My evil twin
Aktivan član
- Poruka
- 1.860
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li nova epizoda kao "stream" negde ?
) pa mogu lepo da se zavalim i gledam Kakvi su utisci vas koji ste već gledali početak?

Klasican GoT uvod,ne moze se ocekivati neka akcija na pocetku..Najavljeni neki veci dogadjaji..

Ima tu i tamo izmena u odnosu na knjigu. Mada nije loše za sad... ipak je početak. Samo me zanima Crvena svadba, ništa drugo- odnosno da li će je staviti u ovu sezonu ili sledeću.

Epizoda da ti samo zagolica maštu
Ništa specijalno, ali znaš da se svašta očekuje u narednimbar se nadam se da će biti neka akcija
![]()
Ne sviđa mi se put kojim Stanis ide...

Ja nisam puno razmišljo o tome, ali tema je tek vraćena iz mrtvih tako da opušteno (ako si stigo do 3 sezone)Ja obozavam ovu seriju ali sam se plasio da ulazim na temu jer ne bih da naidjem na neki spoiler od ovih sto su citali knjige. Bas strogo pazim oko toga na celom internetu jer je radnja takva da bi steta bila da mi se bilo sta otkrije unapred. Pa evo, vi mi recite, jel bezbedno dolaziti ovde?![]()
Nisu ga spasli od belog hodaca nego od wight-a (ne znam izraz na srpskom). Beli hodaci se ne ubijaju tako lako, a wightovi su ljudi koje ubiju beli hodaci pa ozive kao neki zombiji.Jesam, pratim na HBO. I ja se slazem da je prva epizoda malo usporena ali opet sa legendarnim scenama, kao i uvek. Mnogo mi je zao bilo Tiriona nakon sastanka sa ocem, on mi je inace i omiljeni lik, kao i mnogima. Ali nisam razumeo prvu scenu, pa taman ako bi mi neko razjasnio - Vrhovni zapovednik i cela ona vojska "vrana" koji su spasili Sema od belog hodaca - imali su svi neke rane po glavama pa nisam shvatio jesu li oni uopste zivi ili su mrtvi pa su postali i oni beli hodaci?