Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Ako mene nešto smara, to su delovi sa Deneris, pogotovo u petoj knjizi. Glupa kurrva, zna samo da zaebe stvar i da se ebe s kim ne bi trebalo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu ga spasli od belog hodaca nego od wight-a (ne znam izraz na srpskom). Beli hodaci se ne ubijaju tako lako, a wightovi su ljudi koje ubiju beli hodaci pa ozive kao neki zombiji.
I da odgovorim na pitanje, ovi iz nocne straze su zivi.

Ako mene nešto smara, to su delovi sa Deneris, pogotovo u petoj knjizi. Glupa kurrva, zna samo da zaebe stvar i da se ebe s kim ne bi trebalo...
Ona ti gotivna?Hvala.
I da, gotivna mi je i Cercei Lanister, kraljica, znam da je kucka ali meni se nesto u njenom liku svidja.Zato joj je sin najodvratniji lik svih serija svih vremena.
![]()

Ona ti gotivna?
Mislim glumica je riba i po!Ali kao lik, kuja teškaa, najgori i najodvratniji lik posle njenog sina koji je ubedljivo na VRHU!
JEDVA čekam trenutak kad će ga neko dobro utepati![]()
Realno, nema dobre priče bez zapleta na kojima uglavnom možemo da zahvalimo pakosnim negativcima.
Lanister kraljca je prava otrovnica među GOT zloćama, ali ne bi bilo interesantno da nas neko ne nervira.![]()

Nisu ga spasli od belog hodaca nego od wight-a (ne znam izraz na srpskom). Beli hodaci se ne ubijaju tako lako, a wightovi su ljudi koje ubiju beli hodaci pa ozive kao neki zombiji.
I da odgovorim na pitanje, ovi iz nocne straze su zivi.
Tačno!Pa da nema njih, sve serije bi bile težak smor![]()

Lena je odlično iznela njenu ulogu, oštro, snažno i veoma uverljivo.Pa kao sto su neki iznad rekli, negativce treba ceniti zbog znacaja u seriji. Mnoge ipak ne mogu da podnesem, ali Cercei mi je posebna.![]()

Kad smo već kod njega, pomenuću meni drag ženski lik.

Pretpostavljam da nisi čitala knjige. U četvrtoj se tačno vidi da kurrva ostaje kurrva![]()
Pretpostavljam da nisi čitala knjige. U četvrtoj se tačno vidi da kurrva ostaje kurrva![]()
Ko nije procitao knjige neka ne otvara ovo u spoileru...Pretpostavljam da nisi čitala knjige. U četvrtoj se tačno vidi da kurrva ostaje kurrva![]()
Scena sa njim i caletom ti je bila dosadna?Tzare, slažem se da su u prvoj epizodi scene sa Tirionom bile dosadne, iako obično nisu.
Scena sa njim i caletom ti je bila dosadna?