- Poruka
- 6.173
pa da. i stavrnost je virtuelna i ljudi ne upravljaju svojim životima i lišeni su volje i jaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, ok.. vidi se da neki još nisu svesni pravih opasnosti droge. Ako ćemo realno, onda je i internet
droga.![]()
alkohol se već može porediti sa drogom.. ali prelaženje ulice i tako neke gluposti...
ali, opet... probaš li jednom drogu.. usrao si motku...alkohol, opet nije toliko opasan, ali
je opasan... i naravno da možeš postati zavisnik, ali to se dešava uglavnom ako ga piješ u
neograničenim količinama..
boldovano: šta si hteo da kažeš? objasni..
kad zivis, rizikujes da umres...msm, ono...nije njeno gledanje "zali boze", jer ona govori o samoinicijativnom uvecanju sansi da sebi upropastis/oduzmes zivot...kad prelazis ulicu, ne zavisi samo od tebe da li ce te udariti auto, prilikom prelaska ulice ne razmisljas "e, sto me ne zakuca neki kamion sad..."
Lol..prelazenje ulice nije poredjenje sa drogom nego sa tvojim gledanjem da ako nesto uradis moze ti se desiti to....moze al i ne mora...
Probao sam vise od jednom drogu...burazer mi je pusio vutru od 6 razreda osnovne...pa je batalio kad je upisao faks...smorilo ga....a izmedju toga je probao sve osim dopa....i jaka stvar..decko je citav..studira jak je....bole ga uvo...(i znas li koliko ima ljudi koji su pusili vutru pa batalili)..
Racunaj ovako..da su te od malena vaspitali da je droga dobra..mislila bi da je droga. dobra.......tako je sa alkoholom..tvoje gledanje na alkohol je fleksibilno jer ti cale,deda,stric,komsija..svi redom piju...da puse marihuanu..mislila bi drugcije....
Lepo, i sada neka neko ko nema stav o tome sada ovo pročita i neka te posluša, pa ćemo da
vidimo rezultate. Ni malo ne verujem da neko može tek tako da batali drogu. Istina, i alkohol i
cigarete su droga, ali deluju drugačije od marihuane, heroina, kokaina i slično. Zar je džabe
zakonom zabranjena ta vrsta droge (trava i sl.). Mada, čula sam da je u nekim državama
zabranjen i alkohol. U svakom slučaju, ja ne verujem u nešto što ne vidim. Ja sam do sada
videla samo ljude koji su loše prošli kada su probali drogu, a dok ne vidim i da je neko tek
tako batalio drogu, onako, čisto mu dosadilo, neću u to verovati.
Drugacije? Ajde razumem za kokain,heroin i ostale otrove. Ali trava je definitivno bezopasnija od alkohola. Zasto ? Kada je neko pod dejstvom gandze ubio nekog u saobracajnoj nesreci - nikad,a alkohol bukvalno ubija svaki dan. Od alkohola jetra i bubrezi zakazuju od vutre nervni sistem i pluca - isto kao cigare. Alkohol je veca droga jer je svi koriste ovde i svima je uredu. Pa da su stari Sloveni duvali umesto pili medovinu bila bi drugacija situacija,al dobro...
Lepo, i sada neka neko ko nema stav o tome sada ovo pročita i neka te posluša, pa ćemo da
vidimo rezultate. Ni malo ne verujem da neko može tek tako da batali drogu. Istina, i alkohol i
cigarete su droga, ali deluju drugačije od marihuane, heroina, kokaina i slično. Zar je džabe
zakonom zabranjena ta vrsta droge (trava i sl.). Mada, čula sam da je u nekim državama
zabranjen i alkohol. U svakom slučaju, ja ne verujem u nešto što ne vidim. Ja sam do sada
videla samo ljude koji su loše prošli kada su probali drogu, a dok ne vidim i da je neko tek
tako batalio drogu, onako, čisto mu dosadilo, neću u to verovati.
Aj mi ti ovako pametna...objasni meni kako to deluju cigare..a kako to deluje heroin,kokain,marihuana...itd...bez wiki..nego ovako..iz svog zivotnog iskustva..posto sam ja ovako paglu....
iz iskustva ti mogu reći samo kako deluju cigarete... jer je moj tata okoreli pušač. on čim
ustane stavlja cigaretu u usta, pa tek onda ide u wc. ako ne zapali ujutru cigaretu ruke mu se
neprestano tresu. u svakom slučaju šta možeš i očekivati od čoveka koji puši već 30
godina. i eto još je živ. može se reći i zdrav ako izostavimo svakodnevno kašljanje 20
godina u nazad. verujem da tako deluju i ove ostale droge, samo što je tu dodatno i
kriziranje takvog tipa da kreneš da rušiš sve po kući dok ne nađeš ili drogu ili novac da
kupiš istu.a i čisto sumnjam da neko može konzumirati kokain, heroin i sl. i živeti sa
tim toliko dugo.
iz iskustva ti mogu reći samo kako deluju cigarete... jer je moj tata okoreli pušač. on čim
ustane stavlja cigaretu u usta, pa tek onda ide u wc. ako ne zapali ujutru cigaretu ruke mu se
neprestano tresu. u svakom slučaju šta možeš i očekivati od čoveka koji puši već 30
godina. i eto još je živ. može se reći i zdrav ako izostavimo svakodnevno kašljanje 20
godina u nazad. verujem da tako deluju i ove ostale droge, samo što je tu dodatno i
kriziranje takvog tipa da kreneš da rušiš sve po kući dok ne nađeš ili drogu ili novac da
kupiš istu.a i čisto sumnjam da neko može konzumirati kokain, heroin i sl. i živeti sa
tim toliko dugo.
Sve si rekla....nema potrebe vise...
You Opened My Eyes
da, znam, samo zajebavaj. Znam da te ne mogu ubediti ni u šta. Kao što ti ne možeš mene,
ali svakako imamo pravo da kažemo svoje mišljenje o svemu tome.Kao i da komentarišemo
tuđe. Mi smo vodili bezazlenu raspravu, jer .. ti imaš jedno mišljenje koje si stekao tokom
života, a ja imam drugo i prosto se ne podudaramo. To je za sada sve od mene.
Huntress...bez uvrede...to sto ti imas nije misljenje...bar ne tvoje.....
биљка дата од бога не може бити зло :Д
e a sto ti stavljas
tolike razmake izmedju
redova?
da ispadnes
pametnija kada *****s
o nekim
nebulozama?
to shvati me, sve sto pricas nije istina....
...mislim, krajnje vreme je i ti shvataš da bolje je
A možda i ne bi bilo loše uzeti LSD.
Prema Vikipediji, baš je bezopasan.
Sa jednom kapljicom tog sr*nja kada je nerazblaženo može da se odradi fazon pola Evrope...
Kladim se da to ne piše u Vikipediji.
P.S. Inače nisam još probao, al' ako ćeš ti, i ja ću...
Možemo i zajedno, kapiram da bi bio dobar 3p...![]()