razumio kod nje nije usporeno, vec kompletno zaustavljeno?

Koliko sam ja razumio kod nje nije usporeno, vec kompletno zaustavljeno?

to kazu jedni.. malo mudriji u knjigama kazu da se ta bolest ne moze zaustaviti... samo usporiti.

- - - - - - - - - -

Stannisova odluka toliko nema smisla i toliko me je iznervirala da je to neopisivo. Jeste, Shireen ce verovatno biti spaljena u knjizi, ali Stannis nikako nece znati za to jer elem, ona, keva i Melisandre su ostali u Castle Black-u dok se ovaj siba sa Boltonima. Tako da ta izjava da je GRRM njima rekao da ce se to desiti ne opravdava totalno nelogicnost Stannisovih postupaka. Pa zar nije u tipa 4. epizodi ispricao kako ih je sve oterao u ***** da spasi Shireen. Alo ljudi, ovo je covek koji je godinu dana branio utvrdjenje jeduci kerove, konje i jebeni lepak za papir dok nije branio, a cim mu dodje malo losije vreme i specijalac Remzi sa 20 pripadnika SWAT tima ubije 100 konja on gazi sve zasta je stajao i odlucuje da spasi cerku i naslednicu? Ajde bre mrs.

Sto jest jest... Spaljivanje klinke nema puno smisla... ali i 20 ljudi da upadnu u vojni kamp od par hiljada ljudi i popale sve zivo takodje nema smisla.
Ne zaboravi da je, u knjigama, Stanis ubacio i Mensa u Winterfell sa jos par boraca i da on tamo pravi haos.. Tako da spaljivanje ce zestoko uzjjebati logiku knjiga. Tako je to kada ti novac udari u glavu

to kazu jedni.. malo mudriji u knjigama kazu da se ta bolest ne moze zaustaviti... samo usporiti.

- - - - - - - - - -

Sto jest jest... Spaljivanje klinke nema puno smisla... ali i 20 ljudi da upadnu u vojni kamp od par hiljada ljudi i popale sve zivo takodje nema smisla.
Ne zaboravi da je, u knjigama, Stanis ubacio i Mensa u Winterfell sa jos par boraca i da on tamo pravi haos.. Tako da spaljivanje ce zestoko uzjjebati logiku knjiga. Tako je to kada ti novac udari u glavu

Mislim da ce u knjigama Shireen biti spaljena

da bi se oziveo Jon Snow nakon sto ga izbodu

Celu pricu na severu su oni ujebali ubacivanjem Sanse i izbacivanjem politickog manevrisanja ostatka severnih lordova nakon Red Weddinga( RIP Wyman Manderly). Vidi se da ova dva babuna scenarista vise nemaju pojma o cemu pricaju. Glumac koji tumaci ulogu Sam-a ih je ispravljao kad su rekli da Sam nije PoV lik u knjizi. I da Arija nije mogla da se odvoji od svog maca(Needle) zato sto oce osvetu, a ne zato sto je podseca na izgubljenu porodicu :hahaha:

Mislim da ce u knjigama Shireen biti spaljena

da bi se oziveo Jon Snow nakon sto ga izbodu

Celu pricu na severu su oni ujebali ubacivanjem Sanse i izbacivanjem politickog manevrisanja ostatka severnih lordova nakon Red Weddinga( RIP Wyman Manderly). Vidi se da ova dva babuna scenarista vise nemaju pojma o cemu pricaju. Glumac koji tumaci ulogu Sam-a ih je ispravljao kad su rekli da Sam nije PoV lik u knjizi. I da Arija nije mogla da se odvoji od svog maca(Needle) zato sto oce osvetu, a ne zato sto je podseca na izgubljenu porodicu :hahaha:
Ali Toros ozivljava ljude bez spaljivanja bilo koga, to je moc crvenih svestenika.. Onog Dondariona je oziveo toliko puta da mu je vec postalo tesko da ga odrzava zivim.. a sve to bez spaljenog coveka :roll:
Kako god da okrenes, nema logike.
Ajde sto scenaristi nemaju pojma o cemu pricaju, ali sto im Martin dopusta da uticu na pricu, koja ce uticati i na same knjige :roll: To mi ne ide u glavu

n3vh2g.jpg

Pa da, ali i ova mala spaljena je inereagovala sa mnogim ljudima, pa ako je njena bolest samo usporena, a ne zaustavljena, i ona bi sve zarazila, Stanisa, majku, itd...

- - - - - - - - - -

Evo i sadrzaja finalne epizode:

Stannis marches. Dany is surrounded by strangers. Cersei seeks forgiveness. Jon is challenged.

sve ocekivano, nista nisu otkrili osim ovo za Dzona, ali to vecina ljudi vec zna

Back