Gadro...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi,ako se neko drogira,drogira se....sta vi mozete tu??(osim ako nije clan porodice ili neki blizi prijatelj) licno,ja nemam nameru da se drogiram,jker to tako moze da ti sj*be zivot...msm cemu to?

Pa misim, ono, budes fensi, oko tebe sve naj frajeri, nose utoke imaju tatue po low belted zoni i tricepsima eventualno tetoviraju isusa na djoki, smrces koku s klozetskog patosa :heart:, viri ti belo iz nosa 24/7(so hot) , gubis na kilazi a jedes ko pet medveda i tako to

Ma milina zeno, uopste nemoj da se dvoumis.

Upravo sam pročitala sve komentare na ovu temu i primetila sam da neki pominju "lakše" droge...

Ja imam prigovor na tu, meni opet smešnu rečenicu... lakše i teže droge ne postoje.. ako probaš

jednu, imaš veliku mogućnost da postaneš zavisnik od nje, a time što postaneš zavisnik imaš veliku

mogućnost da postaneš imun na istu i kreneš na neku "težu"...i tako redom...

a i primetila sam da dosta vas kaže da nema ništa protiv toga.. da, u suštini, ja nemam ništa protiv onih

koji konzumiraju drogu, ali protiv droge svakako da imam.. jer.. ona može samo da ti uništi život, da ti

ga ulepša nikako ne može...

edit: zaboravila sam da napomenem da to što nemam ništa protiv narkomana ili ti onih koji konzumiraju "samo vikendom" (:roll:) ne znači da ću se družiti sa njima...

Poslednja izmena:
Znam dosta ljudi koji su rekreativno konzumirali razne droge, ali samo jedan od njih je pravi zavisnik. Išao sa mnom u srednju u odeljenje, ok je lik ovako (mada mu fali malo pameti, a i uvek je bio loš djak), ali je sa lakših vremenom prešao na teže droge. Vidim ga jednom mesečno, i bukvalno svaki put kad me vidi mi priča sledeće dve priče:
-"brate odlučio sam da se skinem, veruj mi, od prekjuče nisam ništa uzimao, majke mi, čist sam, započinjem ovi život, zaljubio sam se u jednu devojku, počinjem da uživam u svetu oko sebe"
-"brate aj mi prodaš auto, ne pitam kolko košta, mora biti moj, samo reci cifru"
Droga mu isprala mozak. :neutral:

ali ako pogledaš suštinu svega toga .. kada probaš bilo koju drogu rizikuješ da postaneš

zavisnik od nje.. .onom rečenicom nisam htela da kažem da uopšte ne posteje... ali koja

god droga da je u pitanju, ona je opasna, zar ne?

kad prelazis ulicu...rizikujes da te udari auto...kad ulazis u bazen...rizikujes da se udavis....blah...msm gledanje ti je ....zali boze....

:roll:

kako možeš uopšte to da porediš? kao da je droga nešto normalno ... ja mislim da si ti

pobrkao neke lončiće...

Pa ovako....Alkohol.ima sve predispozicije da bude droga....apsolutno ima jaci efekat od marihuane,...ali je drustveno prihvacen..uopste sta je normalno a sta ne je jako diskutabilno....

Poslednja izmena od moderatora:
Pa ovako....Alkohol.ima sve predispozicije da bude droga....apsolutno ima jaci efekat od marihuane,...ali je drustveno prihvacen..uopste sta je normalno a sta ne je jako diskutabilno....

u krajnem slucaju..nema poente da ti objasnjavam....nisi na nivou...:)...

alkohol se već može porediti sa drogom.. ali prelaženje ulice i tako neke gluposti... :roll:

ali, opet... probaš li jednom drogu.. usrao si motku... ;) alkohol, opet nije toliko opasan, ali

je opasan... i naravno da možeš postati zavisnik, ali to se dešava uglavnom ako ga piješ u

neograničenim količinama..

boldovano: šta si hteo da kažeš? objasni..

kad prelazis ulicu...rizikujes da te udari auto...kad ulazis u bazen...rizikujes da se udavis....blah...msm gledanje ti je ....zali boze....

kad zivis, rizikujes da umres...msm, ono...nije njeno gledanje "zali boze", jer ona govori o samoinicijativnom uvecanju sansi da sebi upropastis/oduzmes zivot...kad prelazis ulicu, ne zavisi samo od tebe da li ce te udariti auto, prilikom prelaska ulice ne razmisljas "e, sto me ne zakuca neki kamion sad..."

ukrade mi spiku

911s [SK];14380218:
Znam dosta ljudi koji su rekreativno konzumirali razne droge, ali samo jedan od njih je pravi zavisnik. Išao sa mnom u srednju u odeljenje, ok je lik ovako (mada mu fali malo pameti, a i uvek je bio loš djak), ali je sa lakših vremenom prešao na teže droge. Vidim ga jednom mesečno, i bukvalno svaki put kad me vidi mi priča sledeće dve priče:
-"brate odlučio sam da se skinem, veruj mi, od prekjuče nisam ništa uzimao, majke mi, čist sam, započinjem ovi život, zaljubio sam se u jednu devojku, počinjem da uživam u svetu oko sebe"
-"brate aj mi prodaš auto, ne pitam kolko košta, mora biti moj, samo reci cifru"
Droga mu isprala mozak. :neutral:

ovo je realan scenario

znači nema tu onog dečjeg šablona od trave do igle bla bla... zavisi od x faktora dal će probalac biti samo probalac, fazni, socijalni ili ogrezli zavisnik... lako je palamuditi iz konzerve

ijao sjebaće život... uf jak im život:mrgreen:

a i više poštujem nekog stabilnog narkomana nego puritanca koji cigaru nije zaplio i kome je žuto zeleno

alkohol se već može porediti sa drogom.. ali prelaženje ulice i tako neke gluposti... :roll:

ali, opet... probaš li jednom drogu.. usrao si motku... ;) alkohol, opet nije toliko opasan, ali

je opasan... i naravno da možeš postati zavisnik, ali to se dešava uglavnom ako ga piješ u

neograničenim količinama..

boldovano: šta si hteo da kažeš? objasni..

Ahahahahah alkohol je droga,cigarete se droga sve to spada u narkotike ako nisi znala. A ko to u Srbiji nije probao (barem alkohol) taj nije citav. A alkohol i gandza su ista stvar,iste posledice iste opasnosti. Samo sto je alkohol OK jer ga svi piju od klinaca 13 godina do matoraca 75 godina...

Ahahahahah alkohol je droga,cigarete se droga sve to spada u narkotike ako nisi znala. A ko to u Srbiji nije probao (barem alkohol) taj nije citav. A alkohol i gandza su ista stvar,iste posledice iste opasnosti. Samo sto je alkohol OK jer ga svi piju od klinaca 13 godina do matoraca 75 godina...

ok, ok.. vidi se da neki još nisu svesni pravih opasnosti droge. Ako ćemo realno, onda je i internet

droga. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back