zxcvb
Aktivan član
- Poruka
- 1.275
u epizodi koja je obilovala ubistvima, i meni je Dzonova smrt 'najbolji' deo. a sad godinu dana pauzeSvidelo mi se kako je uradjena setnja Sersei i Dzonova smrt

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u epizodi koja je obilovala ubistvima, i meni je Dzonova smrt 'najbolji' deo. a sad godinu dana pauzeSvidelo mi se kako je uradjena setnja Sersei i Dzonova smrt
Nema sta da ponestaje inspiracije. Serija je po knjigama, ali one nisu jos sve izasle tako da je pisac rekao kreatorima serije kako planira da zavrsi pricu.kako je krenulo ako ponestane inspiracije svi ce da se povampire
prosla zima je trajala 40 godina.. Svi ovi stanisovi sto su izginuli ce postati zombiji ako ih ovi boltonovi ne spale..Jedino mi je zao Stanisa. Verovatno je mrtav, a cenim da ce Davos, Stanisov savetnik, biti nova faca i osvajac.
Ako ozive Jovana Sneznog smoricu se zesce. Najjaci plot twist bi bio ili da svi izginu pod naletom belih setaca,a da Deneris bude kraljica zemalja preko bare ili da Davos postane kralj svih sedam kraljevstva i da Deneris dobije sugu od onog Mormonta. Ako dobro pobedi u ovoj seriji onda ce to biti najvece sranje u istoriji serije.
Najverovatniji ce svi izginuti jer se niko ne sprema za zimu, niti se iko sprema za invaziju vojske mrtvih. Citao sam na netu da je prosla zima kad su sagradili onaj veliki zid trajala citavu generaciju i da su mnogi pomrli od gladi. U kraljevoj luci ce da izbije gradjanski rat izmedju raje koja stoji uz vrhovnog vrapca i Lanistera.
Mozda su skocili na nesto il na nagomilan snegKoliko se ja nadam da će ona Sansa da uradi nešto, i koliko ona ne radi ništa, ja ne znam stvarno.
Imaju tog lika koji je prošao fantastičnu transformaciju od prve sezone do sad, i šta rade s njim? Ništa. I sad je skočila sa zida i nemam pojma da li je to trebalo da bude samoubistvo ili beg, mislim kako očekuje da će da pobegne ako slomi noge, a nisu mi izgledali očajno, u fazonu BOLJE DA SE UBIJEM, već kao IDEMOOOOOO. Zbunjena sam.
Koliko se ja nadam da će ona Sansa da uradi nešto, i koliko ona ne radi ništa, ja ne znam stvarno.
Imaju tog lika koji je prošao fantastičnu transformaciju od prve sezone do sad, i šta rade s njim? Ništa. I sad je skočila sa zida i nemam pojma da li je to trebalo da bude samoubistvo ili beg, mislim kako očekuje da će da pobegne ako slomi noge, a nisu mi izgledali očajno, u fazonu BOLJE DA SE UBIJEM, već kao IDEMOOOOOO. Zbunjena sam.
Pa skocili su u sneg.
Gde ce posle to ni GM ne zna. U knjigama Teon i Dzejn pobegnu kod Stanisa, gde je vec Asha.
I to me je iznerviralo sto nije bilo Mensa i onih njegovih ratnica u Winterfell-u. Ni Brena da osvesti Teona. Sve je maksimalno uprosceno.
prosla zima je trajala 40 godina..
Svaka zima je takva.. ona od 20 je njima blazaMolim? Četrdeset godina prethodna zima???
Molim? Četrdeset godina prethodna zima???
Mozda su skocili na nesto il na nagomilan sneg![]()
![]()
![]()
Pa skocili su u sneg.
Gde ce posle to ni GM ne zna. U knjigama Teon i Dzejn pobegnu kod Stanisa, gde je vec Asha.
I to me je iznerviralo sto nije bilo Mensa i onih njegovih ratnica u Winterfell-u. Ni Brena da osvesti Teona. Sve je maksimalno uprosceno.
Koliko se ja nadam da će ona Sansa da uradi nešto, i koliko ona ne radi ništa, ja ne znam stvarno.
meni je bilo ocekivano da se ovako zavrsi sezona, ostavili su najbolje za kraj jer je dug period koji moramo cekati do nastavka. Samo da ne bude kraj serije dvosmislen, da se svima udovoljiA pomenuo je neko jeftine klifhengere, slažem se s tim potpuno. Do sad su sezone bile nekako zaokružene, najbitnije stvari se dese u devetoj, eventualno osmoj epizodi, u desetoj se presabere sve i lupi se neki oblik zaključka, i onda je kraj. Ovo što su sad uradili je sranje na kub.
Znam samo da je Theon nece povaliti![]()
Ali lord of light je istopio puno tog snega, kapiram nije ga bilo dovoljno da im toliko ublaži pad sa te visine?![]()
Mozda je umro Jon Snow, ali se vraca Jon Targaryen ili Jon Stark, mozda Azor Ahai...