MareNov100
Obećava
- Poruka
- 66
Procitao sam drugi deo 3 knjige i najvece razlike su sto uopste nema teona i remzija i bren jos nije nasao vranu sad ide radnja na jug kod dorana i vranookog bas me zanima kako ce dorna da izgleda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mišel Ferli je otkinula. Malo čudno glumi ponekad, ali smatram je najboljom glumicom cijele serije. Onaj užas za vrijeme Krvavog venčanja, te onomad oko Brana...nije lako to tako odglumiti.
Denina glumica (kako god da joj je ime) je, priznajem, prava ljetopica...i tu staje sve.
Mišel je vrhunska meni bila non stop. Nisam ja to okačio jer sam mislio da su te prvobitne glumice neka bolja opcija. Od prve epizoda kad se pojavi Ket, pa sve do čuvenog krika, meni je ona zračila tom majičnskom brigom, dostojanstvom u bolu, ponekad naivnošću, strahom za budućnost porodice,... Jednostavno glumica je odlična.
Emilija Klark (Deneris) nije toliko užas koliko je neki pljuju. Mislim da ima nekoliko baš dobrih scena, npr. kraj prve sezone i sve scene tog tipa. Ostalo je zadovoljavajuće. Ima par slabih momenata, ali samim tim što joj lik spada u omiljenije(među ludima koji nisu čitali knjigu) znači da ga je donela sasvim zadovoljavajuće.

Sezona se završava tako što je ona 100% naga (vidimo je cijelu). Jesi li na takve scene mislio možda?![]()

Kraljica Sersei konačno prošetala gola Dubrovnikom
Sastavite i listu top 10 najopasnijih i najlukavijih likova u sreiju

Neverovatno da su dozvolili da se toliko piše o toj sceni...

Nema potrebe za toliko dugačkom listom jer su dva glavna igrača u celoj priči Maloprstić i Varis ovo ostalo figure za šah.
Tajvin ili Tivin je dokazao da nije tog kova čim nije ubio Tiriona dok je bio mali.
A najopasniji su Tuđini...![]()
Neverovatno da su dozvolili da se toliko piše o toj sceni...