tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
Ova tema treba pod cvrst katanac!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када већ једном напушташ земљуObersturmfuehrer:@nacionalista
video sam ja da si ti bilmez kome ne vredi govoriti...jedna tema koja je imala potencijal da bude odlicna unistena je zbog tebe. Ja necu da gledam sta imas da postavis jer ne postujes ostale ucesnike foruma.
@jomini
BRISI TEMU, DA JE NIKAD VISE NEMA!
А ти шабане мало пази на изражавањеWieczeslaw:Sta ima ja da je pitam.....ja proverio jos onomad kada smo se tajno nalazili na Mokroj Gori.... sva si bila mokra heheheheheheh
Uzdises li za mnom luce moje Beogradsko?
U prvoj nedelji oktobra 1944 stigla je vest da se Rusi priblizavaju Krusevcu.Major Keserovic je,iako je zadrzavao komuniste u dolini Zapadne Morave,imao jake snage oko Krusevca.Po Keserovicevom korpusu pocele su price ,,Rusi ce nas predati partizanima,koji ce nas pobiti,,.
Kramer je uveravao cetnike da su Rusi saveznici i da ce im biti drago da saradjuju sa JVuO.
Kada se Crvena armija primakla na 10.km. od Krusevca,njima u susret Keserovic salje svog coveka.
14.oktobra 1944 Keserovicev cetnik dosao je u pratnji jednog ruskog porucnika.U prisustvu Kramera,Keserovic i porucnik pali su jedan drugom u zagrljaj.Keserovic je izneo plan za oslobodjenje Krusevca,porucnik je prihvatio.
U tom trenutku Crvena armija usla je u grad,Ruski major koji je komandovao kolonom cestitao je Keserovicu i Krameru na pobedi.U ime Kraljevske jugoslovenske vojske Keserovic je grad predao Crvenoj armiji.Tada su se Kramer,Ruski major i Keserovic obratili okupljenom narodu ispred trga.
,,Zivela Ruska braca!,, odjekivala je masa na trgu.
Ruski major je uzviknuo-,,Ziveo Ruzvelt,,
,,Ziveo,, uzvratila je masa.
,,Ziveo Cercil,,
,,Ziveo,,
,,Ziveo Staljin,,
,,Ziveo,,
,,Ziveo Kralj Pera,,
,,Ziveo,,
Nemacki radio je objavio kako je major JVuO Dragutin Keserovic presao komunistima,koji su ga unapredili u majora.
To nije bilo tacno,pola sata pre zajednicke proslave,porucnik Kramer je bio razoruzan,a zapocelo se i sa razoruzanjem vojnika JVuO.
Kramer je poslat u zatocenistvo u Bugarsku,kasnije je oslobodjen.Sam Keserovic uspeo je da pobegne iz Krusevca sa vecim delom svojih snaga.
Tako je objavljeno preko Radio Moskve-,,Hrabre partizanske jedinice uz pomoc crvene armije oslobodile su Krusevac od Nemaca i cetnika,,.
XAXAXAXAXAXAXAXAXA KOJI SI TI KRALJ!!!Wieczeslaw:Ja mislim da nije dobar nijedan i to zbog toga sto se svakom vrstom pristupa internetu finansiraju vlade zemalja koje nas mrze (a uz to i NATO, SB, EU, Jevreji, Komunisti, Zutaci, Crnci, Aboridzini, Indijanci i ostali tradicionalni srbomrzitelji) ...stoga, ja mislim da je u interesu ocuvanja srBske svesti i srBskog naroda najvaznije i najbitnije da se mi odmah sada odmah ratosiljamo kablova, antena i modema i pocnemo da komuniciramo putem prela, vasara, megafona i dimnih signala.......
Pfffffffffffffffffffffff, nisam mogao da odolim!!! Hahhahah, izvinjavam se, ali bilo je jace od mene !!!

Kao prwo,chowek otje da pishe kako mu se pishe i ti neash nikakwa prawa da mu zbog toga bilo shta prebacujesh...drinjaca:Ниси у стању ни своје име да напишеш на СРБСКОМ језику, пишеш свој псеудоним са
словима (W) који су страни нашој азбуци. Или те је срамота да напишеш ВИШЕСЛАВ. Очито је да си ти од таквих Срба који их је срамота да кажу да су Срби, да носе поносно своје србско име. Сутра би се као Србин звао и Џон само да своје дупе спасиш
да те не препознају као Србина. Познајем таквих анационалних типова.
Долазиш на разне теме овог форума и сам прозиваш и пецкаш једне те исте особе (БЛ, националиста и моја маленкост). Шта теби фали у животу? Узбуђење? Аааа
Болесниче исфрустрирани, иди лечи се док ти још није касно. И ПРЕСТАНИ ДА ПРОЗИВАШ И ДА КЛЕВЕЋЕШ и ако се већ не слажеш са нечијим мишљењем, онда или прећути или се КОРЕКТНО односи.
Ако већ неће газдарица да реагује на твоја бедне квалификације ја ћу да престанем комуникацију са тобом.
Gde prikuplas te slicke!Nacionalista:ПЛАКАТИ НЕМАЧКОГ ВЕРМАХТА
![]()
![]()
![]()
Хвала на ПОЗИВУNacionalista:Браћо Срби и сестре Српкиње позивам вас да посетите нови Српски форум
www.sanimideg.forumup.com.
Поздравља вас ВојводаБГ!!!!