Gadro...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam fino dete, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se niti sedim na 'ladnom betonu. :)
Kao.

Pa dobro,ali svako ima mracnu stranu :mrgreen::mrgreen:
sexy-alice-in-wonderland-403x600.jpg

ајде не смарајте ******,раста је заклао риму,одбранио је траву у једној реченици а ви сте хватате за питање од ког бога....

Ahahaha nemate vi pojma o zivotu....

rastafari_4.jpg

Gandžu (marihuanu, travu, konoplju, kanabis, itd) rastafarijanci takođe nazivaju i Svetom biljkom koja pročišćava telo i dušu, donosi smirenost, ispunjava ljude nadahnućem i približava ih Bogu. Gandža se koristi u ceremonijalne svrhe, jer njena opojnost menja stanje svesti, pruža nadahnuće iznutra, služi kao sredstvo meditacije. Ona ima širok raspon upotrebe; koristi se u medicini, njene semenke se koriste u prehrambene svrhe, od njih se može dobiti i ulje, takođe se koristi za pravljenje užadi, odeće, papira, sapuna, boje, itd. Gandža nije specifična samo za rasta pokret, ona se i pre među jamajčanskim narodom koristila u medicinske svrhe, za izradu odeće, čajeve i slično. Legenda kaže da je gandža prva biljka koja je izrasla na grobu kralja Solomona. Raste veruju da i Biblija nalaže uživanje kanabisa, i oni tumače neke rečenice iz Biblije u smislu uživanja konoplje. Onu travu protivstavljaju alkoholu, za koji kažu da čini ljude glupim i da nije deo afričke kulture.

Meni je stvarnio drago zbog njih..ali ne koristim nista..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back