Game Of Thrones

Nisu ga spasli od belog hodaca nego od wight-a (ne znam izraz na srpskom). Beli hodaci se ne ubijaju tako lako, a wightovi su ljudi koje ubiju beli hodaci pa ozive kao neki zombiji.
I da odgovorim na pitanje, ovi iz nocne straze su zivi.

Hvala. :)

I da, gotivna mi je i Cercei Lanister, kraljica, znam da je kucka ali meni se nesto u njenom liku svidja. :D Zato joj je sin najodvratniji lik svih serija svih vremena. :D

Hvala. :)

I da, gotivna mi je i Cercei Lanister, kraljica, znam da je kucka ali meni se nesto u njenom liku svidja. :D Zato joj je sin najodvratniji lik svih serija svih vremena. :D
Ona ti gotivna? :eek:
Mislim glumica je riba i po! :D Ali kao lik, kuja teškaa, najgori i najodvratniji lik posle njenog sina koji je ubedljivo na VRHU!
JEDVA čekam trenutak kad će ga neko dobro utepati :D

Nemojte biti zli da dirate kalisi, pliz! :D

Nisam još uvek pročitala knjige, bakćem se sa Tolkinom (ko će sve da postigne odjednom), ali sigurno ću krenuti uskoro, na leto.

Ne znam kako je opisana tamo, prema seriji o njoj imam super mišljenje.

- - - - - - - - - -

Kraljica Lanister je prelepa žena, ali mi je samo malo manje odvratna od onog njenog razmaženog derišta. :lol:

Ona ti gotivna? :eek:
Mislim glumica je riba i po! :D Ali kao lik, kuja teškaa, najgori i najodvratniji lik posle njenog sina koji je ubedljivo na VRHU!
JEDVA čekam trenutak kad će ga neko dobro utepati :D

Meni se ona svidjala u prvoj sezoni kada je savetovala Sansu o ponasanju i kada je pricala o njenim iskustvima kada je bila mlada princeza,neukaljana politickim igrama..

Pa da nema njih, sve serije bi bile težak smor :worth:
Tačno! :tick:
Pa kao sto su neki iznad rekli, negativce treba ceniti zbog znacaja u seriji. Mnoge ipak ne mogu da podnesem, ali Cercei mi je posebna. :)
Lena je odlično iznela njenu ulogu, oštro, snažno i veoma uverljivo.
Ima stav kraljice koji se ne vidi samo u pojavi, estetskom izgledu, već i u držanju, gestikulaciji, glasu, govoru...

meni je ovaj omiljeni lik
tom-wlaschiha-as-jaqen-hghar.jpg
danas sam slucajno procitao u novinama da je sam snimao neki oglas za seriju i dobijo ulogu

634244_m1msw456q75v29648_0404_xx_Thron_Starpix.jpg

http://www.heute.at/stars/leute/art23692,865025

Odgledah konacno epizodu. Pocetak je bio dobar, svideo mi se deo iza zida, a onda nekoliko dosadnih delova, Davos, Rob, Tirion i Sansa, tu sam zaspao. ****** nisu stavili ni sekund sa Aryom. Na kraju, dobar deo sa Deni. Svidelo mi se sto je smrsala, ovako izgleda mnogo bolje i vise lici na princezu, a manje na krcmarevu kcerku.

Tzare, slažem se da su u prvoj epizodi scene sa Tirionom bile dosadne, iako obično nisu.

Kad smo već kod njega, pomenuću meni drag ženski lik. Kupila me je onim kada mu je predložila da odu, on odbio.

Tada ju je pitao: “Are you going to leave?”

A ona mu je odgovorila:
You have a sh*t memory. I am yours, and you are mine.”

Tysha

Tyrion-and-Shae.jpg

Pretpostavljam da nisi čitala knjige. U četvrtoj se tačno vidi da kurrva ostaje kurrva :)
Ko nije procitao knjige neka ne otvara ovo u spoileru...
Treca je u pitanju, nema Tiriona u cetvrtoj, sad je bas zavrsavam. Nisam mogao da verujem da ga je ***** tako zajebala, ne znam kako ce to uraditi u seriji. Po meni u knjizi nisu bas toliko bliski kao sto su u seriji.

Tzare, slažem se da su u prvoj epizodi scene sa Tirionom bile dosadne, iako obično nisu.
Scena sa njim i caletom ti je bila dosadna?

Hm, pa ne znam baš... Meni kako-kad, u svakom slučaju, poslednje tri epizode druge sezone su bile toliko dinamične i odgledala sam ih opet neposredno pred početak treće, da su mi dešavanja u ovoj bila kao da sam prešla iz formule na trotinet.

Nadam se da će večerašnja već sutra biti postavljena za skidanje, pa ćemo da vidimo za dalje. :)

Back