Nacionalista
Zainteresovan član
- Poruka
- 345
Август 1941,Немачки гарнизон је одиграо фудбалску утакмицу са Борцем из Чачка
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti tako kao velikosrbin ne znash srPsku gramatiku...bash za pohwalu...kakwu to sliku o nama ostavlja u svetu...drinjaca:Ниси у стању ни своје име да напишеш на СРБСКОМ језику, .
Kod bl-a i njega NISHTA vishe ne mozhe da me zachudiWieczeslaw:Kom svetu? Za njega svet pocinje i zavrsava se na liniji Karlovac-Karlobag-Virovitica......
Neka on pise na srBskom a ja cu na srpskom....onom narodnom i jedinom pravilnom....
Uzgred, nisam znao da jednacenje suglasnika po zvucnosti moze biti ovolika misterija!
Oximoron:Kod bl-a i njega NISHTA vishe ne mozhe da me zachudi
Najvishe mi smeta shto si ti sad ispao neki anti-patriota,zajedno samnom a oni ne znaju pravila gramatike koja se uche od 4og razreda pa na dalje
Isqlirajmo budale,vidish da su doshli da bi uchili druge ono shto ni oni sami ne znaju![]()
Убаци какав ГРБNacionalista:Ма имам их већ дуже време имам преко 300 четничких,пар Добровољачких,имам слике злочина нас Србима имам 15-так нацистичких слика имам доста грбова и тако,јел те интересује нешто посебно?