Game Of Thrones

Dzaba golotinja, opet nikakva epizoda. Ko za inat jedina koja mi se svidela se nije skinula. Ona robinja u kampu sa Second Sons-ima. :D
Uf kako je ta dobra...

Tvom opisu bih pridodao Gay-Male-Whore-of-Westeros...(ili ipak Essos)...

Na šta bre liči onaj... Ovo im je najveća omaška u poređenju sa knjigom do sada...
Ni meni se ne svidja nesto posebno, ali jednostavno nisu mogli ovako da ga predstave
250px-Daario_Naharis.jpg

Па кад слепци нису могли ни Џакена да обоје како треба.

Nije mi bas jasno zasto mu nisu ofarbali kosu po knjizi, ali mi se bas svidja izbor glumca. Dario po meni nije mogao da izgleda kao u knjigama, ali mi ovaj izgleda previse kao maneken. Mada opet nekako verujem producentima, valjda znaju zbog cega menjaju to sto menjaju...

Вероватно због глупих људи који ће се питати откуд таква боја за косу. То мора да су гадне мађије.
А онда ће рећи: волим денерис због змајева.

i ja klika na oni linkovi svaki dan od ponedeljka i mucak a bas mi se gleda
odugovlacio sam namerno zadnje 3-4 epizode nisam teo da gledam i u petak krenem odgledam sestu
subotu sedmu pa sutra dan osmu i planirao sam devetu odma cim izadje

inace pre neki dan sam video tariona na ulicu ide negde teo sam da ga slikam ali nisam imao aparat kod mene

"I am! Guilty! But, it's my wedding night. My tiny drunk c*ck and I have a job to do. Come wife! I vomited on a girl once. In the middle of the act. Not proud of it, but honesty is important between a man and wife. Come, I'll tell you all about it. Put you in the mood..." - Tyrion

OK epizoda. Nisu mnogo izmisljali, da su tako radili od pocetka bilo bi mnogo bolje. Mada su se osetile neke posledice izmisljanja, na primer Robova zena, ubacili su je u pricu koja nije otisla nikuda, a izgubilo se ono bitno - Igra pestola. I onaj deo sa Deni i Dariom je bio nekako suvise njanjav. Arja najbolja i dalje.

Back