SSJ4
Ističe se
- Poruka
- 2.334
Da li je neko bio na HBO forumima? Kako su se ljudi popalili. Psuju Martina i pisce serije, prete otkazivanjem pretplate, jer
Sto bi rekli I lol'd.
"they are killing off all the good guys".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Је ли, колико је вас јеретика вирнуло, па је знало да ће Роб да скарликне?

Hmmm.....Dobro, znači očekivao samo ove događaje... Ali su opet bili, kradem od Slavena speechless!!!
Epizoda je bila jbn-o potresna... Sada će možda da se jave junačine u fazonu "super epizoda... malo mlaka..." ili tako nešto ali zadnji put je ovakva super-nepravda prostrujala gledaocima kada je Ned izgubio mogućnost da veže kravatu oko vrata...
Ono na šta se gledaoci žale (i u čemu ih podržavam) je ova bolesna scena saStvarno im nije ono trebalo... Majke mi, drhtao sam tih dvadesetak sekudni... A potom bujica besa i nerviranja...vrištanja, čupanja kose s glave... Nadam se da će Kejtlin da im hebe kevu posle ovoga... Bio bi red... Mada, po knjigama, ništa od toga...još uvek...ubijanjem Talise...
General utisak =![]()
Hmmm.....
Video si na kraju da su joj prerezali grkljan?
A i ja nisam junacina..
Vec prosto mi je zao sto im je sad potrebna klanica da bi epizode bile kvalitetne kao sto su bile u prvoj sezoni..
Drama je losije napisana od akcije...To se da primetiti...

Wait and you'll see...![]()
Hmm u knjizi Robova mlada ostaje ziva...Ovde crkava ( mislim da je malo verovatno da je prezivela ono)...
Starkovi su skenjani skroz...Jon umire,Sansa je bezveze lik,ostaju jedino Arja i Brendon...( a i zombi Kejtlin)...

Hmm u knjizi Robova mlada ostaje ziva...Ovde crkava ( mislim da je malo verovatno da je prezivela ono)...
Starkovi su skenjani skroz...Jon umire,Sansa je bezveze lik,ostaju jedino Arja i Brendon...( a i zombi Kejtlin)...
Zasto toliko spojlera u temi gde se prica o SERIJI? Ima i tema o knjigama u podforumu Umetnost i kultura/naucna i epska fantastika...Hmm u knjizi Robova mlada ostaje ziva...Ovde crkava ( mislim da je malo verovatno da je prezivela ono)...
Sve se desilo kao manje-vise ocekivano, ali Grey Wind je morao da ima badass smrt. Nije mi jasno sto nije bilo kao u knjizi gde ga je neki lik pustio i ovaj je ubio 4 neka ogromna psa i jednom coveku odgrizao ruku i to sve dok su pucali iz samostrela na njega!
А је л' су зашили вучју главу на Робово тело, то би било мрак...бар су погодили да су се "Кише" тад певале.
Zasto toliko spojlera u temi gde se prica o SERIJI? Ima i tema o knjigama u podforumu Umetnost i kultura/naucna i epska fantastika...
Nisam razmisljao o tome. Kakva glupost...Drustva za zastitu zivotinja verovatno. I sa konjem je bila glupost, kao cuje se zvuk konja kojeg su ubili. Ali ne smeju to da prikazu.
Ali neki ljudi gledaju seriju, a da nisu procitali knjige. Zbog toga sam mislio...Zato sto je serija ekranizacija knjige i ima 90% podudaranosti sa istom.

Samo da se javim i porucim da pusi ku*ac ovaj imbecil koji je spojlovao dogadjanja iz knjiga, i to da je Kejtlin ziva. Kakvo zadovoljstvo imas u tome, zaista?
O boze,rokni se ,odmah
Ne ostaje ziva. Nego ponovo postaje. Ozivljava je Berik,ali posto je vec plutala u vodi 3 dana,ona vise ne lici na ljudsko bice,nego na senku,zombija...