Game Of Thrones

Da li je neko bio na HBO forumima? Kako su se ljudi popalili. Psuju Martina i pisce serije, prete otkazivanjem pretplate, jer
"they are killing off all the good guys".
Sto bi rekli I lol'd.

Dobro, znači očekivao samo ove događaje... Ali su opet bili, kradem od Slavena speechless!!!

Epizoda je bila jbn-o potresna... Sada će možda da se jave junačine u fazonu "super epizoda... malo mlaka..." ili tako nešto ali zadnji put je ovakva super-nepravda prostrujala gledaocima kada je Ned izgubio mogućnost da veže kravatu oko vrata...
Ono na šta se gledaoci žale (i u čemu ih podržavam) je ova bolesna scena sa
ubijanjem Talise...
Stvarno im nije ono trebalo... Majke mi, drhtao sam tih dvadesetak sekudni... A potom bujica besa i nerviranja...vrištanja, čupanja kose s glave... Nadam se da će Kejtlin da im hebe kevu posle ovoga... Bio bi red... Mada, po knjigama, ništa od toga...još uvek...

General utisak = :zeek::zeek::zeek::besna::besna::besna::besna::ljutko::udriglavu::kletva::kletva::kletva::poludeo:

Dobro, znači očekivao samo ove događaje... Ali su opet bili, kradem od Slavena speechless!!!

Epizoda je bila jbn-o potresna... Sada će možda da se jave junačine u fazonu "super epizoda... malo mlaka..." ili tako nešto ali zadnji put je ovakva super-nepravda prostrujala gledaocima kada je Ned izgubio mogućnost da veže kravatu oko vrata...
Ono na šta se gledaoci žale (i u čemu ih podržavam) je ova bolesna scena sa
ubijanjem Talise...
Stvarno im nije ono trebalo... Majke mi, drhtao sam tih dvadesetak sekudni... A potom bujica besa i nerviranja...vrištanja, čupanja kose s glave... Nadam se da će Kejtlin da im hebe kevu posle ovoga... Bio bi red... Mada, po knjigama, ništa od toga...još uvek...

General utisak = :zeek::zeek::zeek::besna::besna::besna::besna::ljutko::udriglavu::kletva::kletva::kletva::poludeo:
Hmmm.....
Video si na kraju da su joj prerezali grkljan?
A i ja nisam junacina..
Vec prosto mi je zao sto im je sad potrebna klanica da bi epizode bile kvalitetne kao sto su bile u prvoj sezoni..
Drama je losije napisana od akcije...To se da primetiti...

Sve se desilo kao manje-vise ocekivano, ali Grey Wind je morao da ima badass smrt. Nije mi jasno sto nije bilo kao u knjizi gde ga je neki lik pustio i ovaj je ubio 4 neka ogromna psa i jednom coveku odgrizao ruku i to sve dok su pucali iz samostrela na njega!

Hmm u knjizi Robova mlada ostaje ziva...Ovde crkava ( mislim da je malo verovatno da je prezivela ono)...
Starkovi su skenjani skroz...Jon umire,Sansa je bezveze lik,ostaju jedino Arja i Brendon...( a i zombi Kejtlin)...

Hmm u knjizi Robova mlada ostaje ziva...Ovde crkava ( mislim da je malo verovatno da je prezivela ono)...
Starkovi su skenjani skroz...Jon umire,Sansa je bezveze lik,ostaju jedino Arja i Brendon...( a i zombi Kejtlin)...

Arja će da postane prvoklasni ubica, Bren takođe ima uvrnutu budućnost i ko zna šta s njim može biti, Sansu ko ebe, a Kejtlin će najverovatnije roknuti jednog većeg lika sa Donderionovom družinom :)
Očekivao sam više od Crvene svadbe, previše mi mlako ovo... koliko se sećam iz knjige, Rob je pružio neki otpor, Kejtlin takođe, a i jezovuk je kidao isto. Ovde ispade svi stradaše bez imalo otpora. Al' dobro, nema veze.

Nije isti lik u knjizi i u seriji. Tu su propustili ono sto je smisao Igre prestola, da bi dali neku nadu da ce mozda nesto biti drugacije, pa su onda odustali i od toga. Sto bi rekao Brega - e sad necu ni kako ja hocu.

Zasto toliko spojlera u temi gde se prica o SERIJI? Ima i tema o knjigama u podforumu Umetnost i kultura/naucna i epska fantastika...

Sve se desilo kao manje-vise ocekivano, ali Grey Wind je morao da ima badass smrt. Nije mi jasno sto nije bilo kao u knjizi gde ga je neki lik pustio i ovaj je ubio 4 neka ogromna psa i jednom coveku odgrizao ruku i to sve dok su pucali iz samostrela na njega!

Drustva za zastitu zivotinja verovatno. I sa konjem je bila glupost, kao cuje se zvuk konja kojeg su ubili. Ali ne smeju to da prikazu.

Ni meni nije jasno koji mu je k*rac bio da dovodi Talisu pred Voldera Freja.Nije bilo dovoljno sto mu je lupio samar u lice ozenivsi se njom , morao je da je dovede i da se kurci pred celim dvorom ? Sto se same scene tice , bila je sasvim efektivna.Ne secam se da me je bilo koja druga serijia ili bilo sta iz sveta umetnosti toliko potreslo koliko ta scena.Sjajan performans Misel Ferli , bukvalno sam se najezio dok sam je gledao.

Zasto toliko spojlera u temi gde se prica o SERIJI? Ima i tema o knjigama u podforumu Umetnost i kultura/naucna i epska fantastika...

Zato sto je serija ekranizacija knjige i ima 90% podudaranosti sa istom.

Meni samo nije jasno zasto je uveden uopste lik Talise...Nekako mi je zanimljivija prica da se Rob spandjao sa cerkom Lanisterovog vazala...

Drustva za zastitu zivotinja verovatno. I sa konjem je bila glupost, kao cuje se zvuk konja kojeg su ubili. Ali ne smeju to da prikazu.
Nisam razmisljao o tome. Kakva glupost...

Zato su i stavili vuka u zatvoren prostor, dok je u knjigama, mislim, bio samo vezan u stali.

- - - - - - - - - -

Zato sto je serija ekranizacija knjige i ima 90% podudaranosti sa istom.

Meni samo nije jasno zasto je uveden uopste lik Talise...Nekako mi je zanimljivija prica da se Rob spandjao sa cerkom Lanisterovog vazala...
Ali neki ljudi gledaju seriju, a da nisu procitali knjige. Zbog toga sam mislio...

Meni je Talisa zanimljivija od Dzejn. Jeste da je ova druga iz porodice koja je odana Lanisterima, ali mi njen lik uopste nije bio zanimljiv, nisu je ni pominjali nesto mnogo.

Back