Game Of Thrones

Da se bolje izrazim - "smrt nekog od likova koji su od početka a da su zaista bitni za radnju" :lol: Tomen nije rekao ni uradio nijednu bitnu stvar. Ikad. Tu leži njegova tragičnost :lol:

Takođe, tragičnost leži i u Martinovim hardkor fanovima koji ga prate od prve knjige. Sad sam pogledao, šestog avgusta će biti 20 godina otkad je prva knjiga izašla, zamislite da 20 godina čekate da saznate šta se desilo vašim omiljenim likovima, i da se to ne dešava.
Ko zna koliko ljudi je umrlo a da je ostalo uskraćeno za tu spoznaju :mrgreen:

Ne bih rekao; Tomen je protekle dvije sezone baš bitan lik. Mada je postao posebno bitan u tek posljednjim epizodama. Ne bih se ja ograničio isključivo na to šta ne uradi, već i na to šta ne ko ne uradi, ako me razumiješ. A po tome je Tomen već neko vrijeme itekako bitan. :)

Inače, hajde da napravimo i popis svih likova koji su tu od početka:
* Sansa
* Arja
* Bren
* Džon
* Džejmi
* Sersi
* Tirion
* Pseto
* Tomen
* Teon
* Deni
* Džora
* (Ilirion)

Ilirija sam stavio u zagredu jer je bilo problema sa glumcem, pa nisu snimali nove scene sa njim već ga drže "u pozadini" od prve sezone, sa mogućnošću da ga vrate u budućnosti. Ali mislim da će autori računati "kvotu" uklanjanjem Rikona i Tomena - koji, iako nisu bili ni izbliza previše važni likovi, tu su sa nama od samog početka.

A čekaj šta će biti kada se čuje da knjiga najvjerovatnije ne izlazi prije 2017. godine...

Jedna poprilično interesantna stvar iz protekle epizode:

TnC0jZCaTS6AZ_elh7NPOgmvRnudezKtsrGRJ60eNNA-630x668.jpg

Dakle Stanisova vojska se priključila Džonu.

И долазим ја са новим глупим коментаром, чисто да вам прекинем расправу.:mrgreen:
У задње време сам почео да поистовећујем неке наше политичаре са ликовима.
Млађан Динкић као Малопрсти, Јован Кркобабић и Мирко Цветковић као мештар Емон и велемештар Писели(маторе дртине), Чеда Јовановић Ренли Баратеон, Бошко Обрадовић као Станис, Драган Марковић Палма као Варис(ћелавци који стално мењају стране), Војислав Коштуница као хмммм Мејс Тајрел можда(необавештен, нико га ни за шта не пита, мада би и Цветковић послужио), хмммм...кога сам заборaвио?

И долазим ја са новим глупим коментаром, чисто да вам прекинем расправу.:mrgreen:
Млађан Динкић као Малопрсти, Јован Кркобабић и Мирко Цветковић као мештар Емон и велемештар Писели(маторе дртине), Чеда Јовановић Ренли Баратеон, Бошко Обрадовић као Станис, Драган Марковић Палма као Варис(ћелавци који стално мењају стране), Војислав Коштуница као хмммм Мејс Тајрел можда(необавештен, нико га ни за шта не пита, мада би и Цветковић послужио), хмммм...кога сам заборaвио?

Ceda moze da bude zmaj, Drogon :lol:

Vucic kao Dzofri.

To je jedna od stvari koja se ne zna.
Moj pik je na Dzona, posto bi trebalo da ga proglase za "the king in the north", pa onda pretpostavljam da ce neko i krunu da mu stavi. Trebalo bi i debeli Manderly da se pojavi (trazice da mu pomognu da klekne pred Dzona).

Ali to znači da ipak imam moje tri žrtve. :lol:

Mora da Kinvaru vidimo bar još jednom prije nego što Deni ode na zapad...

Back